Jump to content

maza323

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by maza323

 1. https://www.is.fi/autot/art-2000007835048.html Edelleen järjen riemuvoittoja.
 2. Ostetaan tai voin ottaa lahjoituksenakin jos haluaa romuja pois nurkista... Vaihdelaatikko. Ei tartte olla sisuskaluiltaan ehjä kunhan moottorin saa kiinni siihen ja startin paikoilleen. Tulee testi käyttöön. Kaksireikä kansien jäähypellit päälle ja alle. Ehjät siistit ja mielellään mustat. Pallokeulan moottorin takapelti kuplakoneiseen. Yv tai o4o8395792 tai posti@jmkuljetuspalvelu.fi
 3. https://www.csp-shop.com/en/engine/oil-pump-full-flow-with-cover-and-pressure-valve-198-107-038k-30482a.html
 4. Joo, lähteehän se kiihdytyspumpulla käymään mutta sen pitäisi myös lähteä naisen käytössä käymään ilman sen kummempia kaasutteluja tai kommervenkkejä. Sillä ajatuksella ryypylliset kiikarissa. Myöskään talvikäyttöä ei ole pois suljettu kun sitä suunniteltu jo aikaisemmin. Juu samaa katselin ettei kuvissa näy mutta kuvauksessa mainitaan rikastin ja muuta kautta samasta sarjasta tullut vastaan sekä ryypyllä että ilman olevia. Pitää silti varmistaa tuolta kun kerran molempia sarjoja liikkeellä. Kuva voi olla joku yleinen mainoskuva sinänsä tai sitten kuvauksesta huolimatta sarjassa mitään ryyppyjä ole ollenkaan..
 5. Jatketaan tähän kun osuva otsikko ja aihe. Mitkä kaasarit pallis bussiin? Koneeksi tulossa mieto 94x76. Autoa pitäisi pystyä käyttämään myös talouden parempi puolisko ilman ihmeellisempiä kommervenkkejä. Mietin sitten että ryypylliset kaasarit olis jees käytön helppouden kannalta. Sitä myötä meinasin alkuun seuraavaa sarjaa https://www.paruzzi.com/fi/baywindowbus/moottori/kaasuttimet-ilmanpuhdistimet-imusarjat/2181/ Näissä sähköryyppy eli oletettavasti suhteellisen helppo herätellä käyntiin. Nyt lueskelin interwebin ihmeellisestä maailmasta ettei nuo oikein riittäisi kuin reilu 1800 koneelle. Mitä muita vastaavia olisi tarjolla? Onko kokemusta saisiko nuo ym kaasarit 94x76 koneen kanssa toimimaan järkevästi? Kuplan koneessa mulla käytössä 44 fajs idf kopiot ja emännällä on suuria hankaluuksia autoa niillä saada käymään ja bussin kanssa tulee enemmän palautetta jos sen käytettävyys huononee nykyisestä..
 6. https://www.nettikaravaani.com/hymer/eriba-nova/1558038 Karavaanari on kaikkien kaveri.. Vai miten se laulu menikään. Kesäksi matkamajaa.
 7. Ei ole noista ketjussa mainituista kokemusta mutta aikani näitä kanssa katseltuani teetin viime talvena ihan verhoilijalla uudet verhoilut pallokeula bussin istuimiin. Ei tietysti ole ihan originaalia lookkia mutta ainakin omaan silmään ihan OK tuli. Näistä TMI verhoiluista kun kertyy jo kohtuullisen iso kustannus kun bussin kolmelle riville ne tilailee eikä verhoilijalla teetettynä loppujen lopuksi mahdottoman paljon kalliimmaksi tullut. Ei kyllä ensimmäisellä eikä toisella kyselyllä löytynyt järkihintaista mutta aikansa kun kyseli niin tekijä löytyi.
 8. Itse oon käyttänyt silloin tällöin Shellin pihoista löytyviä vuokravaunuja. Saa varattua netin kautta ja ihan asiallista vaunua niillä ollut. Hyvä puoli juurikin kun voi varata vaikka sieltä Turusta sen kärryn niin ei tartte turhaan vedellä perässä vastaavassa tilanteessa.
 9. Tuommoinen vastaava kuin keskimmäinen ollut kanssa omassa pallokeulassa nyt pari vuotta ja hyvin toimii. Tuli kanssa jostain eBay kautta. Vaikka ei sinänsä junikseen liity niin palliksessa sille löytyi paikka konehuoneen vasemmasta laidasta missä alunperinkin lisälämmitin ollut. Sieltä haaralla putket eteen ja taakse ja hyvin on lämmittänyt ja toiminut.
