Jump to content

Runkotunnelin takimmaisesta luukusta ja alusta muutenkin


juhis70

Recommended Posts

Terve taas

 

Mitenkäs tuon takimmaisen huoltoluukun takana oleva pelti, mulla se on toisesta reunasta irti. Onko tuo pelkästään massan voimalla vai onko siellä jotain pistehistejä? Liekö tuosta haittaa jos sen irroittaa kokonaan niin saa sieltäkin vähän siivottua..tässä vielä kuva

post-3529-0-35887100-1483087038_thumb.jpg

 

Sitten tuo pohjalevy muuten. Alkaa olemaan siinä kunnossa että jotain tarttis tehdä. Mielipiteitä tuntuu riittävän, eli kannattaako se nyt hiekkapuhaltaa vai puhaltaa jollain muulla tavaralla? Mitään läpimätiä kohtia en ole löytänyt mutta jostain kyllä ehkäpä hiukan ohentunut. Ja pieniä kraatereita löytyy.

Onko jollain muuten tietoa, löytyykö turun seudulta asiansa osaavaa puhaltajaa?  Kyllähän monikin tekee tätä, mutta jos ei ensimmäiseksi painaisi pohjasta läpi..

Näin toisen käden tietona kuulin, että pohjan puhallus ja pulverimaalaus olisi n.300€, ei vaan selvinnyt tarkoittaako koko levyä ympäriinsä vai vaan pohjaa. Miten tuo pulverimaalaus muuten, onko siinä jotain mieltä?

 

 

Link to comment

Pulverimaalaus menee pitkälle neliöhinnoiteltuna, ainakin meidän alihankkijalla. n.20-30€ / neliö.  Eli hyvinkin voi pulverimaalaus maksaa vain sen verran alimmillaan 0alv.

 

Märkämaalilla maalatessa maalarilla enemmän työtä, mutta koriliiman voi laittaa hitsaussaumoihin yms tiivisteeksi tarpeen vaatiessa kun märkämaalia ei  paisteta uunissa. 

 

Itse valitsen todennäköisesti jälkimmäisen maalaustavan pohjalevylleni.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...