Jump to content

vw.

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  63 junis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kyllä se kolkin lohko kävis myös. Kierrätyslohko ei.
 2. Kokeillaan löytyisikö kuplan lohkoa (kampikammio). Pitäisi olla alkuperäinen vakio. numeroimaton ilman stanssattua numeroa. 2 venttiili ja 8mm pinnapulteilla. Voi olla uusi, vanha, nos kunhan edelliset vaatimukset täyttyy.
 3. Nos rummut olis. Pari kumpaakin mallia.
 4. Forssan tehokannen pitäjän itse rakentama kupla. Perässä Fiat tc.
 5. Tuo devilbiss pro lite on kyllä hyvä..omien kokemusten perusteella ja vertailulla vanhempiin gti malleihin.. Huikea laite ja kehitys edeltäjiinsä. Sehän on nyt ihan ok hinnoissa, kun devilbikseltä tuli uus dv1 malli..
 6. Multa ei ainakaan ole mitään dynolappuja koskaan kyselty. Katsottu ja todettu, että jaaha jaa se on semmonen ja sillä hyvä. Armisen judsoniin taisi pudota kaasarista se messinkinen kiihdytyspumpun suutinputki.
 7. Onhan toi hieno setti, kun siinä on kaikki osat puolaa ja mittaria myöden. Putsariin en suosittele laittamaan mitään sisälle. Ahdin lämpenee ajossa aivan tajuttoman paljon, että ilmansaantia ei sen takia kannattaisi kuristaa.
 8. No ton judsonin kun isket kiinni 34hv 1200cc kunnossa olevaan moottoriin. Siitä tulee ulos sen jälkeen 40hv. Moottoriin ei tarvitse mitään muutoksia, mutta pääsuutinta pitää isontaa noin kympillä.
 9. kyllä Kotitalliin hyvät maalausolosuhteet saa jos tykkää tehdä. Ehkä edullisin vaihtoehto on, että laittaa vaikkapa kevytpeitteen lattialle ja puurimasta tekee ns kasvihuoneen ja muovi tiivisti päälle. Kattoon vesivanerista suorakaiteen mallineen kotelo ja sen alapuolelle maalaamon kattosuodattimen palanen ja tuloilma siihen. Lattialle kolmesta laudasta u mallinen kotelo ja päälipintaan nitojalla tjms muovi päälle. Toinenpää tukkoon ja toiseen päähän imu ja mattopuukolla reikiä muoviin niin, että koko matkalla on tasainen imu. poistoilman ja tuloilman säätää niin, että mökki pysyy hiukan painee puolella niin on ok. tuollaisella mökillä, hyvällä ruiskulla ja puhtaalla&kuivalla paineilmalla pystyy vetämään virheetöntä pintaa.
 10. Ruiskuun kannattaa myös panostaa jos sellaista on ostamassa. gti lite pro on sitten aivan eri maailmasta kuin muut vilppiksen ruiskut. painemittari olis hyvä olla ruiskuissa, että tietää todellisen paineen kahvassa. Letkuun sitä häviää jonkin verran.
 11. Jotenki toi rekkari tuntuu tutulle, Olikos tää 71 ja normi 1302 ei s ja Viininpunainen siviili kupla saumattomasta putkesta tehdyt kaaret sisällä??
 12. Kysyn nyt kuitenkin Scattia laadukkaampi olisi mikä? tuo scatti sitten kannattaa ostaa/tilata mistä?
 13. Mitäs mieltä porukka näistä askeleista on? Tarvitsisin katu kuplaan 78 iskuisen tai 78.4 akselin niin mikähän olisi järkevä ja laadukas vaihtoehto? Ostan mistä?
 14. Tarvetta olisi 78mm iskuiselle typ1 kampiakselille. Uusi tai käytetty, kiinalainen tai okrasa mielummin jälkimmäinen. Yhteydet YV.
 15. vw.

  VW 1300 -66

  Lumpsuvaan kohtaa annetaan yleensä kuuma keskelle aluetta. Lämmitetään esim kaasupillillä kirsikan punainen pieni piste ja saman tien Vastin taakse kevyesti painetaan ulospäin ja pari napautusta tasoiteviilalla päälle se on siinä. Jäähtymisen jälkeen katsotaan herkästitaipuvan puulistan kanssa esim kittilista miltä pellin linja näyttää jos se näyttää, että pelti on alhaalla niin Vastin taakse painetaan ulospäin ja naputetaan tasoiteviilalla päälle sietää se nousee. tämä on hyvä tehdä ennen kuumien antoa, että saa selville onko Pellissä venymä vai johtuuko lumpsutus jostain muusta syystä.
×
×
 • Create New...