Jump to content

vw.

Members
 • Posts

  70
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  63 junis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vw.'s Achievements

 1. Tuolta. https://www.benecars.com
 2. 1303 Lämpokotelo ja on sama kuin 68- normi pystylyhdyn kotelo.
 3. Junakeulaan nos ovilukot oikeaan etuoveen 70e kpl. Yhteydet YV.
 4. Soita sille viimeiselle omistajalle ja kysy mitä teki tuolle..
 5. Tälle olis vieläkin tarve..
 6. Kokeillaan löytyisikö kuplan lohkoa (kampikammio). Pitäisi olla alkuperäinen vakio. numeroimaton ilman stanssattua numeroa. 2 venttiili ja 8mm pinnapulteilla. Voi olla uusi, vanha, nos kunhan edelliset vaatimukset täyttyy.
 7. Forssan tehokannen pitäjän itse rakentama kupla. Perässä Fiat tc.
 8. Tuo devilbiss pro lite on kyllä hyvä..omien kokemusten perusteella ja vertailulla vanhempiin gti malleihin.. Huikea laite ja kehitys edeltäjiinsä. Sehän on nyt ihan ok hinnoissa, kun devilbikseltä tuli uus dv1 malli..
 9. Multa ei ainakaan ole mitään dynolappuja koskaan kyselty. Katsottu ja todettu, että jaaha jaa se on semmonen ja sillä hyvä. Armisen judsoniin taisi pudota kaasarista se messinkinen kiihdytyspumpun suutinputki.
 10. Onhan toi hieno setti, kun siinä on kaikki osat puolaa ja mittaria myöden. Putsariin en suosittele laittamaan mitään sisälle. Ahdin lämpenee ajossa aivan tajuttoman paljon, että ilmansaantia ei sen takia kannattaisi kuristaa.
 11. No ton judsonin kun isket kiinni 34hv 1200cc kunnossa olevaan moottoriin. Siitä tulee ulos sen jälkeen 40hv. Moottoriin ei tarvitse mitään muutoksia, mutta pääsuutinta pitää isontaa noin kympillä.
 12. kyllä Kotitalliin hyvät maalausolosuhteet saa jos tykkää tehdä. Ehkä edullisin vaihtoehto on, että laittaa vaikkapa kevytpeitteen lattialle ja puurimasta tekee ns kasvihuoneen ja muovi tiivisti päälle. Kattoon vesivanerista suorakaiteen mallineen kotelo ja sen alapuolelle maalaamon kattosuodattimen palanen ja tuloilma siihen. Lattialle kolmesta laudasta u mallinen kotelo ja päälipintaan nitojalla tjms muovi päälle. Toinenpää tukkoon ja toiseen päähän imu ja mattopuukolla reikiä muoviin niin, että koko matkalla on tasainen imu. poistoilman ja tuloilman säätää niin, että mökki pysyy hiukan painee puolella niin on ok. tuollaisella mökillä, hyvällä ruiskulla ja puhtaalla&kuivalla paineilmalla pystyy vetämään virheetöntä pintaa.
×
×
 • Create New...