Jump to content

takapyörän laakerit vaihtoon junis-67


Recommended Posts

Tosta alat kampeen stefaa veke, niin sit paljastuu laakerit ja lukkosokka, jolla purkautuu vetarin napa veke. Nuin se ainakin kuplassa lähti ja todennäköisesti tuossakin. Itellä sama savotta edessä lähiviikkona, ku saa eka osat puhalluksesta.

Link to comment

Oisko sulla kuvaa tuosta irrotus operaation jälkeen? Kun ihte pitäis tehdä samanmoinen operaatio -68 palloon ja näyttäis aikalailla samalle. Eli tuosta vaan rupesit kampeamaan stefaa irti ja sit löytyy laakeri sielt alta?

 

Niin ja ihteä kiinnostais kans tietää mistä löytyy halvimmalla uudet laakerit. Hot Cars näyttää että 72 euroa ja tuo on minusta aikalailla suolainen hinta, vaikka tää mun pakun laakeri onkin tätä jotain ihme välimallia?

Link to comment
Guest Hyde

Kannattaa lompsia ihan laakerikauppaan. Hain aikani junikseen etulaakereita, ja ei oota oli kotimaan osamyyjillä. Saksasta olisi saanut laakerisetin etupyöriin reiluun 100 euron hintaan. Aika tyyristä. Paikallisesta laakeriputkasta löytyikin uudet n. minuutissa ja hintaa oli siedettävät 70 euroa, eikä olleet kiinalaista paskaa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...