Jump to content

Mikko S

Members
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  T1 -64, T2 -73, T3 -67

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onko noissa imusarjoissa oikea/vasen, koska mulla on myös yksi tollanen pariton imari varastoissa ja voisin kyllä ostaa sille parin jos sattuu sopimaan.
 2. Pultti ja prikka hankittu, kiitoksia.
 3. Kiitoksia, tää alkaa olla selvä homma. Pultti löytyy ranskasta mecatechiciltä pariin kymppiin. Jos joltain löytyy nurkista niin voi myös tarjota, en laita tilausta ihan heti menemään, kun tässä on vielä muutakin laittoa muutamaksi viikoksi.
 4. Mistäs löytäis kolkin koneeseen seuraavat osat? Ja mitä nuo 16/17 edes on? Käykö prikka numero 15 kuplasta? Pultti on ainakin pidempi....
 5. No mulla on joku 200 litranen voimavirtakompura, ei ihan semmosella pienellä valovirtasella taida urakkahommia tehdä. Sain ton käytetyn Mirkan kaverilta ja ollut todella tyytyväinen siihen.
 6. Paineilma Mirkaa käyttänyt viimeaikoina ja ihan eri planeetalta kun aiemmat rautakauppatason sähkökoneet.
 7. No alviahan ei tarvi maksaa britteihin kun myyvät taxfreenä ulkomaille, eli sitten maksetaan mahdollinen tulli+suomen alvi tässä päässä.
 8. Bensalämppärin putkissa ei printatut haarotinpalat toimineet, sieltä tulee sen verran kuumaa ilmaa, mutta jos vaan raitisilmaa varten, niin helppo homma toteuttaa tulostamalla.
 9. Ostaisin T1 koneeseen sopivat käyttökuntoiset J-putket ja 36hp mallisen doghousekopan ilman lämpöputkilähtöjä. Mikko / Helsinki
 10. Mä tilasin ebaysta M5 kokosia, kun värkkäilin vivustoja. edit: ja vasenkätinen kierrepakka samasta paikasta.
 11. Näiden kiinan vehkeiden piirilevyt ei kuulemma ole suojattu samalla tavalla kuin saksalaisten, joten lattian alle asennusta ei ole tuolla "harrastajien" facebookryhmässä suositeltu.
 12. Vielä puuttuu kolkin imusarjat ja 123 jakaja.
×
×
 • Create New...