Jump to content

Tonii73

Members
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kiikala
 • Ajoneuvot
  Colani GT

Recent Profile Visitors

1150 profile views
 1. Oisko asentajalla tullut sitten asennusvirhe? OT: Vanhakoppainen työntötanko koneineen twingo oli paras Rellu, mitä itsellä on ikinä ollut. Tällä räbällä ajoin yli 400tkm. ilman minkään näköisiä ongelmia ja vielä huonolla huollolla. Tämänkin jälleen ehjä katto jatkoi vielä elämäänsä kuplan katolla 😉
 2. Tai sitten sinulla ei ole noista twingon räteistä kokemusta? Omassa ei vuotanut katto, kuten ei appivanhempienkaan. Itse asiassa en kuullut kenenkään muun katon vuotavan, jos rätti on vaan ollut ehjä.
 3. Kyllä mun twingossa katto piti ihan hyvin ympärivuotisesta käytössä useamman vuoden ajan. Ei vuotanut koskaan tippaakaan päälle kelissä kuin kelissä.
 4. Tonii73

  VW KAR-7

  Ei muutakuin piikkipyörät alle ja jääradalle 😉
 5. Ei liity RPB:hen. On ruotsalainen kopio jenkkiläisestä Manta Miragesta, kuten jutussa mainittiinkin. Ilmeisesti Suomestakin löytyy mahdollisesti yksi tuon korinen kit car.
 6. 70/80-luvulla ei ollut mitenkään tavatonta kopioida muotteja ja myydä niitä eri lasikuitu firmoille tai peräti tehdä korista muotteja omaan käyttöön. Yhden huhun mukaan Siuntio ja Kirkkonummi akselilla olisi säilöissä yhdet RPB:n muotit.
 7. Kokeillaan kepillä jäätä. Löytyykö keneltäkään nurkista otsikon mukaista raatoa? Pitää olla ollut joskus kilvissä avona kuitukorilla. MItä vanhempi muutos/muutoskatsastus sitä parempi. Vaihdossa tarjoan jokapäiväisessä ajossa(leimaa 5/2020 asti) olevaan -93 Renault 19 capriolet (williams edition) tai sitten pientä rahallista korvausta tapauskohtaisesti. Tarjouksia voi jättää YV tai petobikes(at)gmail.com
 8. Olkatappikeula aihio. Olkatapit hitsattu juntturaan ja kääntövarret laikattu. Ollut hevoskärryn alla. HP:50€ 2kpl 13x5 KN Apollo aluvanteet. HP:50€ Lohjalla O452OO6568
 9. Alkuperäisessä RPB taisi olla C2 Corveten tuulilasi. Suomi korista en tiedä ovatko muuttaneet kuten bonitoissa? Alkuperäisissä Bonitoissa oli M-taunuksen tuulilasi, kun taas Euran oli omansa leikkaukseltaan.
 10. https://www.tori.fi/uusimaa/Wv_tiara_54360036.htm?ca=18&w=3
 11. Kyllä uskoisin Tiaroja löytyvän vielä muutamia. Ei toki niin paljon kuin RPB tai Bonitoja.... Eikös vuosituhannen vaihteessa valmistajan poika tehnyt viimeisestä korista "uuden" Tiaran? Taisi olla rakentelu topiccia täällä joskus?
 12. Tiara oli Suomalaista muotoilua. Lisäksi on ollut vielä erinäisiä tuonti koreja ja omia Suomi muotoiluja pienemmillä valmistusmäärillä eri tekijöiltä. Henkilökohtaisia omia suosikkeja on ruotsalainen Reva/Reeva GT ja oma Colani Gt. Lappeenrannan suunnalla on kuulema yksi Reeva Gt:n kaltainen auto ollut projektina jo vuosia.
 13. Minäkään en sen paremmin tunne, muutakuin sen mitä Kuusisen kanssa aikaan juttelin vuosia sitten. AP:lla voi olla tarkempaa tietoa? Jatkoa-> Yleisestihän yleinen mielipide on, että Suomessa ei olisi ollut muita toimijoita kuin Euran lasikuitu vaikka valmistajia on ollut useampiakin vuosien varrella. Kuusinen myi varmasti eniten näitä kit careja. Ehkä sen takia ruotsalaisilla on tullut tuo käsitys? Käsittääkseni ensimmäinen "kit car" on ollut GTR (Colani GT) 1965-66 ja sen jälkeen olisi tullut RPB, Pietarsaaren kautta....
×
×
 • Create New...