Jump to content

Finbay

Members
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 • Ajoneuvot
  Junis -66, T2a Westfalia -70

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0404131539

Recent Profile Visitors

903 profile views
 1. Ostan ilmeisesti vain 1971-mallisessa transporterissa olevan etummaisen käsijarruvaijerin, minkä päässä on "T-kappale" johon taaemmat käsijarruvaijerit kiinnittyvät. 1972-mallissa tämän vaijerin korvasi tanko, sitä en halua. (Toivottavasti kuva selventää mitä etsin)
 2. Pallokeula Westfalian kaveriksi syncro Westfalian...
 3. Se jääköön nähtäväksi. Nämä tulee korvaamaan juniksen omista latoista kairatut versiot joilla pyörä jää yläreunastaan liian lähelle lokasuojaa, että saisi "paremmat" vanteet alle. Toki tämä ongelma olisi voinut korjaantua hakemalla oikeat spoorit, mutta tehdään hienosäätö sitten näiden kanssa 🙂 Jos menee pieleen niin pistetään latat myyntiin ja harkitaan paluuta orkkis vaihteistoon...
 4. Josko nyt saisi juniksen takapyörät järkevämpään asentoon
 5. Koska K70:sen orkkis suojakumit ovat myös aika kiven alla, niin tämän pitäisi käydä tilalle: https://m.motonet.fi/fi/tuote/173623?ajoneuvo=30&vuosimalli=1995 Omaan K70:seen suojakumin vaihto edessä ja tämän sanottiin sopivan korvaajaksi.
 6. Kiitos. Vähän vaikuttaa, että jää ainakin toistaiseksi tekemättä minulta tämä swappi...
 7. Onkos kellään tietoa voiko tölkin DK-koodisen 4vaihteisen vaihteiston joka on ilmajähdytteiseen 2.0l koneeseen tehty yhdistää pallokeulan 3-ripaisen vaihteiston kuorien sisälle? Lähinnä etuina hakisin pidempää välitystä ja sitä ettei tarvitsisi tölkin vaihdevivustoa käyttää/muokata sopivaksi
 8. Ostetaan 73:seen pallokeulaan (jako 5x112) mieluiten alumiinivanteet tai sopivat peltivanteet, minimissään 15 tuumaisena, 14 tuumaiset eivät mahdu pyörimään. Oltava mielellään edes jonkinmoiset renkaat päällä, että pystyn tallissa autoa siirtelemään. Pyöränmutterit ja pinnapultit suuri plussa jos mukana. Hinta mieluiten pienen budjetin opiskelijalle sopiva, mutta katsotaan se tapauskohtaisesti.
 9. Volkswalley hoiti homman, tukivarsien puhallus, maalaus ja pallonivelten vaihto. Suosittelen!
 10. Kiitos Kotten, toistaiseksi näyttää siltä, että löysin hommalle tekijät. Volkswalleyn porukka lupasi vaihtaa pallonivelet. Jos nyt homma ei onnistukkaan, otan yhteyttä.
 11. Oliko t2a:n ja t2b:n ohjaussimpukoissa jotakin eroa? Oon päivittämässä 70-mallisen vastaamaan jarruiltaan 75-mallista, joten pysynkö omassa ohjaussimpukassa vai vaihdanko tuoreemman tilalle? Mistäs näihin simpukoihin löytää stefoja ja tiivisteitä?
 12. Elikkäs onkos porukalla tietoa paikasta/henkilöstä jossa olisi välineet 73-pallokeulan pallonivelten vaihtoon pk-seudulla/uudellamaalla? Tukivarret on irrallaan ja uudet pallonivelet on hankittu. Tukivarret sopivassa ruosteessa, joten pieni hiekkapuhalluskaan ei olisi pahitteeksi.
 13. Harmi kun en pääse itse paikalle, niin mahtaako jäljelle jäävät tavarat tulla myyntiin internetin välityksellä?
×
×
 • Create New...