Jump to content

Paras tuplakaasarisarja yksireikäkansille?


Recommended Posts

Mikähän se mahtaisi olla paras tuplakaasarisarja yksireikäkantiselle n. 1600-kuutioiselle pakunkoneelle? Tarjollahan ainakin on jotain tuommoista: http://www.cbperformance.com/catalog.asp?ProductID=1180 ja tollasta: http://www2.cip1.com/ProductDetails.asp ... D47%2D7401 (mitähän eroa noillakin on?)

 

Lisäksi Neoretro myy Solex-sarjaa ja Aircooled.fi Kadron/Solex-kaasareita ja yksireikäkansille niihin sopivia imusarjoja...

 

Leikitään tässä vaiheessa, että hintaa ei katsota vaan pitäisi saada toimivat ja luotettavat kaasuttimet ja vivustot ja niinpoispäin.

 

Onko herroilla/neideillä/rouvilla kokemusta tai tietoa? Otan kiitollisena vastaan.

Link to comment
miks laittaa tuplanurkat 1 reikäkansiin kun voi laittaa 2 reikäsiin?

 

siinäpä hyvä kysymys. Miks jotku virittää 30hp moottoria, kun uudempaan lohkoon saa helpommin poweria? Siksi kun voi, ei sitä aina oo pakko mennä valtavirran mukana.

Link to comment

Juu, ei tässä tehonlisäys ole pääasia vaan se että näyttää kivalta. Tarkoituksena on sellainen vintage-power-tyyli, eikä siihen kaksreikäkannet sovi. Hyllyssä on odottelemassa Fram-suodatin ja Abarth-putkikopio. Siksipä kaasareiksikin sopisivat varmaankin jotkut solex-tyyppiset kapineet.

Link to comment

Jossain näin semmosen hässäkän jossa oli 2-reikäkanteen laitettu kanavat yhdistävä imusarja ja sitten nurkkiin 48IDA:t ja niistä imariin tosiaan vaan toiset röörit. Tommonenkin varmaan onnistuisi 1-reikäkansiin, näyttäisi kivalta, olisi pöhelö ja erittäin kallis ratkasu. IDA:n toisen röörin tukkiminen tuskin olisi kovin kummonen homma.

 

...itte laittasin kadronit, ei sillä että kokemusta olis mutta luottamus internetin kanssatovereihin on kova ja valikoiva.

 

Ja taatusti on joku laittanu 2 kappaletta vakio-solexejakin nurkkiin mutta kukaan ei myönnä, tuollaiseen ratkaisuun löytys meidän(kin) tallilta imari-aihiot (ts. läpiruostunu 1-reikäkansi-imari josta laikattiin loppukäyrät talteen) ja pari laippaa 28-31 pict:eille sekä ämpärillinen enemmän tai todennäköisesti vähemmän toimivia kaasareita.

 

Puavo @ www.dwl.fi

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...