Jump to content

vilkut ei toimi


Recommended Posts

Eli auto 6 volttia. Kaikki johdot uusia. Ainoastaan etu oikea vilkku vilkkuu.

Takavilkut ja etu vasen ei. Rele OK testattu kaksi relettä. Vasemmalle vilkuttaessa ääni releestä nopea mutta vilkku ei vilku edes nopeasti. Oikealle vilkkuu vain etu ja se normaalisti. Takavalojen pohjat NOS ja takavalot ja jarruvalot toimii normaalisti kuten myös etuvalot ja kaikki muutkin sähköt. Sulakerasia uusi...En keksi missä vika ,auttakaa??

Ja akussa varmasti virtaa...

Link to comment
Onko nopeusmittarin maadoitus kunnossa??? Ja MAA on tosiaan niin kaunis! :)

 

Höm ?Mites se maadotetaan,eikös se riitä kun ruuvit on kiinni?Siis mittarin. Tuli mieleen että rattiputki on maalattu. Onko vilkkukatkaisimen saatava maata rattiputkesta jotenkin?

Link to comment
Mittariin tulee erillinen maapiuha.

 

Onko näin? no pitääpä etsiä moinen johdon paikka?Auto siis 6 voltin ja vuoden 65 kuppelo? Kaikki mittarin valot kyllä toimii joten toimisivatko ne ellei oli maadoitus kunnossa?

 

Prkl, muisti pätkii. Perun kirjoitukseni, ei siihen mitään maapiuhaa tule, se maadoittuu niiden kiinnitysruuvien kautta. Ja jos mittarivalot toimii, niin maa on kunnossa.

 

Mutta muistaakseni vilkkureleelle vai vilkkuviikselle tuli maa? Onkohan se ok?

Link to comment
Oletko kattonut mittarilla polttimonkannoista tuleeko varmasti virtaskaa vai onko sittenkin maapuolen juttuja?

 

Joo tota en kerennyt tekemään tänään. Mutta kyllä kaikki piuhat pitäis olla ok ja uusia ,noh en tiedä enää mikä vois olla vikana. Huomenna kokeillaan lisää jotain?

Link to comment
Guest Ari F.

Moi,

 

Onko sulla ne vilkkuvivulta tulevat T-haarotukset kytketty oikein ja varmasti kiinni ja liitokset puhtaat ja sähköä johtavia. Entä takana olevat haaroitukset.

 

Jos sulla kerran yksi etuvilkku toimii, niin vaikka vilkkukatkaisija olisi jotenkin rikki, pitäisi siitä huolimatta samanpuolen takavilkku toimia, koska ne ovat T- haaralla pareja.

 

Jos sulla ei ole mittaria siellä, niin vedä sinne haarotuksiin esim suora jännite ja kokeile, että palaako ne polttimot jatkuvasti.

 

Sullahan oli siis uusi johtosarja. Tuli vaan mieleen, että onkohan se sitten joku ameriikan malli, kun niissäkin saattais olla eroa näihin euromalleihin.

 

Mystisiä noi sähkön liikkeet. Kerran törmännyt venesähköissä sellaiseenkin tapaukseen, ettei laitteelle tullut, kuin positiivinen kaapeli ja ei ollenkaan maata ja siitä huolimatta laite toimi. Varmaankin hyppysähköä. ;-D

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...