Jump to content

Ei näin, sanotaankos taas


Recommended Posts

Tän päivän vääntö oli Westalia Essen trailerin akseli vs. Ujon pojan vasen peukalo.. Taas nähtiin että kova on kova ja pehmee jää kakkoseksi niin kuin futiksessa.

Akselin irroituksessa se lipesi maahan ja peukku jäi latan ja akselin väliin, pikku vaurioita tuli, kynsi läskineen juuresta irto, pää lyttyyn huolella (onnkes luu säily ehjänä) sivulle jokunen tikki.

Ensiapu auttoi jonkun verran, vuoto huoletti ku tiputti kokoajan.. Uuusinta käynti ja tutkintaa lisää toteamuksella ei tälle nyt mitään voi ja vuoto väheni odotusaulassa..

 

Näillä mennään muutama päivä että kärry remppa voi jatkua.. Onneks oli vasen niin ei haittaa tumputusta

IMG_20180709_231749.jpg

IMG_20180709_225036.jpg

IMG_20180709_225035.jpg

Edited by Urbantoy
Link to comment

Toivottavasti tuosta kärrystä tulee vielä kalu...

 

Sattuuhan näitä vahinkoja. Viime viikolla 17-vuotias poikani sai etusormestaan melkein ekan nikaman irti, kun oli ottamassa jotain irtonaista mutteria pois kampiakselin päässä olevan hihnapyörän takaa, ja toinen starttasi juuri silloin... Onneksi tuli vain syvä repeämä sormen päähän, joka kuudella tikilla ommeltiin. Hyvää toipumista vain molemmille onnettomille.

Link to comment

Ei tässä mitään onneton olla, oman elämän sankari.. Tekevälle sattuu ja nopee kerkee, mites se loppu meni.. ja mua ei ole koskaan syytetty hitaudesta.

Kärrystä tulee hyvä, maalit ja vanerit pystyy yhdellä kädelläkin ostamaan.. huomisen fingerkontrollin jälkeen homma jatkuu jos räpylä kestää ropaamista.. 

Edited by Urbantoy
Link to comment

Runko viittävaille maalattu, vanerit osittain väkerretty, kasaus jatkuu pelin jälkeen..

Yks kätisenä vähän hankalaa välillä sekä hidasta ja kivasti juilii välillä peukkua ku ottaa hittiä väkisellä välillä, ärripurreja lentää ja tuppoa vaihdellaan ku edellinen verestyy.. Ei ollut mitään toiveita saada kannesta kaiteita irti yksin yhdellä kädellä (alkuperäiset asennukset vuodelta -72) mutta onneks löytyy hyviä apuja läheltä, kiitos Akille avusta

Link to comment
  • 2 weeks later...

Kyllä kärry näköjään valmistuu ykskätiseltäkin, hitaasti mutta varmasti.. huomenna uuret rattaat vielä vanteiden maalauksen yhteydessä.. Eurotourilla kadonneen lokasuojan tilalle löytyi Hollannista De Haan niminen peräkärryjen lokarien valmistaja, jolla oli valikoimassa metalliset pyöreät lojasuojat, lähes orkkista vastaavat.. pari niitä ois hyvä kunhan saa kyselyyn vastauksia..

IMG_20180723_221913.jpg

  • Like 2
Link to comment
14 minutes ago, Urbantoy said:

löytyi Hollannista De Haan niminen peräkärryjen lokarien valmistaja, jolla oli valikoimassa metalliset pyöreät lojasuojat, lähes orkkista vastaavat.. pari niitä ois hyvä kunhan saa kyselyyn vastauksia..

 

Mulla olis kanssa tarvetta, 10" pyörälle, eli hinnasta ja koosta riippuen voitais kimppailla tilausta?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...