Jump to content

Uusi profiilikenttä - puhelinnumero


Pepe

Recommended Posts

Monet käyttäjät ovat lisänneet profiiliinsa puhelinnumeron esim. "Ammatti" tai "Paikkakunta" kenttiin. Nyt palstalla on oma (vapaaehtoinen) kenttä puhelinnumerolle. Automaattisesti numeroa ei saada sinne siirrettyä, joten jokaisen on tehtävä siirto käsin.

 

Omia tietoja pääsee muokkaamaan valitsemalla vasemmasta yläkulmasta "Omat asetukset" ja sitten avautuvalta sivulta "Profiili".

Link to comment

Jahas puhelinnumero tuli automaattisesti näkymään myös tänne ketjunäkymään nimimerkin alapuolelle. Alunperin tarkoitus oli että se näkyisi vaan profiilia katsomalla. Ennen kuin teen muutoksia suuntaan tai toiseen, mielipiteitä? Onko nyt hyvä vai pitäisikö poistaa "ketjunäkymästä"?

Link to comment

niin no tämä varmaan loppujenlopuksi hyvin pitkälti makuasia... toisaalta kaikki ei kumminkaan numeroaan suostu laittamaan profiiliin niin tuosta ainakin näkisi ilman ihmeempiä että onko se puhelin numero saatavilla vai ei... mutta niinkuin sanoin makuasia...

 

tehkää äänestys :D

Link to comment

mnusta ei ole hyva pistaa kaiken kansan nahtaville. Jo sprofiiliin joku haluaa laittaa niin sielal se voi olla. On ainakin rajoittuneempi maara porukkaa keta sen voi nahda. Mina ainakaan en halua numeroani kellumaan nettiin vapaasti. Tosin en kylla ajatellut laittaa omaani proofiiliinkaan. Aika harva taalla mulle soittelee aikaerosta johtuen :)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...