Jump to content

maza323

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Ylöjärvi
 • Ajoneuvot
  Kupla -74, Kleinbus -73 ja muutama muu

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0408395792

Recent Profile Visitors

508 profile views
 1. Niinku otsikko sanoo niin -73 pallokeulaan vanteet ja renkaat voisi olla ostoslistalla. Peltisetkin menee jos niihin käy alkuperäistyyppinen kapseli. 14-16 tuumaiset tai ehkä jopa 17 tapauksesta riippuen.. Etusijalla 15 ja 16 tuumaiset. Myös jotain siistejä alumiiniversioita harkitaan. Nykyään alla uudemman mb:n alumiinivanteet mutta hieman eri luukki haussa. Renkaat ei pakolliset eli pelkät vanteetkin menee. Tarjoa niin katsotaan mihinkä päädytään.
 2. Avokkaalla koetetaan tulla jos ei mahdottoman sateiseksi heittäydy..
 3. Juu näin varmaan onkin mutta kun ei ole saranoita luukussa ollenkaan niin nopeampi heittää vaan takapenkille koko luukku...
 4. Ei ainakaan mulla auttanut mitään vaikka heitin koko kannen mäkeen kun on pikalukoilla kiinni ja nopeasti irroitettavissa.
 5. Vähän sama tilanne eilen kun ajelin. Nurkkatuplat ja saatu pysymään seosmittarin mukaan hieman rikkaan puolella ajossa eri tilanteissa. No eilen teki ilmiön iltapäivällä että vetää koko ajan laihalle tasakaasulla ja ainoa millä sai pysymään seokset rikkaalla oli pumppaamalla kaasua eli kiihdytyspumpun avustuksella. Aamulla vielä pelasi ihan hyvin. Ja täyskaasu vedoissa pelasi ihan hyvin että bensaa vissiin kulkee riittävästi muuten.
 6. maza323

  Bug in Finn 2019

  Koelähestyminen bussilla Haapasaaren leirintäalueelle tehty tänään onnistuneesti..
 7. Ei ostettu kylläkään tänään mutta bussi tuli taloon pari päivää sitten..
 8. Siinä on pari kuvaa. Toisessa muutama vuosi sitten otetussa keula selkeästi pystyssä ja toisessa pelkillä dropeilla laskettuna. Ei mahtunut tuolla rengasvanneyhdistelmällä pyörimään vaan vaati matalemmat renkaat jotta kaari kosketuksilta vältyttiin edes pääosin.
 9. https://www.tori.fi/uusimaa/Wv_tiara_54360036.htm?ca=18&w=3
 10. Eli tarpeissa muutamia osasia 1300 -74 kuppeliin. Tavaratilan/etuluukku, ehjä kohtuu kuntoinen. Värillä ei niin väliä kun maalataan sitten joskus kunhan suunnilleen ehjä. Tämä ostettu. Vilkun/valonvaihtajan viiksi. Valokatkaisija kojelautaan. Penkin pitkittäisiirron lukituksen vapautus tanko repsikan jakkaraan. Olipas vaikeasti sanottu.. Ei niin kiireellisenä tarpeena myös matalaselkänojaiset etupenkit kolmipistekiinnityksellä voisi olla ostossa jos hinta sopiva. Omat aikalailla pehmusteiltaan loppuun istuttu.. Nämä ostettu. Yv tai puh o4o8395792 tai maza323@netti.fi
 11. Tämmöinen vanha ja väsynyt.. Taitaa olla kasarilookkia. Edelleen esso radiaalit alla.
 12. IOO-4 löytyy vielä rekisteristä. Liikenteestä poistettuna ja edellinen katsastus suoritettu 2008 Hyrylässä. Saattaa siis olla vielä olemassakin jossain suulin nurkilla. Ei ainakaan romutettu virallista tietä kun kerran olemassa rekisteritieto.
×
×
 • Create New...