Jump to content

Tonza

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki
  • Ajoneuvot
    Kupla '73

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tonza's Achievements

  1. Moi, onko uutta jännää?
  2. Välttämättä ei haitallista vaikka levykkeitä ei löydy tuohon ammattiohjelmistoon. Monesti on mahdollista ladata ohjelma uudelleen tekijän sivuilta ja riittää, että antaa oikeat aktivointitiedot ohjelman käyttöön. Ainahan näin ei tietysti ole ja tämä kannattaakin varmistaa ennen kovalevyn sileäksi vetoa.
  3. Kuulostaa mahtavalta! Tuskin kovin moni odottaa ajotietokonetta Kuplasta löytävänsä. Jään odottamaan mielenkiinnolla projektin valmistumista, jotta voin sitten mahdollisesti itse apinoida vastaavanlaisen :-)
  4. Mitenkäs tämä projekti etenee? Mitäs kaikenlaista informaatiota pääsee keräilemään?
  5. Muutama tyhmä kysymys taas... Sopiiko eri vuosimallien kuplan kojelaudan osat yhteen keskenään? Esimerkiksi mulla on '73 1300 ja jos haluaisin vaihtaa nopeusmittarin molemmilla puolilla olevat ritilät, radion peitelevyn ja hanskalokeron kannen niin voinko käyttää muiden vuosimallien vastaavia osia? Näyttää kuvissa samanlaiselta, mutta onko kuitenkaan. Entäs sopiiko nopeusmittari ja tuollainen neliskanttinen, erillinen polttoainemittari vanhemmasta?
  6. Eipä oo pöllömpi keksintö tämäkään! Saa kaikki piiloon eikä tarvitse jättää mitään näkyville halutessaan. Tuossa vielä kaikki samassa läjässä, vahvistinta ja bluetoothia myöten.
  7. Mukava kuulla, että positiivisia kokemuksia löytyy. Ei tartte heti haudata haaveita.
  8. Mitenkähän jaksaa kupla vetää tuollaista pikkuista vaunua, sanotaan nyt vaikka tuollaista Eriba Puckia? Olen hieman tuollaisesta haaveillut, mutta epäilyttää oman 1300:n vetovoimat. No, eipä tässä toisaalta kiirettä ole, koukkukin puuttuu.
  9. Vanha topicci, mutta tälläinen tuli vastaan netissä surffatessa ja ehkä saattaisi kiinnostaa jotakuta elektroniikan kanssa värkkäävää: Kyseessä on siis Arduinolla toteutettu soitin vanhempaan Celicaan. Soittimesta löytyy ainakin radio ja mp3. Linkki projektiin löytyy tästä: http://www.retrojdm.com/ArduinoCarStereo.asp.
  10. Komean näköistä touhua! Untuvikkona kun tätäkin topiikkia ihmettelee niin tulee kieltämättä pikkasen sellanen fiilis, että voisi oman laitteen kanssa ajaa samantien puristimeen. Omat taidot kun rajoittuu melkein pelkästään tuohon polttoaineen lisäämiseen ja sekin onnistuu parhaiten vaan palkkapäivänä...Jestas.
×
×
  • Create New...