Jump to content

1303s Vetarit


Guest Metu2

Recommended Posts

Guest Metu2

Millane homma on tollaseen vaihtaa suojakumit vetareihin on pikkasen erilaiset ku vanhemmissa malleissa. Mitä teettää mitä pitää purkaa et ne saa laitettua uloimmat sekä sisimmät .

Link to comment

1. Vetarit irti, 6 ruuvia per nivel. Kaivat ruuvien kolot tyhjiksi kurasta ja lyöt vasaralla työkalun ruuviin, pohjaan asti ja sit vääntämään.

 

2. Vetarien päistä sokat pois ja vedät nivelet irti akseleista. Ellei irtoo noin helposti niin sitten lyömällä nivelen JUUREEN, jos osut ulkoreunaan, niin nivel saattaa purkaantua => ei kiva kasattava, mutta onnistuu.

 

3. Vaihdat kumit ja kasaat nivelet takaisin.

Link to comment
Guest Metu2

Kiitokset Mikko.Hitto sehän on nyt helppoa, otin äske koneen pois sieltä pääsee hyvin nikkaroimaan. Elikkä eikö tartte edes pyörää irrotella, kehäpultit onko ne muutes torxeja.Purattaako se pyörännavan irti vai lähteekö akseli torxien irrotuksen jälkeen sivusuunnassa pois.

Link to comment
Guest Metu2

Ok.Onkohan nuo värilliset sarjat miten kestäviä,autolla tosiaan ajetaan vain kesäisin muuten kököttää tallissa.Onko kellään muistikuvaa minkähä kokonen torxi avain käy toho vetariin ku ite en omista moista sarjaa niin sen puoleen kyselen tietää hankkia sellanen sarja et piisaa siiheki kokoon,äsken tossa putsasin ne kolot ja suihkautin siivun ölkkää kantoihin.Mukava ilma nikkaroija mut pirun kuuma ku aurinko hohtaa suoraan talliin (vettä) ;) menee litratolkulla.

Link to comment
  • 2 weeks later...
Guest Metu2

Vielä senverran olisin kysässy enen ku irrotan vetarit että,mitehä lie se laatikon puolen vetarin liitos heittääkö se ölkät pihalle ku vetarin irrottaa.

Link to comment
Guest Metu2

Tuli vielä mieleen että olisko se kanta XZN tyyppinen ku tuo torxi korkkas kaikki kannat.Onneks oli lukkopihit heh.Elikkäs niiku booriavaimen tyyppinen.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...