Jump to content

Mikko S

Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  T1 -64, T2 -73

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 14V jännitteellä 65ohm vastus lämpeää 3W teholla, eli kattoisin vaan jonkun suunnilleen samankokoisen 5W vastuksen joka mahtuu ton palikan sisälle.
 2. Mikko S

  Talleissa tapahtuu?

  Tuohon syvennykseen tankin päällä kaadetaan spriitä. Löysin joskus nossin optimuksen lampun ja petrooli/bensakeittimiä on laajahko kokoelma:
 3. Mikko S

  '78 pallokeula

  Joo se vetää kiinni pääakun jännitteen mukaan, pääakun pitää olla täynnä ja irrottaa sitten jollain vähän alemmalla jännitteellä, eli käytännössä hetken aikaa moottorin sammuttamisen jälkeen.
 4. Mikko S

  Aloittelijan hölmöt kysymykset

  Ok kiitokset, eli tänään saa lyödä auton takasin nippuun... Hyvä pointti tuo, että kiertää vähän jäykemmiksi niitä iskareita.
 5. Mikko S

  '78 pallokeula

  Meillä on se Bilteman hupiakkurele veneosastolta käytössä, mutta pääakulta releelle lähtevässä johdossa on 30A sulake, eikä se ole ikinä palanut. Suurin virtahan tuossa kulkee varmaan silloin, kun hupiakku on vedetty tyhjäksi ja starttaa auton, jolloin pääakulla on ehkä pari volttia suurempi jännite joka yhdistyy hupiakulle.
 6. Mikko S

  Aloittelijan hölmöt kysymykset

  Toimiiko vakiopituiset iskarit (punaset konit) 1 pykälää ulommasta spoorista lasketussa kuplan perässä, vai pohjaako? Ja paljonko pohjaanlyöntikumia kannattaa lyhentää? Jos pitää iskarit vaihtaa niin suosituksia?
 7. Mikko S

  12v tasavirtalaturi

  Tämä selvä, tarve ei ole vielä kriittinen, mutta tiedän kenelle soitella, jos muuttuu sellaiseksi. Kiitos topikin lainasta.
 8. Mikko S

  12v tasavirtalaturi

  Mitä maksaa ja ootko tulossa Karkkilaan? Mulle menis 1kpl...
 9. Mulla on tuhkakupin päälle kojelaudan taakse teipattuna Sure electronicsin "50w+50w" bluetooth vahvistin, tähän saa lisäoptiona johdon päähän volumepotikan, joka on pilotettu kojelaudan alle. Systeemi toimii yllättävän hyvin navigoinnin ja spotifyn kanssa, ihan vaan radion kuunteluun ei ehkä kauhean hyvä. Tais olla tämmönen.
 10. Mikko S

  Turvavyöt 3-piste rullavyöt ?

  Ostin pari vuotta sitten securon 500/30 vyöt jostain brittiläisestä offroad kaupasta, alle 80e sai parin kotiinkuljetettuna. Noissa on 30cm pitkä jäykkävartinen lukko, joka sopii ainakin eteen mun kuplassa, taakse tarttis ehkä sitten remmin päässä olevan lukkopään? Tyyli noissa on semmonen muovinen kasari, eli hienompiakin varmaan on tarjolla.
 11. Kunnon tunkki ja DeWaltin pulttipyssy ollu viimesen parin vuoden parhaat ostokset. Tossa setissä tuli pari 4Ah akkua mukana, niin olen ostanu nihin sopivia runkotyökaluja nyt ebaysta halvalla.
 12. Mikko S

  Mikä valmistajan ratti??

  Bug tech shifteri ilmeisesti...
 13. Mikko S

  Kuulaniveliä kaasariin ?

  Perkele, nää saatto olla myös Biltemasta? Suomesta hain kuitenkin jostain, ne vasenkätiset piti aikoinaan tilata netistä. Noista kuitenkin tuo ympärillä oleva sokka pyörähtää ympäri ja sitten sen saa vedettyä pois ja kuula pullahtaa ulos.
 14. Mikko S

  Kuulaniveliä kaasariin ?

  Motonetin nivelistä se kuula irtoaa irroittamalla sokan varren ympäriltä, jos sopivan kokoisen sellasen laittaa jatkomutteriin kiinni ja pulttaa takapuolelta vipuun? edit: tai miksei tota varsinaista orkkiskuulaa samantien? voihan sen jatkomutterin sorvaa pyöreäksi, jos on ruma.
 15. Mikko S

  Kuulaniveliä kaasariin ?

  Mä tilasin ebaysta vasenkätisen M5 kierrepakan, sillä sai tehtyä hienosti puuilon 6mm tangosta kaasuvivustot juurikin t4 koneeseen.
×