Jump to content

Satakuntamiitti #2 - ma 4.9. klo 19


Kape77

Recommended Posts

Tän hyvä puoli on siinä ettei varsinaisesti vaadi isoja ennakkosuunnitteluja, senkun vaan saavutaan paikalle, puhutaan paskaa ja haukuitaan toistemme autoja =)

 

Eli Ennen festiä/biffiä ja tiistait ei tule kysymykseen, silloin paikka kuhisee motoristeja. Onko ensviikko liian pian?

Link to comment
Guest Infiniz

Joo, olis kyllä jees tällaiset miittailut niin tutustuis vähä skunnan volkkariväkeen. Itse vaan oon tääl laival töis ja tietenkin 12.7 klo 20 olis tarkotus päästä kotiin ja volkkari on helsingissä, joten tämä valitettavasti jää väliin =(

 

-Leksa-

Link to comment
Guest DaFox

Oli ihan hieno miitti, reilut 15 autoa siellä paistatteli auringossa + parit vesivessat ;) Väkeä olikin sitten jo autojen täydeltä.. Autoliiton paikallisen johtotiimin miitti oli samaan aikaan joten hekin saivat ihailla komeita volkkareita, joku al-mies siellä puhelikin että autoliiton suunnalta he ovat miettimässä järjestää jotain vanhojen autojen tapahtumaa?

 

Kahvi oli hyvää, palvelu oli hyvää, bensa maitto vehkeille, näkyi uusia naamoja naapurikaupungeista + vehkeetki kesti perille (..ja just takasinkin vielä =bussin laturi) ;)

Link to comment

Jepjep, henk koht olin todella yllättynyt ko. "tapahtuman" saamasta suosiosta, hyvä sää ja hyvä meininki, hienoja autoja. Ehdottomasti uusiks jokukerta, ja isommalla porukalla. Ei varmaan kannata heti ruveta koohottamaan uutta miittiä, mutta kattoo ny sitte. Muutamia kuvia pihasta...

 

 

t1.jpg

 

"Virgin"

t2.jpg

 

"Vegelius"

t3.jpg

 

"grau frau"

t4.jpg

 

t5.jpg

 

"Elvis?"

t6.jpg

 

"Sika"

t7.jpg

 

t8.jpg

 

"Gansta Ähtäristä" ja puolikas "Libyah"

t9.jpg

 

Yleiskuvaa, pari vesivessaakin mukana kaikessa sovussa

t10.jpg

Link to comment

Juu hauskaa oli ja kiva että "grau frau" pelas Kämpälle ja takas...tosin talliin ajettaessa huomattiin että toinen putki oli just tippumassa irti pakarista. Eli aika pienellä sitä selvittiin tästä siirrosta korjaamolle :D

 

Tässä pari kuvaa jota tuli räpsästyä, en valinnu näitä mitenkään erityisesti.

 

http://i40.photobucket.com/albums/e215/gt78/htri.jpg

http://i40.photobucket.com/albums/e215/gt78/vrg-32.jpg

http://i40.photobucket.com/albums/e215/gt78/ratbaku.jpg

http://i40.photobucket.com/albums/e215/ ... a-1966.jpg

http://i40.photobucket.com/albums/e215/gt78/possu1.jpg

http://i40.photobucket.com/albums/e215/ ... utiful.jpg

 

Jaska

Link to comment
  • 4 weeks later...

Just se. Ja siellä se viimeinen paikka ennen merta eli sellane kääntöpaikka. Sinne mahtuis.

 

Mitä sanoo roomalaiset? Kaffetuvalta pääsee Laitakariin Kuivalahden vanhaa idyllistä pikkutietä, Porista samaan paikkaan mennään yleensä Viasveden mutkatietä. Eikä oo valtatien vieressä...:)

Link to comment

Minentuu, virginistä leipo kytkin heti westfestin jälkeen... Se makaa tallissa ilman konetta. Tarttis saada aikaseks lätkästä se takasin.

 

Mut eikai, olisin itsekin alkanut huutelemaan uuden miitin perään kohtapuoliin, mutta en ehtynyt. Jos raati on sitä mieltä, että treffataan muualla, tehdään niin. Mitä sanoo muut omankylän pojat? =)

Link to comment

Jou pitäiskö tulla mun huvijahdilla?

 

http://nettivene.com/viewBoat.php?id_boat=250425

 

Oli perkele uponnut nyt, on kaverin mökillä kun oma ranta on liian matala tollaselle miljoonapaatille. No, kaverin mökkinaapurit soitteli että on vähän syvällä. No, nou hätä, vedet ja öljyt pois koneesta ja löpötankki tyhjäksi ja käyntiin. Niin uudet öljyt tietty tilalle. Ja löpöt.

 

Ja eikun markkinateltalle.

 

http://www.eurajoenyrittajat.fi/Markkinat.htm

Link to comment

Jep, 4.9 on siis sovittu. Ja sit kyl jätetään noi pataässä ja lukko-jorinat omaan arvoonsa.. En ymmärrä et miksi ihmiset ottaa niin tosissaan jonkun jääkiekkoilun et siitä tarvii jopa tapella! Raumalaisena ku käy Porissa niin kuulee noita pataässä-juttuja ja täytyy kyl sanoo ettei kiinnosta pätkääkään..ei lukko-jutut tai pataässät saati mitkään muutkaan jääkiekkomeiningit. Mut sekin täytyy mainita et nyt kun on tavannut muutamat porilaiset VW-harrastajat, niin todella mukavia ovat ja ovat ottaneet hyvin vastaan meidät roomalaiset harrastajat. :)

Link to comment

Se on se patasydän, kato :)

 

Itse asiassa olen täysin samaa mieltä. Lätkähöpinät ja volkkaritouhut vois pitää erillään, ei mun kuplassa ainakaan mikään patasydän syki, siel on flat-4 ja sillä siisti :). Tosin Ässiä tietysti kannatan talvella, se on selvä.

Link to comment

Heh, itsellä kans kuplan pata/sydän/moottori, millä nimellä sitä tahtookin kutsua, irti kytkimen takia, mutta kattoo ny jos sais inspiksen laittaa takasin ennen miittiä.

 

Itse muuten olen kans kova penkkiurheilija, olin 88 kattomassa äijänsuolla lätkää, perkele että oli kova meininki!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...