Jump to content

Peeveli

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Nurmijärvi
 • Ajoneuvot
  Kupla 1967

Recent Profile Visitors

500 profile views
 1. Tuossapa tulikin vinkkejä ja mielipiteitä, Remin linkkaamat kumit tai vastaavat mennee tilaukseen.
 2. Kiitti tiedosta, eikun sitten maanantaina rengaskauppaan ostamaan vyörenkaita.
 3. Moro, talouteen rantautui -63 mallin paksutolppa joka on museoleimassa ja tarviis uudet renkaat. Joku varmaan osaa sanoa voiko 5,60x15 rättirenkaan korvata vastaavalla vyörenkaalla? Vyörenkaita ei tietääkseni vielä 60-luvun alkupuolella ollut tuotannossa, mutta turvallisuuteen liittyvät perusteethan vyörenkaaseen siirtymisellä on kyllä olemassa. Tai voihan rättirenkaan korvata toki millä vaan, mutta mitä katsuri sanoo jos renkaan tyyppi poikkeaa todistuksessa mainitusta renkaasta?
 4. Ok, toki tietty kiinnostaa miten vanhemman mallin ovi istuu tuohon sekasikiöön. Molempia näyttäis olevan kaupan, kootut teoksethan toi värkki jo osaksi muutenkin on.
 5. Ok, eli ovienkin puolesta hankala vuosimalli tuo.
 6. Moro, makaava lamppuinen -67 tarvis ovet, sopiiko siihen saman vuotisen tai nuoremman pystärin ovet?
 7. Juttelin Freetechnicsin kaverin kanssa tänään, hän suositteli yhdeksi vaihtoehdoksi myös kahta 1-kurkkuista kaasaria em. kokoonpanoon. Keskikaasari ei saanut sieltäkään puoltoja, joten nurkkiin mennee sit 1- tai 2-kurkkuiset kaasarit. Webrulla on valmis kitti 1-kurkkuisia, hintaa on 780€, vastaava Empin kitti Aircooledilla 369€ ja webrun kittiä aircooled myy hintaan 669€ 369€ hinta kyllä houkuttaa, ja postauksista päätellen empikin on ihan soiva peli vaikka kinkkien tekoa ovatkin. Kaiketi empi vaatii niiltä jonkin tasoista laatua. Mutta pemotellaan ja tarkastetaan toi alakerta ensin kuntoon, ja hommaillaan sitten kaasareita. Mitä sylinteri/mäntäsarjoja porukat käyttää, myynnissä ainakin on mahlea ja kolbenschmidtiä sekä airclassicia, noista kaksi ensin mainittua on mulle ainakin tuttuja merkkejä. Ja jos joku tarvii hyvä kuntoisia originaalia 1300:n pyttyjä+mäntiä, niin täältä saa. PYTYT MYYTY
 8. Empin kurasta en tiedä, mutta toi kiinalaisuus vähän arvelluttaa, vaikka osaahan nekin hyvää tehdä jos vaan haluavat. Tai tuotteen tilaaja/teettäjä sellaista haluaa.
 9. Eli empin kaasari ei jatkoon.
 10. Tänks taas, Elikkäs keskikaasari unohdetaan ja keskitytään kahteen tuplaan. Jos jollain on sellaiset tarpeettomina, niin tarjouksia kuunnellaan. Nyt on kulutus 1300 koneella vakiokaasarilla n. 7 litraa satasella matka-ajossa, eli ei tuplat sit kulutusta juurikaan nosta jos se on 7,5 litran tietämissä kahdella tuplalla. Noi Empin kaasari paketit ovat hinnaltaan kohtuu edullisia, onko niissä merkki kaasari, vai joku kiinan kopio?
 11. Kiitos vastauksista, Kaasariksi oon kyllä miettinyt myös webrun IDF tai vastaavaa pystyimua, aattelin lähinnä polttoaine talouden suunnalta tuota progressiivista, tiedä sitten onko siinä suurtakaan eroa IDF kaasariin. Mutta mielellään kaasari saa olla toimiva ja helposti säädettävä. Ja kyllä kannet tarkastetaan, kuin myös lohko, kampura ja veivit ts. koko kone käydään läpi.
 12. Moro, Kun oon näis kupla asiois vähän uuvatti, niin aattelin kysäistä neuvoa täältä kun asiantuntemusta varmaan löytyy. Elikkäs pukilla on AB-lohko joka on tarkoitus kasvattaa 1600:ksi, kaasariksi aattelin 32/36 progressiisvista webrua, ja nokaksi Empin 110:iä. Syttypuoli on tarkoitus muuttaa kärjettömäksi. Onko tuommonen yhdistelmä laisinkaan toimiva, ja jos on, niin riittääkö vakio 2-reikä kansien virtaus, vai joutuuko niitä porttaamaan ja kasvattamaan venttiileitä? Vakiokoneessa on ymmärtääkseni ruttua aika vähän, minkä verran sitä saa nostettua jos laittaa ohuemman tiivisterenkaan kansiin, vai onko parempi kun koneistaa kansista pois tavaraa? 6-kiloiseksi kevennetty vauhtipyörä on hyllyssä, toimiiko se katukäytössä, vai onko jo liiankin kevyt? Joku sport-putkistokin tuossa on kiinni, mutta onko siinä sporttia muuta kuin ääni? :D Mitään kilpakonetta tuosta ei ole tarkoitus rakentaa, mutta jos tehot nousis jonnekin 70-80 hp:n tasolle, niin sekin jo riittäis. Mutta riittääkö noi eväät sille tasolle, vai tarvitaanko vielä paljonkin lisää?
×
×
 • Create New...