Jump to content

Kojelaudan kokoominen tarvikemittareista


Guest make1

Recommended Posts

On tuossa tollanen kojelauta rojekti menossa kuplaan, mutta nyt hiukan ongelmaa aiheuttaa tää nopeusmittari (ei pakollinen, mutta hyödyllinen), Autometeriltä löytyy mutta se tarvitsee adapterin jota en oo löytänyt. Onko joku muu tehnyt vastaavaa eli laittanu tarvikenopeusmittarin, jos on niin mistä hommasit??

Link to comment

jees tolla VDO:lla näyttää niitä olevan, mutta nyt kun asiaa oon hiukan selvittäny niin sen mittarin tarvis olla mekaaninen, koska tuohon kuplaan ei kuulemma kovin helpolla saa tota sähköistäpulssia jonka digimittari tarvii. No pitää jatkaa etsimistä...

Link to comment
mittarin tarvis olla mekaaninen, koska tuohon kuplaan ei kuulemma kovin helpolla saa tota sähköistäpulssia jonka digimittari tarvii.

 

Jaa, olipas hyvä etten tiennyt tuota ennen kuin laitoin anturin. Olen laittanut myös 3:een muuhun autoon (ei kupla), mutta en ole vielä keksinyt että mikä siinä on vaikeaa? :D

Link to comment
Fillarin nopeusmittareita on tullut muutama asennettua. Poliisikin tykkää, kun siinä on juoru.

 

Paitti että se on ihan sama mitä se juoru näyttää, ellei ole ihan piirturi joka juoruaa.... On mullakin prätkässä juoruava mittarivirheen poistoon tarkoitettu boxi, ja siihen on takapyörä ilmassa ihan kokeiluluontoisesti kelattu se 250 km/h, ei tietenkään ajamalla.... ;)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...