Jump to content

European Bug In 2011


-MITO-

Recommended Posts

Ollaan vaimon kanssa jo varattu majapaikka ensi vuodeksi. Kolmena edellisenä vuotena siellä piipahtaneena uskallan lämpimästi suositella tapahtumaa. Jos joku haluaisi jo varata yöpaikan, voi mulle laittaa vaikka yyveenä viestiä ja voin tiedustella majapaikan omistajilta onko vielä tilaa. Ovat tulleet tuossa kolmen vuoden aikana aika hyviksi tuttaviksi. =) Tämä on paikka missä ollaan aina majailtu : http://www.bluebellbb.be/ .

Sijaitsee n.15min ajomatkan päässä Chimaystä.

Link to comment

Roomalaiset on keskenään tota varovaisesti suunnitellu... Ainoo vaan, ettei meidän vessat kestä kunnolla torille ja takas, sillä vähän epäilyttää toi :P Finnairilla ei lähetä kermaperseileen, vaikka yks tojotalla torppiin lähtikin tänään ;)

Link to comment
  • 5 months later...

EBI 3:ssa käyneenä tuota tapahtumaa voi kyllä suositella kaikille: kalja halpaa ja hyvää, vanha keskiaikainen kylä ja kilparata täynnä hienoja volkkareita, ja erinomainen sää. Romutori oli iso, osaa oli joka lähtöön. Kiihdytystä oli kiva katsella, alueelta sai ruokaa ja juomaa ja kuuluttajalle (välillä sen jutuillekin) sai nauraa. Valtava määrä ilmajäähyjä alueella + erillinen varikkoalue johon pääsi pällistelemään kilpureita ihan vapaasti.

 

Majoitus on kuitenkin syytä suunnitella etukäteen, kylässä on ihan OK leirintäalue kävelymatkan päässä radasta, mutta hotellit ja majatalot jäi ainakin meiltä löytymättä. Yksi vaihtoehto on leiriytyä tapahtuma-alueella, mutta suihkujen ja vessojen kanssa voi olla vähän niin ja näin. Niin, ja sanakirja mukaan ettei ala ihmetyttämään ne poisonit ravintolan listalla...

Link to comment
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...