 10. Voisin ostaa kattotelineen pallokeula bussiin. Koko perheen romut kun ei meinaa mahtua sisätiloihin. Puurima tai vastaavan tyyppinen. Lisäsin ostoslistalle vetokoukun. Kyseessä 1973 pallis kun ainakin uusien kiinnityksessä eroja vuosimallin mukaan.. Yv tai maza323@netti.fi tai puh. Numero pitäisi olla profiilissa.
 11. Palliksen uudelleen verhoillut penkit löysi paikalleen.
 12. Pakoputken tölkkiin. Multasäkki on jo vanhoja ostoksia...
 13. Nämä nyt ostettu. Kiitos erittäin sujuvasta kaupanteosta. Olisikin aina näin selkeätä.
 14. Jos joltain löytyisi 1.9 wbx DG moottorin ehjät kannet niin voisin ostaa. Uusiakin saa mutta budjetti ratkaisu haussa. Yv tai maza323@netti.fi tai profiilissa puhnro
 15. Ei tapahdu kylläkään talleissa kun ei mahdu enää mihinkään sisään mutta tölkin kone tipahti pihamaalle. Muuten olisi saanut olla paikoillaan mutta tulppa otti ja katkesi kanteen...
 16. Kiitos vihjeistä. Tämän firman sivuilla kerkisin jossain välissä poikkeamaan kun asiaa pöyhin. Löysin molemmat etuistuimet Saksasta sillä pienellä miinuksella ettei suostu lähettämään vaan ainoastaan nouto. Tarvitsee tätä vaihtoehtoakin miettiä miten järjestyisi.. Ei ole helppoa.
 17. Olen etsinyt tovin palliksen etuistuimia ja ei niitä yllättäen mahdottoman paljoa ole kotimaassa tarjolla. Erikoista sinänsä.. Selailin tuossa thesambaa ja siellä olisi useammatkin etuistuimet myynnissä mutta kaikki ns yksityisillä ympäri Amerikkaa. Onko kokemusta kellään isompien osien ostosta jenkkilästä suoraan yksityiseltä? Hyvät neuvot ovat tarpeen kun itsellä ei sitten minkäänlaista kokemusta osien ostosta sieltä päin maailmaa. Tai jos olisi tiedossa joku vaikka yritys tai jopa yksityinen joka voisi paikan päällä käydä tutkailemassa tuotteen ja jeesata tuotteen rahtaamisessa synkkään pohjolaan. Tämäkin auttaisi. Tietysti jos jollain Euroopan maaperällä tuttuja jota kautta voisi tiedustella niin sekin kai voisi johtaa istuimien löytymiseen. Kaikki neuvot kelpaa. Hyvät ja huonot..
 18. Tää on aina ihan parasta kun periaate ajaa perinteisen maalaisjärjen yli niin että rytisee. Onneksi näissä ei ole kuin voittajia...
 19. Tölkki tuli taloon ja vielä syncrona. Kai sen joku päivä saa taas ajokuntoiseksi..
 20. Ei ole valitettavasti, kyseessä etuvetoinen GTS versio. Joskus aikanaan etsin GTX nelikkoa kun tuo sitten tuli vastaan ja jäi loppujen lopuksi käteen. Jonain päivänä sen nelikonkin kyllä vielä hommaan.
 21. Piti kans kaivaa naftaliinista yksi pitkäaikainen projekti. Ollut viimeiset 15 vuotta enemmän ja vähemmän heitteillä. Ulkosäilytystä pressun alla ynnä muuta autolle hyvää tekevää. No nyt sai katoksessa seisomisen jälkeisten herättelyjen päälle vielä oikein pesun.. Edellisestä taitaa olla 10 vuotta.. Josko tästä vähän kerrassaan saisi tekniikan taas toimivaksi. Tekniikkana tämmöisessä herkussa on 1,6 turbo joka on kanssa aikoinaan jo kertaalleen rakennettu uusiksi mutta sitten jäänyt seisomaan ja ei se hyvää ole tehnyt koneelle. Eikä millekään muulle. Autot tykkää kun niillä ajetaan..
 22. Itse tein bussiin juurikin tuolla Bilteman erotusreleellä ja ainakin tähän asti toiminut ihan hyvin. Ollut käytössä nyt tämän kesän. Tein molempien akkujen tuntumaan muistaakseni 60a sulakkeet kaapelin väliin. Toisen akun eli ns hupiakun takana jääkaappi, polttoainetoiminen lisälämmitin ja latauspistoke puhelimille ja hyvin on pelittäny.
 23. https://m.nettiauto.com/volkswagen/kleinbus/10461610?vifAdCount=0&vifNav=Y
 24. Avokkaalla koetetaan tulla jos ei mahdottoman sateiseksi heittäydy..
×
×
 • Create New...