Jump to content

Takapyörien laakerien irroitus


Recommended Posts

akseliputken lammitysta ja paukuttaa moskalla akselin takapuolelle, niin etta akseliputki ajaa laakerin ulos. Talloin on tietty lodju irti autosta jne...

 

Ma koitin joskus tehda ulosvetajan, Muirin idiot bookissa on ohjeet. Ei tainnu toimia kovin hyvin muistaakseni

 

Jan

Link to comment
Guest Mika Raussi

No voithan sie vetää tavallisella ulosvetäjällä sen akseliputken irti akselista laakereineen päivineen. Tai tee vedin vaikka teräksestä ja kierretangoista. Voima menee vierintäelinten läpi joo, mutta se ei haittaa kun pyörität sitä laakeria, etkä ulosvetimen pulttia.

Link to comment
Guest Mika Raussi

No ei sen tarvii olla kun satasen tiukempi, niin johan tuntuu ja paljon. Sen löysä kuitenkaan kuulu olla. Kun on kuitenkin aika paljon kuormaa ja tuossa tapauksessa nimenomaan sisäkooli on se pyörivä kooli. Ulkona saa olla löysempi sovite kun se on paikoillaan.

Link to comment
  • 1 month later...

Eikö aika hevi ulosvetäjä syntyisi, kun ottais vaan putkenpätkän mikä mahtuu akselin päälle, hitsaa toiseen päähän mutterin mihinkä sitten kiertää soppelin pitkän pultin ja sen "laakerinpään" heftaa vanhaan laakeriin kiinni?

 

Pitäis jossain vaiheessa koittaa vaihtaa toinen takalaakeri kun jonkin asteista jurrutusta välillä kuuluu, saattais tulla laakerista.. Valuuko tuolta kaikki lootaöljyt lattialle jos pitää kauan auki?

Ja jos jollakin sattuu olla jarrut sen verran purittuna että sais vähän mittoja (akselin halkasija, pituus laakerista tai pesästä akselin päähän) niin olisin kiitollinen tiedonjaosta. Vuosimalli -73 jos noilla jotain eroa on?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...