Jump to content

Tonii73

Members
 • Posts

  181
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kiikala
 • Ajoneuvot
  Colani GT

Recent Profile Visitors

2449 profile views

Tonii73's Achievements

 1. Omaan silmään tuo Deserter on parhaimman näköinen Buggy koppa mitä on tehty. Ajoivat jenkeissä autoslalomia ja muita "ratasarjoja" noilla, olisiko siksi aavistuksen pidempi akseliväli? Desert Dog on omaan silmään taas yksi rumimmista buggy korimalleista.
 2. Ei Desert dog vaan Deserter GT. Desert Dog on Salolaisen pajan oma tekele pitkälle pohjalevylle. Deserter GT lyhyelle pohjalevylle jenkkiläistä designia, mitä myyty Ruotsissa melko paljon. Jenkeissä tehtiin keskimoottoriversiota Corvairin tai Porschen kutosella.
 3. Osta osa tai koko kasa hinta 60€! Jos ei mene pyhien aikana niin viskaan nämä metalliromuun seuraava arkipäivänä.
 4. Legendan mukaan P51 Mustang lentäjän paukkuliivit Hp:50€ https://m.tori.fi/vi/109745079.htm Lohjalla O452OO6568
 5. Jäämistöstä löytyi vielä seuraavat osat: 1. Olkatappi keula mistä käöntövarret hitsattu juntturaan. Ollut hevoskärryn akselina. Hp:25€ 2. 2kpl suoria peltivannetta missä korppurenkaat päällä. Hp.15€ 3. Solex 36-40 PDSI x 2kpl, elämää nähneet ja olleet pitkään varastossa, mutta kunnostettavissa. Hp:60€ 4. Zenith 36IV kaasutin Hp:10€ 5. Vaihtovirtalaturin jalkoja 2kpl, bensapumppu ja jäähdytimen jalka Hp: 30€ 7. Vauhtipyörän kasitapitus jigi Hp:50€ https://m.nettivaraosa.com/auton-varaosat/3076272?back=ownAds/forsale&back=ownAds/forsale Lohjalla O452OO6568
 6. RPB GT on Bonita(Euran Ferrari 3) ohella yleisin rakennussarja Suomessa.
 7. Sanos muuta. Noi jz:t on älyttömän hintaisia jo aihionakin. Me ollaan vähän pojan kanssa tutkailu 1uz-fe perään, jos vaikka löytyisi halpa ls400 raato elinten luovuttajaksi. Meilläkin koppa on myös ruosteeton rhd, vaikka aika raiskiolle on muuten päässyt. Höntsä driftingiä sillä on ajettu viimeksi - 14/15, jonka jälkeen on 1jz, r154, torsen perän ja sisusta kaivettu pois. Alettu kaarittaa, mutta sitten jäänyt kesken ja osat myyty maailmalle....
 8. Soarer vai SC300? Meilläkin odottaa vastaavaa valkoinen koppa ressun alla sopivaa tekniikkaa.... Btw. Mikäs toi vajaa pyttyinen lohko on, Soareriin?
 9. Onhan näitä tehty 2-4kpl jo aikaisemminkin poikkeusluvilla. Tosin kanta-autoina on ollut uudemmat kuplat. Sporttiauton Jannen kautta sai aikaisemmin Pilgrim sarjaa, jossa mukana tuli dokumentit, jolla luvan sai melko pienellä painilla.
 10. Hieno kaaritalli. Teitkö peltiosat itse vai saako valmiina jostain?
 11. Mitäpä jos edellä mainitut tosiaan onkin toistensa nahan alla enemmän kuin arvaatkaan. Multipersoonat usein kinastelee keskenään. Nettipalstat ovat erinomainen alusta tälle mielikuvitus leikille.... Itse olen saanut KK:ssa hyvää palvelua, niillä kerroilla kun olen siellä käynyt osia ostelemassa. Sinisistä venajousista ei ole kokemusta.
 12. Tuolla kahva/kapula kikalla olen saanut kaikki ongelmalliset mp jarrut ilmattua "nm.ex-mp mekaanikko"
 13. Kikkakakkonen, vedä säiliö täyteen nestettä ja kansi raolleen. Vedä nippusiteellä kahva kapulaan kiinni ja anna olla yön yli niin aamulla on jarrut ilmaantunut....
×
×
 • Create New...