Jump to content

Peeveli

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Nurmijärvi
  • Ajoneuvot
    Kupla 1963, T2 1977

Recent Profile Visitors

1135 profile views

Peeveli's Achievements

  1. Moro, jatkoa tyhmien kysymysten sarjalle. 😁 Löysin pallikseen omaa silmää miellyttävät vanteet jotka ovat kokoa 6x15 ET25 Osaako joku sanoa mikä näille on max. rengaskoko joka mahtuu pyörimään ja edessä kääntymään, vai mahtuuko tuolla vanteen koolla mikään? Tarkoitus olis pikkasen kasvattaa pyörien vierintämatkaa kun kone nykyisellä rengaskoolla 195/65-14 huutaa jo 90 vauhdissa kuin viimeistä päivää. Loota on nyt vakio alustalla, mutta sitä on tarkoitus myös vähän madaltaa. kiitos ja anteeksi. 🙃
  2. THX! Tuohon suuntaan arvelinkin. Pengoin mottia ja osia enempi, kampura vaatii koneistuksen ja pytyt+männät uusiksi, kannet näytti ehjiltä. Moottoripellit ja lämmönvaihtimet tulivat myös kasan mukana. Tämä kaikki myynnissä jos jotain kiinnostaa.
  3. Mikä moottori on kyseessä? Ostin läjän osia ja tää tuli mukana, motti on purettu mutta suunnilleen kaikki osat pitäis olla laatikoissa mukana. Ittellä ei ole lyhyelle lohkolle käyttöä jos jotain kiinnostaa niin tarjouksia peliin. Nolla400 ysi8843ysi
  4. Onko palliksen moottoritilan kattoon tehtävissä huoltoluukku jälkikäteen, vai onko se ns. mission impossible? Potilas on myöhäinen pallis ja väliin riepoo sen ahdas konehuone.
  5. Kiitos vastauksista, eli lähdetään kokeilemaan kaasareiden mukana tulleilla suuttimilla.
  6. Tänjks, kokeillaan niillä. Eräs kaveri tosin suositteli vaihtamaan empin suuttimet dellon suuttimiin, hänen mukaan empi suuttimet ei olisi niin tasalaatuisia kuin dellon suuttimet. Onko jollain vastaavia kokemuksia?
  7. Moro, pöydällä on rempattu 1600 moottori, siinä on empin 110 nokka ja kansista kanavat siistitty, muuten moottori on vakio. Meininki on laittaa siihen empin 34 nurkkakaasarit. Osaisko joku neuvoa minkä kokoisilla suuttimilla kannataia lähteä kokeilemaan ja säätelemään?
  8. Tuossapa tulikin vinkkejä ja mielipiteitä, Remin linkkaamat kumit tai vastaavat mennee tilaukseen.
  9. Kiitti tiedosta, eikun sitten maanantaina rengaskauppaan ostamaan vyörenkaita.
  10. Moro, talouteen rantautui -63 mallin paksutolppa joka on museoleimassa ja tarviis uudet renkaat. Joku varmaan osaa sanoa voiko 5,60x15 rättirenkaan korvata vastaavalla vyörenkaalla? Vyörenkaita ei tietääkseni vielä 60-luvun alkupuolella ollut tuotannossa, mutta turvallisuuteen liittyvät perusteethan vyörenkaaseen siirtymisellä on kyllä olemassa. Tai voihan rättirenkaan korvata toki millä vaan, mutta mitä katsuri sanoo jos renkaan tyyppi poikkeaa todistuksessa mainitusta renkaasta?
  11. Ok, toki tietty kiinnostaa miten vanhemman mallin ovi istuu tuohon sekasikiöön. Molempia näyttäis olevan kaupan, kootut teoksethan toi värkki jo osaksi muutenkin on.
  12. Ok, eli ovienkin puolesta hankala vuosimalli tuo.
  13. Moro, makaava lamppuinen -67 tarvis ovet, sopiiko siihen saman vuotisen tai nuoremman pystärin ovet?
×
×
  • Create New...