Jump to content

Mikko S

Members
 • Posts

  165
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  T1 -64, T2 -73, T3 -67

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mikko S's Achievements

 1. Tällastä mä oon aina halunnut, harmi että huutokaupat.comissa... Viikko sitten voitin syncron vitosella, myyjä hylkäs tarjouksen ja laittoi sen nettiautoon 14k pyynnillä.
 2. Nämä 0.010" paksut keinuvipuakselin shimmit tuntuu olevan loppu joka paikasta, sattuuko löytymään ylimääräisiä tai vinkkiä ostopaikasta? https://www.heritagepartscentre.com/eu/ac1094058-rocker-arm-shim-set-0-010.html
 3. Paksutolpan jarrunestesäiliöön sopii ihan limupullon korkki, olen sellaiseen epoksoinut paineilmapikaiittimen ja laittanut reilun barin painetta säiliöön, niin saan yksin ilmattua jarrut. Tämä viritys piti keksiä, kun vaihdoin joskus pääsylinterin, enkä meinannut saada jarruja millään toimimaan.
 4. Savustelin etuselkää 6 tuntia miedolla lämmöllä ja sitten lihaliemen sipulin ja valkosipulin kanssa pataan kunnes sopiva lämpötila. Saa nähdä tuleeko tuollaisesta palasta syötävää...
 5. Puola ja tulpanjohdot mulle, laitan yv.
 6. Mikäs olisi paras virranjakaja 1500 single port koneeseen, kaasarina 30 pict 2? Alkuperäistä jakajaa ei ole tallessa, nyt olen ajellut 311 905 205 G jakajalla 7.5 asteen ennakolla, mutta tuntuu että voisi toimia paremminkin. Toi on siis kolkin tuplien kanssa kuuluva jakaja joka on löytynyt puuliteerin lattialta ja puhdisteltu käyttöön, eli alipainesäätö saattaa takerrella ja saattaa vetää liian paljon ennakkoa liian pienellä alipaineella. Pari SVDA löytyy kyllä, mutta kannattaako edes kokeilla?
 7. Me ostettiin AA:n 96mm t4 männät, joissa piti olla 10cc monttu, niin mitattuna se oli 2cc, tehtiin sorvissa lisää.
 8. Onko noissa imusarjoissa oikea/vasen, koska mulla on myös yksi tollanen pariton imari varastoissa ja voisin kyllä ostaa sille parin jos sattuu sopimaan.
 9. Kiitoksia, tää alkaa olla selvä homma. Pultti löytyy ranskasta mecatechiciltä pariin kymppiin. Jos joltain löytyy nurkista niin voi myös tarjota, en laita tilausta ihan heti menemään, kun tässä on vielä muutakin laittoa muutamaksi viikoksi.
 10. Mistäs löytäis kolkin koneeseen seuraavat osat? Ja mitä nuo 16/17 edes on? Käykö prikka numero 15 kuplasta? Pultti on ainakin pidempi....
 11. No mulla on joku 200 litranen voimavirtakompura, ei ihan semmosella pienellä valovirtasella taida urakkahommia tehdä. Sain ton käytetyn Mirkan kaverilta ja ollut todella tyytyväinen siihen.
×
×
 • Create New...