Jump to content

Soukka

Members
  • Posts

    410
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Soukka

  1. Hall kytkis ihan. Tuleeko tuosta yksi pulssi per kierros? Mut edelliselle työkierrolle kun osuu ja ennen tyhjää kohtaa kammen trikkerillä. Jos esim. 80-90 astetta eka hammas, niin tuo nokkatieto 120-130 asteen nurkille. Ei ole tarkkaa. Pystyy tsekkaan composite loggerilla että synkassa.

    Juu yksi per jakajan akselin kierros.

  2. Huonot vaihtoehdot kyllä äänestyksessä...

     

    Itse olen suurimman osan ostoistani tehnyt Keiteleen Koneessa ja OMALTA osaltani asiointi ollut erittäin hyvää ja mieluisaa siellä. En väitä etteikö olisi muuallakin, yhtä hyvää palvelua sain Aircooledista. Samaa ei voi sanoa esim hot cars, soitin kun netistä en löytänyt jotain osaa, vastaus oli että katso netistä ja laita sieltä tilaus. Jäi tilaamatta sieltä osat.

     

    Virheitä sattuu kaikille sille ei voi mitään. Itse ostin kampuran (samaa empi "paskaa" mitä muut myy). Sain vahingossa chevy-kauloilla olevan, huomasin tämän kun testi kasasin sitä ja soitin Hytöselle. Vastaus puhelimeen n. klo 20 että tule vain vaihtamaan uuteen että odottaa minua. En taaskaan väitä että tätä samaa palvelua ei saisi muualta mutta kunhan sanoin vain että kun muut mustamaalaa Keiteleen Konetta ja itse saanut vain hyvää sieltä.

     

    Ps. Samalla osalla samalta valmistajalta ollut hinta yleensä Keiteleestä halvempi kuin muualta. Ainut miinus että saisi olla vaikka joku luettelo facebookissa vaikka kun aina ei muista kaikkea kysyä puhelimessa ja välillä tekee mieli tehdä heräteostoksia.

    • Like 1
  3. Niin no itse olen niitä yhden jos toisen kerran repinyt irti ja jos on vaikka vähän huonot pihdit/pyssy millä puristettu / huono asentaja niin siittähän ne ongelmat tulee.

     

    Eli tosiaan en käyttäisi niittimuttereita tuollaisessa paikassa.

     

    Niin ja unohdin kokonaan sen mikä tuskin tämän auton kanssa tuskin on oleellista että se on myös hienoa jos pultti jämähtää tuollaiseen kiinni ja sitten lähtee pyörimään pesäsään kun koettaa sitä aukaista.

    No juu jos huonosti asennettu niin eri juttu ihan kokonaan, itse käyttänyt niitä mille senkataan reikä ja siinä on lisäksi hampaat jotka puree senkkiin.

  4. Ilma kun tuppaa painumaan kasaan paineen alla. Tässä tapauksessa siis auton paino.

     

    Sambasta kun lukee niin esim Monroen iskarit vaatii 9-11bar paineen että kupla nousee ajokorkeuteen. Mulla on yhdet iskarit itsellä mitkä olleet kuplassa.

  5. Sulta puuttuu noista kiilapäästä kuormaliinan pätkät. Eli kun ensin ajat liinan päälle joka on kiilassa kiinni ei ramppi mene liukkaalla lattialla renkaan edessä eteenpäin.

    Täytyykin omia parannella just ton liinan verran.
×
×
  • Create New...