Jump to content

maza323

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Ylöjärvi
 • Ajoneuvot
  Kupla -74, Kleinbus -73 ja muutama muu

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0408395792

Recent Profile Visitors

588 profile views
 1. Ei ole valitettavasti, kyseessä etuvetoinen GTS versio. Joskus aikanaan etsin GTX nelikkoa kun tuo sitten tuli vastaan ja jäi loppujen lopuksi käteen. Jonain päivänä sen nelikonkin kyllä vielä hommaan.
 2. Käykö tämä alkuperäisten lämmönvaihtimien kanssa? Jos käy niin voisin ostaa pois. Juha
 3. Piti kans kaivaa naftaliinista yksi pitkäaikainen projekti. Ollut viimeiset 15 vuotta enemmän ja vähemmän heitteillä. Ulkosäilytystä pressun alla ynnä muuta autolle hyvää tekevää. No nyt sai katoksessa seisomisen jälkeisten herättelyjen päälle vielä oikein pesun.. Edellisestä taitaa olla 10 vuotta.. Josko tästä vähän kerrassaan saisi tekniikan taas toimivaksi. Tekniikkana tämmöisessä herkussa on 1,6 turbo joka on kanssa aikoinaan jo kertaalleen rakennettu uusiksi mutta sitten jäänyt seisomaan ja ei se hyvää ole tehnyt koneelle. Eikä millekään muulle. Autot tykkää kun niillä ajetaan..
 4. Itse tein bussiin juurikin tuolla Bilteman erotusreleellä ja ainakin tähän asti toiminut ihan hyvin. Ollut käytössä nyt tämän kesän. Tein molempien akkujen tuntumaan muistaakseni 60a sulakkeet kaapelin väliin. Toisen akun eli ns hupiakun takana jääkaappi, polttoainetoiminen lisälämmitin ja latauspistoke puhelimille ja hyvin on pelittäny.
 5. https://m.nettiauto.com/volkswagen/kleinbus/10461610?vifAdCount=0&vifNav=Y
 6. Avokkaalla koetetaan tulla jos ei mahdottoman sateiseksi heittäydy..
 7. Juu näin varmaan onkin mutta kun ei ole saranoita luukussa ollenkaan niin nopeampi heittää vaan takapenkille koko luukku...
 8. Ei ainakaan mulla auttanut mitään vaikka heitin koko kannen mäkeen kun on pikalukoilla kiinni ja nopeasti irroitettavissa.
 9. Vähän sama tilanne eilen kun ajelin. Nurkkatuplat ja saatu pysymään seosmittarin mukaan hieman rikkaan puolella ajossa eri tilanteissa. No eilen teki ilmiön iltapäivällä että vetää koko ajan laihalle tasakaasulla ja ainoa millä sai pysymään seokset rikkaalla oli pumppaamalla kaasua eli kiihdytyspumpun avustuksella. Aamulla vielä pelasi ihan hyvin. Ja täyskaasu vedoissa pelasi ihan hyvin että bensaa vissiin kulkee riittävästi muuten.
 10. maza323

  Bug in Finn 2019

  Koelähestyminen bussilla Haapasaaren leirintäalueelle tehty tänään onnistuneesti..
 11. Ei ostettu kylläkään tänään mutta bussi tuli taloon pari päivää sitten..
 12. Siinä on pari kuvaa. Toisessa muutama vuosi sitten otetussa keula selkeästi pystyssä ja toisessa pelkillä dropeilla laskettuna. Ei mahtunut tuolla rengasvanneyhdistelmällä pyörimään vaan vaati matalemmat renkaat jotta kaari kosketuksilta vältyttiin edes pääosin.
 13. https://www.tori.fi/uusimaa/Wv_tiara_54360036.htm?ca=18&w=3
 14. Eli tarpeissa muutamia osasia 1300 -74 kuppeliin. Tavaratilan/etuluukku, ehjä kohtuu kuntoinen. Värillä ei niin väliä kun maalataan sitten joskus kunhan suunnilleen ehjä. Tämä ostettu. Vilkun/valonvaihtajan viiksi. Valokatkaisija kojelautaan. Penkin pitkittäisiirron lukituksen vapautus tanko repsikan jakkaraan. Olipas vaikeasti sanottu.. Ei niin kiireellisenä tarpeena myös matalaselkänojaiset etupenkit kolmipistekiinnityksellä voisi olla ostossa jos hinta sopiva. Omat aikalailla pehmusteiltaan loppuun istuttu.. Nämä ostettu. Yv tai puh o4o8395792 tai maza323@netti.fi
×
×
 • Create New...