Jump to content

Kupla -72 ongelmia


Recommended Posts

no niin.puhdistin pari suutinta jotka ei kyllä näyttänyt edes likaisilta(ne 2 jotka on kaasarin oikeassa kylessä) ja nyt toimii tyhjäkäynti.sytytystä pitää hieman säätää vielä.putki kanssa vuotaa hieman heti laipan kohdalta niin vaikuttaakohan se kanssa tuohon käyntiin?

Link to comment
  • 9 months later...
  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

009 ja pict-3 kaasutin-yhdistelmä ei toimi ilman kasuttimen muutoksia. Puolan kannattaa lähtökohtaisesti olla ilmajäähdytteiseen vw-autoon tarkoitetu jotta sen ensiöpuolen vastus on sopiva, 3-4.5 ohmia.

Mitäs muutoksia kaasuttimeen tarviisi? nyt on tuohon jakajaan kärjetön hommattu kanssa ja puola ostettu.

Link to comment

Jotta tyhjäkäyntiä voi mitenkään säätää, pitää kaasuläpän reikä tukkia vaikka popniitillä. Sitten kun kaikki seos kulkee tyhjäkäynnillä kiertoilmapiirin kautta, saattaa säätöruuveilla kaasuttimen kyljessä olla jotain vaikutusta.

Link to comment
  • 1 month later...

ostin viimekesänä kärjettömän moduulin 009 jakajaan ja sitä asentaessa tuo magneettirinkula ei mennyt pohjaan saakka ja jäi muistaakseni hieman kannattelemaan pyörijää. varovasti naputtelin sitä alaspäin niin rinkula vähän halkesi yläpäästään mutta menee nyt ihan pohjaan asti kunnolla eli pitääkö sen olla siellä ihan pohjalla johon se ei mennyt normaalisti ja haittaako jos se muovi vähän hajosi siitä? Äsken kokeiltiin käyntiin mut ei yrittänytkään.ja on pertronixin puola.

Link to comment
haittaako jos se muovi vähän hajosi siitä?

Ei haittaa. Mulla kävi pari kesää sittenihan sama juttu, kun hylsyllä naputin sitä rinkulaa alaspäin niin meni hiukan liian pitkälle ja päältä lohkesi muosi. hyvin pelas kuitenkin.

Link to comment

joku siinä nyt kuiteskin mättää kun ei toimi. sitä kanssa mietin että sen rinkulan ja moduulin väli ei ole sama koko matkaltaan.ymmärsitteköhän :D että vaikuttaako sekin ja tosiaan siitä rinkulasta lohkesi pieni palanen päältä. ja mikä se valkoinen "liima" on joka tuli paketin mukana??

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...