Jump to content

Mikko S

Members
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mikko S

 1. Me ostettiin AA:n 96mm t4 männät, joissa piti olla 10cc monttu, niin mitattuna se oli 2cc, tehtiin sorvissa lisää.
 2. Onko noissa imusarjoissa oikea/vasen, koska mulla on myös yksi tollanen pariton imari varastoissa ja voisin kyllä ostaa sille parin jos sattuu sopimaan.
 3. Pultti ja prikka hankittu, kiitoksia.
 4. Kiitoksia, tää alkaa olla selvä homma. Pultti löytyy ranskasta mecatechiciltä pariin kymppiin. Jos joltain löytyy nurkista niin voi myös tarjota, en laita tilausta ihan heti menemään, kun tässä on vielä muutakin laittoa muutamaksi viikoksi.
 5. Mistäs löytäis kolkin koneeseen seuraavat osat? Ja mitä nuo 16/17 edes on? Käykö prikka numero 15 kuplasta? Pultti on ainakin pidempi....
 6. No mulla on joku 200 litranen voimavirtakompura, ei ihan semmosella pienellä valovirtasella taida urakkahommia tehdä. Sain ton käytetyn Mirkan kaverilta ja ollut todella tyytyväinen siihen.
 7. Paineilma Mirkaa käyttänyt viimeaikoina ja ihan eri planeetalta kun aiemmat rautakauppatason sähkökoneet.
 8. No alviahan ei tarvi maksaa britteihin kun myyvät taxfreenä ulkomaille, eli sitten maksetaan mahdollinen tulli+suomen alvi tässä päässä.
 9. Bensalämppärin putkissa ei printatut haarotinpalat toimineet, sieltä tulee sen verran kuumaa ilmaa, mutta jos vaan raitisilmaa varten, niin helppo homma toteuttaa tulostamalla.
 10. Ostaisin T1 koneeseen sopivat käyttökuntoiset J-putket ja 36hp mallisen doghousekopan ilman lämpöputkilähtöjä. Mikko / Helsinki
 11. Mä tilasin ebaysta M5 kokosia, kun värkkäilin vivustoja. edit: ja vasenkätinen kierrepakka samasta paikasta.
 12. Näiden kiinan vehkeiden piirilevyt ei kuulemma ole suojattu samalla tavalla kuin saksalaisten, joten lattian alle asennusta ei ole tuolla "harrastajien" facebookryhmässä suositeltu.
 13. Vielä puuttuu kolkin imusarjat ja 123 jakaja.
 14. Mä tilasin just rockautosta Monroet, posteineen ja tulleineen noin satasen verran.
 15. Kevyttä konetta on mukava käyttää, eli yleensä käytän 3/8" harjatonta M12 Milwaukeeta nykyään. Sitten isoille pulteille mulla on 1000nm+ vääntävä Dewalt, mutta ei sitä ole kauhean mukava käyttää. Yhden koneen purin sillä kun muut tykit oli toisella tallilla ja kyllä siinä ranteen sai kipeäksi ihan koneen painon takia.
 16. Tossa oli jotain testejä, uskokoon kuka haluaa tuon pumpun voitelutarpeen...
 17. Mä oon tankannu sinne laadukasta valopetroolia enkä iljettävää haisevaa työkonepolttoainetta, pysyy läppäri puhtaampanakin. Puuilosta 10l kannu alta 20e.
 18. Noita saa ainakin 5l ja 10l säiliöillä, se pienempi on vähän kätevämmän kokoinen sijoitella.
 19. Joko aitoa waecoa tai sitten kiinalaista kompressorikaappia. Mulla on pienin kiinalainen alpicool ostettu Varianttiin, mutta kun jäi tän kesän reissut melkolailla tekemättä niin pyörinyt nyt tallilla vuoden putkeen ilman mitään ongelmia. Bussissa ollaan ajeltu 230v kaappia invertterillä, akku riittää yhden yön yli mutta ei koko viikonloppua.
 20. Ebayssa on noihin noita haaroja ja putkivermeitä jos jonkinlaisia.
 21. Mä laitoin kiinalaisen step-up hakkurin väliin.
 22. Olisko lataussäädin? Osa C1 tässä kaaviossa:
×
×
 • Create New...