Jump to content

Ideoita kaivataan Kuplassa tyypi 4 kone siihen imusarja?


Guest Jari

Recommended Posts

Jahas taas rupes ideoita pyörimään päässä. Oisko kellään hyvää konstia miten ois helpoin / fiksuin toteuttaa kyseinen ongelma.. eli nelkun koneen päälle vaihdettu kuplan puhallin sydeemi tällä hetkellä kiinni nurkka lortot (40) empin valmiste imusarjat johon päälle tehty 50 milliset koroke palat.. mut nyt rupes kiinnostamaan ruisku muutos. Tarkoitus ois laittaa mega ohjaamaan sähköistä ruiskua eli ideoita kaivataan miten ton imusarjan muuttas siten ettei tarviis vivustojen kanssa pelata vaan sais keskelle yhden isomman kaasuläpän. tosin mahdollisuus ois vaihtaa kokonaan toisenlainen puhallin päälle jolloin sais enempi tilaa kyseiseen muutokseen, eli saman tyylinen kun porschen puhalllin. millään hirveellä pudjetilla ei olla liikkeellä joten hyvät ideat ois poikaa.

Link to comment

Porschetyylinen jäähdytys pömpeli ja puhallin ei ole ihan halpa ratkaisu... Lisäksi noita puhallinkoppia on monta eri mallia ja ne jotka ovat "halvemmat" ovat vain silmälumetta..

 

http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/5332-possun-flekti-t1seen/

 

Eikös se vaan menis silleen että keskelle Plenum johon läppärunko kiinni ja sieltä putket imukanaville ja just ennen kansia hyvin suunnatut suuttimet, ja se on siinä. :)

Link to comment

Juu se on totta että ei oo halvin ratkaisu ainakaan originelli härveli. Tosin saattas olla tiedossa lasikuidusta tehtyä settiä johon kävis sähköpuhallin päälle tai sit sivulle eli kahta mallia. Kuulemma riittää hyvin noissa kilpureissa moinen ratkaisu miks ei sit normi käyttiksessä??ja laittas sit erillisen laturin vierelle pyörimään. Mut jos jollain ois tiedossa järkevää ratkaisua millä ois helpoin tehdä toi imusarja niin kiitollisena otan tiedon vastaan. Kahtaa vaihtoehtoa miettinyt eli joko vetää puhallin koppaa pitkin ylös putket ja siellä yhdistelee tai sit kuplan tyylisesti tekee yhdistämisen alhaalla jolloin tulis raudasta koko setti tuskin mistään löytyy tähän tarkoitukseen valmiina mitään?

Link to comment

Onko imusarjoissa tilaa suutinreijille? Voisihan sen ajaa kaasareita läppärunkoina käyttäen, mutta sitten tarvitsee vain saada kaasareihin asentoanturit. Plussana olisi että voisi käyttää kaasareita suoraan vertailuun ja myös ajaa niillä sen aikaa että ruisku on oikeasti toiminnassa. Miinusta tottakai ettei saa rahoja irti kaasareita myymällä.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...