Jump to content

maza323

Members
 • Posts

  52
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Ylöjärvi
 • Ajoneuvot
  Kupla -74, Kleinbus -73, syncro tölkki x2 ja muutama muu

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0408395792

Recent Profile Visitors

1138 profile views

maza323's Achievements

 1. Tämä on harmillinen homma. Firman tämän hetken tilanteesta muuten mitään tietämättä niin pakko sanoa että itsellä ei ole ollut aikaisemmin mitään negatiivista tämän puljun kanssa ja tavarat tulleet ajallaan ja mielestäni jopa järkevään hintaan. Toivottavasti asiat selviää.
 2. Lisää tarpeita... Löytyisikö keltään parempaa pallokeulan lämpökanavan y-haaraa?
 3. Kiitos, tämähän on hyvä tieto. Ei ole tullut niin tarkkaan edes tutkittua tuota peltiä että olisin tätä knoppia huomannut. Katsotaan saanko nykyisestä osasta tehtyä hyvän näillä keinoin.
 4. Kiitos tarjouksesta, kerkisin laatikon jo hommaamaan. Nuo takapelllit oli tiedossa mutta meinasin katsoa jos löytyisi vielä parempi kuntoinen kuin nuo tarjolla olevat. Katsotaan jos ei muuta vastaan tule niin palataan asiaan. Joo, tarkennuksena että puhutaan latemallisesta pallokeula jäteöljyvatkaimesta..
 5. https://www.is.fi/autot/art-2000007835048.html Edelleen järjen riemuvoittoja.
 6. Ostetaan tai voin ottaa lahjoituksenakin jos haluaa romuja pois nurkista... Vaihdelaatikko. Ei tartte olla sisuskaluiltaan ehjä kunhan moottorin saa kiinni siihen ja startin paikoilleen. Tulee testi käyttöön. Tämä hommattu. Kaksireikä kansien jäähypellit päälle ja alle. Ehjät siistit ja mielellään mustat. Pallokeulan moottorin takapelti kuplakoneiseen. Yv tai o4o8395792 tai posti@jmkuljetuspalvelu.fi
 7. https://www.csp-shop.com/en/engine/oil-pump-full-flow-with-cover-and-pressure-valve-198-107-038k-30482a.html
 8. Joo, lähteehän se kiihdytyspumpulla käymään mutta sen pitäisi myös lähteä naisen käytössä käymään ilman sen kummempia kaasutteluja tai kommervenkkejä. Sillä ajatuksella ryypylliset kiikarissa. Myöskään talvikäyttöä ei ole pois suljettu kun sitä suunniteltu jo aikaisemmin. Juu samaa katselin ettei kuvissa näy mutta kuvauksessa mainitaan rikastin ja muuta kautta samasta sarjasta tullut vastaan sekä ryypyllä että ilman olevia. Pitää silti varmistaa tuolta kun kerran molempia sarjoja liikkeellä. Kuva voi olla joku yleinen mainoskuva sinänsä tai sitten kuvauksesta huolimatta sarjassa mitään ryyppyjä ole ollenkaan..
 9. Jatketaan tähän kun osuva otsikko ja aihe. Mitkä kaasarit pallis bussiin? Koneeksi tulossa mieto 94x76. Autoa pitäisi pystyä käyttämään myös talouden parempi puolisko ilman ihmeellisempiä kommervenkkejä. Mietin sitten että ryypylliset kaasarit olis jees käytön helppouden kannalta. Sitä myötä meinasin alkuun seuraavaa sarjaa https://www.paruzzi.com/fi/baywindowbus/moottori/kaasuttimet-ilmanpuhdistimet-imusarjat/2181/ Näissä sähköryyppy eli oletettavasti suhteellisen helppo herätellä käyntiin. Nyt lueskelin interwebin ihmeellisestä maailmasta ettei nuo oikein riittäisi kuin reilu 1800 koneelle. Mitä muita vastaavia olisi tarjolla? Onko kokemusta saisiko nuo ym kaasarit 94x76 koneen kanssa toimimaan järkevästi? Kuplan koneessa mulla käytössä 44 fajs idf kopiot ja emännällä on suuria hankaluuksia autoa niillä saada käymään ja bussin kanssa tulee enemmän palautetta jos sen käytettävyys huononee nykyisestä..
 10. https://www.nettikaravaani.com/hymer/eriba-nova/1558038 Karavaanari on kaikkien kaveri.. Vai miten se laulu menikään. Kesäksi matkamajaa.
 11. Ei ole noista ketjussa mainituista kokemusta mutta aikani näitä kanssa katseltuani teetin viime talvena ihan verhoilijalla uudet verhoilut pallokeula bussin istuimiin. Ei tietysti ole ihan originaalia lookkia mutta ainakin omaan silmään ihan OK tuli. Näistä TMI verhoiluista kun kertyy jo kohtuullisen iso kustannus kun bussin kolmelle riville ne tilailee eikä verhoilijalla teetettynä loppujen lopuksi mahdottoman paljon kalliimmaksi tullut. Ei kyllä ensimmäisellä eikä toisella kyselyllä löytynyt järkihintaista mutta aikansa kun kyseli niin tekijä löytyi.
 12. Itse oon käyttänyt silloin tällöin Shellin pihoista löytyviä vuokravaunuja. Saa varattua netin kautta ja ihan asiallista vaunua niillä ollut. Hyvä puoli juurikin kun voi varata vaikka sieltä Turusta sen kärryn niin ei tartte turhaan vedellä perässä vastaavassa tilanteessa.
 13. Tuommoinen vastaava kuin keskimmäinen ollut kanssa omassa pallokeulassa nyt pari vuotta ja hyvin toimii. Tuli kanssa jostain eBay kautta. Vaikka ei sinänsä junikseen liity niin palliksessa sille löytyi paikka konehuoneen vasemmasta laidasta missä alunperinkin lisälämmitin ollut. Sieltä haaralla putket eteen ja taakse ja hyvin on lämmittänyt ja toiminut.
 14. Voisin ostaa kattotelineen pallokeula bussiin. Koko perheen romut kun ei meinaa mahtua sisätiloihin. Puurima tai vastaavan tyyppinen. Lisäsin ostoslistalle vetokoukun. Kyseessä 1973 pallis kun ainakin uusien kiinnityksessä eroja vuosimallin mukaan.. Yv tai maza323@netti.fi tai puh. Numero pitäisi olla profiilissa.
×
×
 • Create New...