Jump to content

maza323

Members
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Ylöjärvi
 • Ajoneuvot
  Kupla -74, Kleinbus -73, syncro tölkki x2 ja muutama muu

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0408395792

Recent Profile Visitors

1334 profile views

maza323's Achievements

 1. https://huutokaupat.com/3464480/volkswagen-think-1974 Moneskohan kerta todensanoo?
 2. https://huutokaupat.com/3454443/volkswagen-think-1974
 3. Eikös tämä ole juuri tehostimen ”korvausilmalle”? Lähtee tehostimesta ja menee pyöräkoteloon. Tällä kai tarkoitus saattaa tehostimelle puhtaampaa ilmaa kuin mitä auton alla on ettei ime rapaa ja vettä sisään. Vastaava letku omastakin löytyy. Ja eri letku menee sitten moottorille mistä alipaine tehostimelle tulee.
 4. Hämeen autokatsastus Sarankulmassa on toiminut hyvin ainakin omalla kohdalla. Käsittääkseni touhuavat jonkin verran vanhempien ajoneuvojen kanssa. Viimeksi kun kävin kuplaa katsastamassa niin oli samaan aikaan toinen kupla ja vanha pikku fiat leimalla.
 5. Tämä on harmillinen homma. Firman tämän hetken tilanteesta muuten mitään tietämättä niin pakko sanoa että itsellä ei ole ollut aikaisemmin mitään negatiivista tämän puljun kanssa ja tavarat tulleet ajallaan ja mielestäni jopa järkevään hintaan. Toivottavasti asiat selviää.
 6. Lisää tarpeita... Löytyisikö keltään parempaa pallokeulan lämpökanavan y-haaraa?
 7. Kiitos, tämähän on hyvä tieto. Ei ole tullut niin tarkkaan edes tutkittua tuota peltiä että olisin tätä knoppia huomannut. Katsotaan saanko nykyisestä osasta tehtyä hyvän näillä keinoin.
 8. Kiitos tarjouksesta, kerkisin laatikon jo hommaamaan. Nuo takapelllit oli tiedossa mutta meinasin katsoa jos löytyisi vielä parempi kuntoinen kuin nuo tarjolla olevat. Katsotaan jos ei muuta vastaan tule niin palataan asiaan. Joo, tarkennuksena että puhutaan latemallisesta pallokeula jäteöljyvatkaimesta..
 9. https://www.is.fi/autot/art-2000007835048.html Edelleen järjen riemuvoittoja.
 10. Ostetaan tai voin ottaa lahjoituksenakin jos haluaa romuja pois nurkista... Vaihdelaatikko. Ei tartte olla sisuskaluiltaan ehjä kunhan moottorin saa kiinni siihen ja startin paikoilleen. Tulee testi käyttöön. Tämä hommattu. Kaksireikä kansien jäähypellit päälle ja alle. Ehjät siistit ja mielellään mustat. Pallokeulan moottorin takapelti kuplakoneiseen. Yv tai o4o8395792 tai posti@jmkuljetuspalvelu.fi
 11. https://www.csp-shop.com/en/engine/oil-pump-full-flow-with-cover-and-pressure-valve-198-107-038k-30482a.html
 12. Joo, lähteehän se kiihdytyspumpulla käymään mutta sen pitäisi myös lähteä naisen käytössä käymään ilman sen kummempia kaasutteluja tai kommervenkkejä. Sillä ajatuksella ryypylliset kiikarissa. Myöskään talvikäyttöä ei ole pois suljettu kun sitä suunniteltu jo aikaisemmin. Juu samaa katselin ettei kuvissa näy mutta kuvauksessa mainitaan rikastin ja muuta kautta samasta sarjasta tullut vastaan sekä ryypyllä että ilman olevia. Pitää silti varmistaa tuolta kun kerran molempia sarjoja liikkeellä. Kuva voi olla joku yleinen mainoskuva sinänsä tai sitten kuvauksesta huolimatta sarjassa mitään ryyppyjä ole ollenkaan..
 13. Jatketaan tähän kun osuva otsikko ja aihe. Mitkä kaasarit pallis bussiin? Koneeksi tulossa mieto 94x76. Autoa pitäisi pystyä käyttämään myös talouden parempi puolisko ilman ihmeellisempiä kommervenkkejä. Mietin sitten että ryypylliset kaasarit olis jees käytön helppouden kannalta. Sitä myötä meinasin alkuun seuraavaa sarjaa https://www.paruzzi.com/fi/baywindowbus/moottori/kaasuttimet-ilmanpuhdistimet-imusarjat/2181/ Näissä sähköryyppy eli oletettavasti suhteellisen helppo herätellä käyntiin. Nyt lueskelin interwebin ihmeellisestä maailmasta ettei nuo oikein riittäisi kuin reilu 1800 koneelle. Mitä muita vastaavia olisi tarjolla? Onko kokemusta saisiko nuo ym kaasarit 94x76 koneen kanssa toimimaan järkevästi? Kuplan koneessa mulla käytössä 44 fajs idf kopiot ja emännällä on suuria hankaluuksia autoa niillä saada käymään ja bussin kanssa tulee enemmän palautetta jos sen käytettävyys huononee nykyisestä..
 14. https://www.nettikaravaani.com/hymer/eriba-nova/1558038 Karavaanari on kaikkien kaveri.. Vai miten se laulu menikään. Kesäksi matkamajaa.
×
×
 • Create New...