Jump to content

Mikko S

Members
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  T1 -64, T2 -73

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onko noi rattilukot kiinni jotenkin erikoisesti, katkevat pultit tai jotain sellaista muistan kuulleeni joskus mainittavan? Mulla on -64:ssä vähän erilainen risa rattilukko, jonka vois napata pois jos vaan saa.
 2. Tää on illmeisesti ihan muutaman viikon vanha tuote, niin eipä netti oikeen kerro.
 3. Pakorööri, öljypumppu, nokkakeppi, vauhtipyörä yms tuli tilattua...
 4. 14V jännitteellä 65ohm vastus lämpeää 3W teholla, eli kattoisin vaan jonkun suunnilleen samankokoisen 5W vastuksen joka mahtuu ton palikan sisälle.
 5. Tuohon syvennykseen tankin päällä kaadetaan spriitä. Löysin joskus nossin optimuksen lampun ja petrooli/bensakeittimiä on laajahko kokoelma:
 6. Joo se vetää kiinni pääakun jännitteen mukaan, pääakun pitää olla täynnä ja irrottaa sitten jollain vähän alemmalla jännitteellä, eli käytännössä hetken aikaa moottorin sammuttamisen jälkeen.
 7. Ok kiitokset, eli tänään saa lyödä auton takasin nippuun... Hyvä pointti tuo, että kiertää vähän jäykemmiksi niitä iskareita.
 8. Meillä on se Bilteman hupiakkurele veneosastolta käytössä, mutta pääakulta releelle lähtevässä johdossa on 30A sulake, eikä se ole ikinä palanut. Suurin virtahan tuossa kulkee varmaan silloin, kun hupiakku on vedetty tyhjäksi ja starttaa auton, jolloin pääakulla on ehkä pari volttia suurempi jännite joka yhdistyy hupiakulle.
 9. Toimiiko vakiopituiset iskarit (punaset konit) 1 pykälää ulommasta spoorista lasketussa kuplan perässä, vai pohjaako? Ja paljonko pohjaanlyöntikumia kannattaa lyhentää? Jos pitää iskarit vaihtaa niin suosituksia?
 10. Tämä selvä, tarve ei ole vielä kriittinen, mutta tiedän kenelle soitella, jos muuttuu sellaiseksi. Kiitos topikin lainasta.
 11. Mitä maksaa ja ootko tulossa Karkkilaan? Mulle menis 1kpl...
 12. Mulla on tuhkakupin päälle kojelaudan taakse teipattuna Sure electronicsin "50w+50w" bluetooth vahvistin, tähän saa lisäoptiona johdon päähän volumepotikan, joka on pilotettu kojelaudan alle. Systeemi toimii yllättävän hyvin navigoinnin ja spotifyn kanssa, ihan vaan radion kuunteluun ei ehkä kauhean hyvä. Tais olla tämmönen.
 13. Ostin pari vuotta sitten securon 500/30 vyöt jostain brittiläisestä offroad kaupasta, alle 80e sai parin kotiinkuljetettuna. Noissa on 30cm pitkä jäykkävartinen lukko, joka sopii ainakin eteen mun kuplassa, taakse tarttis ehkä sitten remmin päässä olevan lukkopään? Tyyli noissa on semmonen muovinen kasari, eli hienompiakin varmaan on tarjolla.
 14. Kunnon tunkki ja DeWaltin pulttipyssy ollu viimesen parin vuoden parhaat ostokset. Tossa setissä tuli pari 4Ah akkua mukana, niin olen ostanu nihin sopivia runkotyökaluja nyt ebaysta halvalla.
×
×
 • Create New...