Jump to content

Mikä kalkattaa?


Guest rohmula

Recommended Posts

Guest rohmula

Hyvät söörit,

 

kyseessä olis kleinbus type2 -73 joka lähtee käyntiin, mutta käynnissä on kalkattava sivuääni. Ei pätki, köhi, eikä mitenkään muuten vaikuta käymiseen, mutta ääni on aika terävä, (yllätys) metallinen. Mistähän mahtais olla kyse ja mistä lähtee tonkimaan vikaa, ettei tällainen ropelo pistä fiksaten ihan väärästä nurkasta ja aiheuta lisää tekemistä.

 

Kiitos jo etukäteen hjälpistä.

 

Voiko kalkatus liittyä mitenkään siihen että välillä käynnistettäessä kone vaan kerran ölähtää, ja ihan kun startti jäis jumittaa. kun antaa vaan avaimen olla starttiasennossa niin sitten lähtee useimmiten käyntiin. ellei ni sitten toisella yrittämällä jo vähän innokkaammin. Sitten kun pyörähtää ni samantien kuitenkin käynnistyy. eli jokseenkin laiska starttaus. akku on 100ah, eli se kyllä jaksaa.

Link to comment
Guest Toheltaja

mäntä ottaa kanteen... (sylkky painunu kanteen kun ajettu liian kuumaksi tms) Parissa kylkiäismoottorissa moinen tullu vastaan purettaessa, molemmat tosin 88 slip-in putkilla

Link to comment
Guest Mika Raussi

On siihen toinenkin lääke. Kerran terävän kolkatuksen aiheutti se, että virranjakajan käyttöakselin jousi oli poikki, sekä siellä oli liika vähän prikkaa alla. Pitää kivan kolinan kun käyttöakseli hakkaa virranjakajan pohjaan.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...