Jump to content

Classiccien VWappuajelu #9, 1.5.-22


Recommended Posts

Classicit järjestävät VWappuajelu #9 tapahtuman 1.5. -22
Tämä ajelu oli tarkoitus järjestää jo vappuna 2020. Kaikki olikin tuolloin valmiiksi sovittuna, kunnes koronapandemia perui kaikki tapahtumat. Samoin kävi myös vappuna 2021.
Nyt kolmas kerta toden sanoo.
Tässä alkuperäinen kahden vuoden takainen ohjelma, joka nyt viimeinkin toteutetaan.
Tänä vuonna VWappuajelun lähtöpaikkana toimii Salmen ulkoilualue, Salmentie 100, 03300 Otalampi, ( Vihti ). Salmessa on mainio kahvila / lounaspaikka, Nuuksion Pohjoinen Pirtti
https://www.facebook.com/NuuksionPohjoinenPirtti/, jossa on tarjolla maittava brunssi perinteiseen harrastajaystävälliseen hintaan. Salmesta ajamme Nurmijärven ja Tuusulan kautta erittäin mielenkiintoiseen VWappuajelun päätepisteeseen, joka on
https://www.facebook.com/WeirdAntiquesHKI/?hc_location=group, eli Vintage-valtakunta.
Brunssi Pohjoisessa pirtissä alkaa klo 10.00.
VWappuajelulle lähdemme n. klo 12.00
Vintage-valtakunnassa olemme n. klo 13.30
 
Tervwetuloa Classiccien vwappuajelulle volkkariväki.
Link to comment
  • 2 weeks later...

Kevät tulee keikkuen ja volkkarit kaipaavat herkuttelemaan kesäisiä kilometrejä. Volkkariväki vuorostaan voi herkutella vappubrunssilla osallistumalla Classiccien VWappuajeluun. Ohessa ajelun alkupään Pohjoisen Pirtin meille laatima brunssimenu harrastajaystävälliseen vappuhintaan.

Sieppaa vwappubrunssi.PNG

Link to comment
  • 2 weeks later...
Reitti käyty tänää tarkastamassa. Lumet olivat sulaneet joka paikasta, mutta talven jäljiltä asfaltissa oli vielä muutamia pilkkireikiä. Pääosin vwappuajelureitti on hyväkuntoista asfalttitietä
Tervetuloa VWappuajelemaan volkkariväki.

 

Vwappuajelu reittitarkastus.jpg

Edited by MESIKÄMMEN
  • Like 1
Link to comment

Hieman hienosäädettiin ajelureittiä tuolta loppupäästä. Lenkki Rusutjärven kautta jätettiin pois, koska tie oli siellä

melko huonokuntoinen. Google taisi ottaa nokkiinsa muutoksesta, koska halusi väkisin tehdä tuollaisen hännän päätepisteen jälkeen.

Sieppaa vwappureitti.PNG

Edited by MESIKÄMMEN
Link to comment

Pohjoinen Pirtti, ajelun lähtö / brunssimesta, ilmoitti, että alueella on matkapuhelinverkon häiriöitä, joita operaattori yrittää korjata. He toivoivat, että vwappuajelijat ottaisivat varmuudeksi mukaan myös hieman käteistä jos verkko / maksupääte ei toimi vielä sunnuntainakaan. Tästäkin huolimatta tervwetuloa vappuajelemaan.

Link to comment

Ikkunasta ulos katsovan säätieteenlaitoksen mukaan VWappuajelun sää näyttää kirkastuvan ja pihan terassilaudoituskin on pysynyt kuivana. Lämpötila on plussan puolella ja vastaa keskimääräistä juhannusta. Pohjoisen pirtin suunnalla ennustetaan aamupäivälle liikehtiviä volkkariletkoja ja nousevaa VWapputunnelmaa.

 

VWappuajelemaan arvoisa volkkariväki.

Link to comment

VWappuajelu #9 sujui oikein mainiosta. Oli hienoa päästä vappuilemaan volkkariväen kanssa parin vuoden tauon jälkeen. Brunssi maistui ja myös sää suosi ajelua. Pisaraakaan vettä ei satanut koko tapahtuman aikana. Volkkarit ovat onneksi sen verran hitaita, että edes sadepilviä ei saatu ajettua kiinni. Lähtöpaikalla / brunssilla kävi yli 60 autokuntaa. Kaikki eivät osallistuneet ajeluun, mutta ajelun päätepisteeseen tuli lisää volkkareita ja kokonaismäärä tapahtumaan osallistuneista oli n. 70 autokuntaa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...