Jump to content

Mikko S

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  T1 -64, T2 -73

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulla on tallin lattialla 5 ripanen aski (4.86 perä), johon on vaihdettu 3 ripasesta 0.82 nelonen, kokonaisvälitys pitäisi olla siis 3.98, eli jopa 6 ripasta pidempi. Mutta hän odottelee vielä sitä päivää, että saatais strokeri nippuun...
 2. Mikäs näistä nyt oikeestaan tekee sit oikeanlaiset? Muutamia löytyy, mutta yhdessäkään ei o tuota sähköjohdon reikää...
 3. No eipäs nyt pirulainen ollutkaan noita ainakaan siellä piilossa mitä ajattelin, sorry...
 4. Mulla taitas olla tollaset kotelot, täytyy tarkistaa...
 5. Biltema ollu joku 6? vuotta käytössä jääkaapin akulla, ei ole paljon huomiota vaatinut, vaan toimii ihan hyvin.
 6. Onko noi rattilukot kiinni jotenkin erikoisesti, katkevat pultit tai jotain sellaista muistan kuulleeni joskus mainittavan? Mulla on -64:ssä vähän erilainen risa rattilukko, jonka vois napata pois jos vaan saa.
 7. Tää on illmeisesti ihan muutaman viikon vanha tuote, niin eipä netti oikeen kerro.
 8. Pakorööri, öljypumppu, nokkakeppi, vauhtipyörä yms tuli tilattua...
 9. 14V jännitteellä 65ohm vastus lämpeää 3W teholla, eli kattoisin vaan jonkun suunnilleen samankokoisen 5W vastuksen joka mahtuu ton palikan sisälle.
 10. Tuohon syvennykseen tankin päällä kaadetaan spriitä. Löysin joskus nossin optimuksen lampun ja petrooli/bensakeittimiä on laajahko kokoelma:
 11. Joo se vetää kiinni pääakun jännitteen mukaan, pääakun pitää olla täynnä ja irrottaa sitten jollain vähän alemmalla jännitteellä, eli käytännössä hetken aikaa moottorin sammuttamisen jälkeen.
 12. Ok kiitokset, eli tänään saa lyödä auton takasin nippuun... Hyvä pointti tuo, että kiertää vähän jäykemmiksi niitä iskareita.
 13. Meillä on se Bilteman hupiakkurele veneosastolta käytössä, mutta pääakulta releelle lähtevässä johdossa on 30A sulake, eikä se ole ikinä palanut. Suurin virtahan tuossa kulkee varmaan silloin, kun hupiakku on vedetty tyhjäksi ja starttaa auton, jolloin pääakulla on ehkä pari volttia suurempi jännite joka yhdistyy hupiakulle.
 14. Toimiiko vakiopituiset iskarit (punaset konit) 1 pykälää ulommasta spoorista lasketussa kuplan perässä, vai pohjaako? Ja paljonko pohjaanlyöntikumia kannattaa lyhentää? Jos pitää iskarit vaihtaa niin suosituksia?
×
×
 • Create New...