Jump to content

kävi vanhanaikaisesti


Guest vw72

Recommended Posts

juu elikkäs hommia taas tiedossa vaihteeks... kävin tossa kuplalla kruisailemassa ja hiukan vedättelin kakkosella semmoiseen 6500 rpm ja siitä vaihto kolmoselle ja eiköhän kaasu jääny kinneriin niin kiljas mosa "hiukan" ennen ku kolmonen oli pesässä. samantien sammu ja yritin käyntiin mutta ei lupaakkaan.. no ei muuta kun hinauksella kotiin ja otin siinä venakopat auki ku aattelin et jos ois venttiili napsahtanu poikki, no kummallakaan puolella ei mitään normaalista poikkeavaa eikä mitään reikiä missään.. kone pyörii ja välillä hiukan lupailee mut ei käynnisty.. täytynee huomenna katsoa tarkemmin...

Link to comment

ajattelin tosiaan samaa ja tarkastin väljyydet ja olivat kohdillaan. tänä aamuna huvikseni kokeilin startata konetta ja kas kummaa se lähti käymään ja käy niinkuin ennenkin..ihme homma.. no talven aikana pitää ottaa kone kumminkin vielä pois ku pitää vaihtaa hiukan luistava kytkin, niin pitää siinä samalla tarkastella venttiilit ja vaihtaa ehkä uudet.

Link to comment
Guest Mic_Coo

Toi kiljaisu saattoi kuulua kiertokangen kaulalta tai kampuran laakereilta. Noin kovilla kierroksilla öljypumppu saatta kavitoida ja se "kuiva"-kohta kanavissa sauttaa laakerit aika äkkiä. Kuuluuko tyhjäkäynnillä pientä kolkuttavaa ääntä? Itselläni kuului kerran sellainen kirskaus kovilla kierroksilla mutta se johtui vain että venttiilit yritti soittaa säkkijärvenpolkkaa... Ei siinä mitään mihinkään tullut, ajot jatkuu vielä tänäki päivänä.

 

-Mikko

Link to comment
Guest Mic_Coo
Kiljasu on voinu tulla hihnasta kun ropelli ei ole pysyny kampuran perässä.

 

Tämä kaverihan sen sanoi. Totta, hihnaki se saattaa kiljahdella ku moottorin kierrokset menee laturin edelle.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...