Jump to content

Mikko S

Members
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  T1 -64, T2 -73, T3 -67

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olisko lataussäädin? Osa C1 tässä kaaviossa:
 2. Toi ~4 ohm saattaa olla sopiva, joku osapulju myi 1ohm ja se on aivan liian vähän, pyyhkimet on ihan helvetin nopeat edelleen.
 3. Up... Vielä puuttuu: Type3 imusarjat Dellortoille ja matalat putsarit Tune123 jakaja tai ehkä tavallinenkin 123 jakaja menisi.
 4. Ootko joutunut ottamaan puhallinkopasta tavaraa pois, vai mahtuuko noi full flow:t menemään noin?
 5. Meillä on 73 nelkussa vaimennuskumit lohkon ja koneen välissä ja tanko kovilla kiinnikkeillä rungossa.
 6. Mä laitoin kans tollasen kiinalaisen eberikopion yhteen autoon, niitä on 5kw ja 2kw malleja, 2kw on pienempi ja sopivamman kokoinen. Jotkut myyjät myy sitten noita isoja kaks kilowattisina, et kannattaa tarkastaa tuotteen mitoista. Uus malli on metallikuorinen ja ohjaimia ja kaukosäätimiä monia erilaisia.
 7. Millanen homma on muuttaa kannet käyttämään tuplajousia? Vai toimisko W120 nokka 1.1 keinujen, alutönäreiden ja esim logmechin jousten kanssa yksinkertaisilla jousilla?
 8. Mikko S

  Ahistaako?

  Eilen chattasin postiin, kun ISPwestin paketti oli seissyt 8 päivää Vantaalla. Tullin asiakaspalvelija sanoi, että tästä maksusta olisi ollut maininta kotiin tulleessa paperisessa saapumisilmoituksessa? En tiedä, koska käytän oma.postia ja heitän paperilaput suoraan roskiin...
 9. Ostettu Ostaisin kolkin koneeseen -Puhaltimen ja puhallinkopan, näillä ei ole niin väliä missä kunnossa ovat, tulisivat lähinnä asioiden mallaamiseen rakennusvaiheessa. -Sylinteripellit 2r kansille
 10. Uudet mallit kiinalaisesta löpöeberistä on metallikuorilla, tilasin nyt heräteostoksena semmosen saksasta 119e hintaan. Riittääköhän, että vetää lämmöt alkuperäisen eberin putkilla kojelaudan alle, vai pitäisikö sitä lämmintä saada suoraan tuulilasille? Tarkoitus ei ole ajaa talvella, mutta suomen keleissä kevät-syksy.
 11. Lisäksi haussa 123 jakaja, normi alipaineella tai tune/tune+
 12. Uusia osia saa kaupasta ja paskoja en ole etsimässä, mutta voisin ostaa pois jos jollain olisi jäänyt hyllyyn: -40mm DRLA:t / 44 IDF:t -Lyhyet imusarjat, vivustot ja putsarit edelliselle type3:een -sähköinen bensapumppu kaasareille -123 tune, joko johdolla tai bluetoothi
 13. Mä ostin tommosen Vintage Speedin viimeksi, kun oli kaikki tuotteet alennusproseteilla, saatan vielä tilata laipoilla tulevat J-putket lisäksi... Pitäis olla hiljainen ja mennä kivasti matalassa autossa.
 14. Mulla on tollanen halpa Stahlwerkin shaisegeräte 200A ac/dc tigi, ei siinä mitään pulssia kyllä ole... Paremmasta kun ei tiedä, niin olen sillä opetellut rosterin ja alumiinin hitsaamista ihan kohtalaisella menestyksellä.
×
×
 • Create New...