Jump to content

maza323

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Ylöjärvi
 • Ajoneuvot
  Kupla -74, Kleinbus -73, syncro tölkki x2 ja muutama muu

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0408395792

Recent Profile Visitors

861 profile views
 1. Palliksen uudelleen verhoillut penkit löysi paikalleen.
 2. maza323

  Ostettu

  Tämä ostettu.
 3. maza323

  Ostettu

  Ostossa 1.9 DG wbx moottoriin termostaattikotelo kilkkeineen.Varaosanumero taisi olla 025121117c.Tämä on siis ns early wbx moottorin termarikotelo. yv tai maza323@netti.fi tai puh
 4. Pakoputken tölkkiin. Multasäkki on jo vanhoja ostoksia...
 5. Nämä nyt ostettu. Kiitos erittäin sujuvasta kaupanteosta. Olisikin aina näin selkeätä.
 6. Jos joltain löytyisi 1.9 wbx DG moottorin ehjät kannet niin voisin ostaa. Uusiakin saa mutta budjetti ratkaisu haussa. Yv tai maza323@netti.fi tai profiilissa puhnro
 7. Ei tapahdu kylläkään talleissa kun ei mahdu enää mihinkään sisään mutta tölkin kone tipahti pihamaalle. Muuten olisi saanut olla paikoillaan mutta tulppa otti ja katkesi kanteen...
 8. Kiitos vihjeistä. Tämän firman sivuilla kerkisin jossain välissä poikkeamaan kun asiaa pöyhin. Löysin molemmat etuistuimet Saksasta sillä pienellä miinuksella ettei suostu lähettämään vaan ainoastaan nouto. Tarvitsee tätä vaihtoehtoakin miettiä miten järjestyisi.. Ei ole helppoa.
 9. Olen etsinyt tovin palliksen etuistuimia ja ei niitä yllättäen mahdottoman paljoa ole kotimaassa tarjolla. Erikoista sinänsä.. Selailin tuossa thesambaa ja siellä olisi useammatkin etuistuimet myynnissä mutta kaikki ns yksityisillä ympäri Amerikkaa. Onko kokemusta kellään isompien osien ostosta jenkkilästä suoraan yksityiseltä? Hyvät neuvot ovat tarpeen kun itsellä ei sitten minkäänlaista kokemusta osien ostosta sieltä päin maailmaa. Tai jos olisi tiedossa joku vaikka yritys tai jopa yksityinen joka voisi paikan päällä käydä tutkailemassa tuotteen ja jeesata tuotteen rahtaamisessa synkkään pohjolaan. Tämäkin auttaisi. Tietysti jos jollain Euroopan maaperällä tuttuja jota kautta voisi tiedustella niin sekin kai voisi johtaa istuimien löytymiseen. Kaikki neuvot kelpaa. Hyvät ja huonot..
 10. Eikö keltään löydy? Jos oikein olen ymmärtänyt niin 68-74? olisi samanlaiset etuistuimet. Eli sopii myös muista vuosimalleista kuin 73 tarjota. Vaihdossa voin antaa ehkä tölkistä peräisin olevat 1+1 etupenkit jotka soviteltu pallokeulaan.
 11. Tää on aina ihan parasta kun periaate ajaa perinteisen maalaisjärjen yli niin että rytisee. Onneksi näissä ei ole kuin voittajia...
 12. Tölkki tuli taloon ja vielä syncrona. Kai sen joku päivä saa taas ajokuntoiseksi..
 13. Ja asiaa hetken pöyhittyäni niin voisi mennä myös kaksi kuskin istuinta jos sen toisen kuskin istuimen saisi vaikka muokattua repsikalle..
 14. 1973 pallokeulaan haussa 1+1 etuistuimet. Kunnostus kelpoiset ja mielellään kohtuu ryhdikkäät. Värillä ei väliä kun verhoillaan uusiksi joka tapauksessa. jos ei kokonaisia penkkejä löydy niin myös pelkät rungot voisi mennä jos hinta sopiva..
 15. Ei ole valitettavasti, kyseessä etuvetoinen GTS versio. Joskus aikanaan etsin GTX nelikkoa kun tuo sitten tuli vastaan ja jäi loppujen lopuksi käteen. Jonain päivänä sen nelikonkin kyllä vielä hommaan.
×
×
 • Create New...