Jump to content

SamiO

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  RAAHE
 • Ajoneuvot
  Kupla 1300 -72

Recent Profile Visitors

558 profile views
 1. Putsaisin vaan ruosteet pois... ettei rasva löydä remmille.
 2. Enpä tiedä, jää se hitsisauma suojaamatta sisäpuolelta kuitenki niin kannattaako.
 3. Sama oli facen puolella mutta fosforihappo eikä vaadi huuhtelua... jokainenhan saa hifistellä niin pitkälle ku haluaa. Ajattelin vielä itekki imuroida ruoste mujun pois ja ruiskuttaa fosforihapon ympäriinsä 🙂
 4. Tuon lovi on irto pannassa joka on akselilla. Jos huoltaa simpukkaa niin tuokin on mahdollista pyöräyttää tai asentaa väärään kohtaan jos ei ole tiedossa. Eli uudemmissa sekään ei välttämättä ole totuus.
 5. Pistehitsiporalla. Tuo jousitapillinen versio on aika surkea, NO H2On linkkaama hyvä. Tosin todella lyhyt jolloin joihinkin paikkoihin mahdoton yltää... hitsaa jatkoa yhteen terään hankalimmille paikoille. Liian kovilla kierroksilla terät menee pilalle, matalilla kierroksilla painattaen kestää pidempään.
 6. M12x1.5, 90mm pitkiä. Ps. Kovia, 12.9 tms
 7. Mitä maalia? Liuottimiakin kannattaa kokeilla ennekuin raapii lasit naarmuille.
 8. Ota vanha kovalevy irti, katso onko se sata(pari liitintä vai ide-levy(paljon pinnejä). Kaupasta uusi SSD-levy(jos sata) tai 2.5" ide levy ja sata/ide-usb adapteri(riippuen kumpi koneessa oli) jolla saat vanhan kovalevyn koneen usb-porttiin kiinni. Asennat windowsin uusiksi ja sen jälkeen siirtää vanhalta kovolta tarpeellisen koneelle. Jos kovalevy on ehjä niin tiedot on helppo ottaa talteen. Keinoja on monia. Missäpäin ongelma kone on?
 9. Käyttiksen ilmastointikanavien raikastukseen ainakin toimi sellainen laukaistava painepakkaus jonka annetaan pöhistä sisäilmankierto päällä. Liekö toimisi jossain määrin kuppelinkin sisäilmaan ku jonku tuulettimen laittaa kierrättämään, näissä oli älyttömät hintaerot.. edullusin toimi itsellä ok.
 10. Purkissa on ohjeistus 1/10 eli tuolla litran törpöllä saa 10l tavaraa. Voi sivellä myös raakana. Oon sivelly sitä hankaliin paikkoihin ehkä 40% seoksena ja kuivuttua maalannu epoksilla päälle.
 11. IKH:lta 85% fosforihappoa 30e litra, tuolla lotraa aika paljon ja voi nyös uudelleen käyttää. Ei tartte huuhdella millään ja peittaa osat. Eli hapotuksen jälkeen harjaa osat ja maalia päälle. Voi pensselöidä kevyen ruosteen päälle ja kuivuttua maalata paikoissa johon ei mekaanisesti pääse kunnolla poistamaan ruostetta... Anitrol on samaa tavaraa mutta kallista..
 12. Yleensä tuo 0 omavastuu on kiveniskeymien korjaukseen... isompi (joku 200) jos menee vaihtoon koko lasi. Vakuutuskirjoistahan nuo selviää yhtiökohtaisesti.
 13. Kysäses neoretrolta. Edit.. jaa tää oli jo torstailta :)
 14. Kuulostaa että ryyppy jostain syystä ottaa reilusti virtaa ja notkauttaa akun jännitteen. Yleensä nuo akkujen jännitteen notkahdukset johtuu kuormituksesta. Varsinkin vajailla tai vanhemmilla akuilla. Mittaisin yleismittarilla(pihitimittarillakin saa mitattua ok) paljonko tuo sähköryyppy ottaa virtaa, mahdollisesti viallinen? Putsaisin myös kaikki liitokset startille ja akulle jne. Ensin epäilisin kyllä ensin liitoksia, 6v systeemissä ei oo varaa jännitehäviöille..
 15. SamiO

  VW KAR-7

  Fosforihappo on kans hyvää kamaa ruostepilkuille ja yleensäkki ruosteelle. Omassa rojektissa paljo käyttäny nyt ja päälle sitte epoxia.
×
×
 • Create New...