Jump to content

Type 3 variantti


Recommended Posts

Tuossa Ridin' & drivingin Jyrängön pajan jutussa sivun 22 alaoikealla kerrottiin VW 1500 S vm -65 variantteja tulleen maahan vain 7 kpl. Tuntuupa pieneltä kun muistelee aikoja -60 luvun lopulta ja silmäilee omaakin albumiaan. GFV-51 rekisterissä olleella kyseistä vuosimallia edustaneella sinisellä kaunottarella sentään ajeltiin Imatran maisemissa useita vuosia, eikä se mun mielestä ollut ainutlaatuinen lainkaan. Paha se oli ruostumaan varsinkin etulokasuojien yläkulmista ja muistelisin, että 6 vuotiaana oli jo läpi reikiä.

Link to comment

TM:hän oikein yltyi kehumaan kolkin lämmitystä kuuskytluvulla, ei tainneet nestejäähdytteiset aikalaisensa olla hirmu paljon lämpimämpiä.

 

Rajut on ollu erot hinnoissa vuoden 1965 lopussa, vaikkei nyt ihan kolminkertaiset. Ote Olli J. Ojasen kirjasta Volkswagen - Kuplan Aikakausi.

post-70-13888360609435_thumb.jpg

Link to comment

Volvo oli varmaan jo 15.000 ja mersu sitä pari tonnia enemmän. Nuo hinnat lienevät jo -66 malleista, koska ei kai -65 vielä ollut 1600:ia. Sinänsä hintahaitarit olivat pienempiä, eikä malleja ollu nykytapaan.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...