Jump to content

Huijariko kyselee nettiautossa


Recommended Posts

Jaa-a, oliskos nämä taas jotain huijaripuijareita jotka kyselee nettiautossa lisätietoja kuplasta, voihan toki olla rehellisinkin mielin mutta aina haiskahtaa...

 

Viesti jonka sain:

 

Good day seller,

I am Michael, I saw the advert of your car, and I will like to know if It?s still available for sale, what is the asking price and present Condition? I will appreciate it if you get back to me with the Method of Payment you accept.

I?d like to pay by a Banker?s Draft/Check and if that ok by you. Kindly get back to me with your phone number and e-mail I will be responsible for the shipping it down to my place.

Hope to hear from you soon ASAP

 

Ota yhteyttä kysyjään seuraavilla yhteystiedoilla: Michael Hollow

 

Puhelinnumero : 447501429464

Link to comment
Guest jumipe

Sama tyyppi kyseli täysin samalla tavalla minunkin käyttistä. Huijariksi veikkaan!!

 

Kaveri oli myymässä n300equn arvoista jetsonia paria vuotta sitten. Sai sitten vastaavanlaisen yhteydenoton belgiasta muistaakseni. No hän sitten vastasi täysin asiallisesti jne jne. Epäilykset heräs siinä vaiheessa ku ilmeni että ostajakandinaatti aikoo viedä auton USA:han ja tarvii etumaksua 4xauton myyntihinnan..

 

Mutta niinku sanotta luovaria ja käteistä vastaan minä ainakin voin myyä vaikka itse pirulle.. ;)

Link to comment

No onhan näitä: Ffp:n palstalla joku kaipaisi pystyperä poloon sellaista tosikaunista kurakaavinta takaluukun päälle. Sattui sellainen olemaan rumukasassa, joten pitin kaverille viestiä, että paljonko tarjoot. Tarjosi 20 eur ja vastasin siihen, että se on sun. Kysyin, että koska tuut hakemaan. Piti lähetellä kuulemma jonnekin Ouluun. Vastasin, että pistä rahat tilille, niin täältä pesee. Tuli viesti, että huomenna klo 12 hän pistää 20 euronia tilille. Siinä kohtaa tuli joku pim, katsotaans. Meni päivä ja seuraava ei rahaa tilillä. Kysyin, että mikäs. Ei kuulemma hänen pankista voi siirtää rahaa Tapiola-pankkiin. Kysyin, että mikäs pankki tätä tämmöinen. Eipä ole tullut vastausta.

 

Että kaikkee sitä yritetään. Että jos joku tarvii tollasta Vepro-merkkistä kaunistusta poloiseensa, niin Tampereelta SAA noutaa. Soita ensin, että ollaan kotona.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...