Jump to content

SamiO

Members
 • Posts

  98
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  RAAHE
 • Ajoneuvot
  Typ1 1200 -65, Typ2 -74, Typ2 -66

Recent Profile Visitors

1327 profile views

SamiO's Achievements

 1. No kattos, kyllä se vaan parin vuoden kokeilulla(kauanko nyt ikinä pyörinytkää huutokaupoissa) kehittyy hyvässä ja pahassa. Nyt on jo kuvat mistä näkee kuin karussa kunnossa tuo on ja think on muuttunut jo thingiksi että jotain on opittu toisaalta taas onko yritetty liikaa ku jotain "kyubelliä" on myymässä. Nyt näkee jo suuntaa myyjän "harhaisesta" haavekuvasta tuon hinnasta kun hänen mukaan "ajokuntosetki" joita on todella vähän on yli 20k hinnoissa, toki nuo vähät on jo melko priima kuntosia, vanhempia ja vaan niitä yli 20k hinnoissa olevia 😄 Onkai näitä maailmalla..tästä jotenki tulee fiilis ettei myyjäkää oikeasti tiedä mitä on myymässä. Tää -69 kasteniki varmaan paljastus älyttömän ylihintaseksi äpöstelyksi noide korjausten yms takavalojen vaihtojen kans, ei tuo myyntipuhekkaan anna lähellekkää 10k autosta mielikuvia. Mutta hei.. vanha ja volkkari niin onhan se aina kallis.
 2. Mulla on tämmösiä, näillä varmasti onnistuu doppeliinki tehdä.
 3. Oisko pääsylkyn tiivisteet porsinu.
 4. Vähä myöhässä mutta käytii mutka Kesämiitissä, vehkeet pelasi moitteetta.. kulutuski ens ajojen 14+ litrasta ruuvattu ja putosi vajaasee yheksään litraan. Ennen reissua korjautu kolinat ku kiristi etuakselin pultteja. Jarrusatulaki oli päätäny löystyä että toinen pulttiki karkasi, onneksi pysy toisella vielä paikallaan. Sai rentoutua grillaten, raataillen ja telttasa lepäillen. Cruisinkiin oli valittu hyvä reitti ja päätepysäkkikin 👍
 5. Oisko tännekki syytä laittaa infoa telttamajottujille ja siitä kiinnostuneille, edelleen epäselvä onko edes mahdollista ja jos niin missä puitteissa?
 6. Ja liian matalalla jännitteellä ei jaksa vetää tai pitää vedettynä luotettavasti.
 7. Kiinnostaa kans kovasti, pitää vaa ihmetellä lähempänä paljoko on saldoa kulkea näissä tapahtumissa... tai ymmärrystä vaimolta 😄
 8. Päivitetään tätäki pitkästä aikaa mitä tontilla on tapahtunu Poika herkisteli kuplaa liikkelle, laiteltii matkalaukkua kyytiin ja asenneltii uutta kumia alle vähä ennakoiden.. täähä on ihan just valmis.. Ritseniinki kuukausi sitte oli moottori kasassa ja ajokunnossa. Pois pitää vielä käyttää jossain vaiheessa ja laittaa ympäryspellit ku sais hitsattua ja maalattua vähä niitä.. Sen jälkee asenneltu tarpeellisia musiikki vehkeitä ja kiinan webastoa. Ja käytiin konttorilla pari päivää sitte kyseleen lupaa ajella muun liikenteen seassa Eihän se ihan valmis oo mutta nyt pääsee jo näyttäytyy tapahtumii jos vehkeet kestää.
 9. Alumiini haitari on surkeaa, en suosittele. Ainakin GATESin(vaikka pitäisi olla hyvä merkkinä) putki alkoi purkautumaan todella nopeasti ja helposti. Alumiinin päällä on ohut muovikalvo joka alkaa repsottamaan ja sitte koko roska punoutuu auki. Alkuperäistyylinen paperipäällysteinen on moninkertaisesti parempaa, mitä paruzzi ja neoretrokin myy.
 10. Kuvat ois kivoja niin voidaan tulkita niistäki mahdollisia ongelmia
 11. Itse suoritin viimekesänä -80 luvun alun autotallin eristystä, rakennustekniikkaa tuntemattomana muuta kuin googlesta. Kyseessä siis kakkosnelos runkonen ~40m2 talli, jossa tolpaväli vaihtelee 30-60cm välillä, tuulensuojalevy ja ladoitus suoraa päällä. Paljas betoni sokkeli ja puolilattiaa eristämätöntä valua hiekkapohjalla. Tässä oli ehkä 15m2 erotettu varastoksi, purin seinät yms pois ja tein yhtenäisen tilan tuosta. Kesällä sain tehtyä sen verran kelvolliseksi tuon että viimetalvi meni ja ilmalämpöpumppu jakso pitää siellä työskentelyolot. Ostin muutaman paketin finfoamia(tai vastinetta), leikkelin tolppienväliin palaset ja uretaanilla liimasin ympäri kaikki paikalleen, lopuksi teippasin tolppien kohdan alumiiniteipillä toiveessa että tästä tulis jonkusortin höyrysulku sisäpuolelle. Tuohon päälle sitte vaan kipsilevyt, kattoon sama käsittely.. Muistaakseni foami oli jotain 70-80mm vahvusta niin että sisäpinta tulee tasalle tolpan kanssa mutta ulkopuolelle jää ilmarako, helppoa ja nopeaa. Tarkotus olis tänä kesänä piikata tuo eristämätön puoli pois, eristää ja valaa uus.. samalla eristää sokkeli ajamalla soirot betonia pois reunoista ja laittamalla finfoamit väliin. Ovetki pitäs fiksata ja tiivistellä paremmin, parioven vedin uretaanilla talveksi kiinni ku päiväpaisto nii kovasti 😄 Kaikki ennenkuin sähkösopparia loppuu ja joutuu nykyhintoja alkaa maksamaan...
 12. Yks tavote saavutettu ja saatii autot Oulun American car showhun näytille.. Keli oli perseestä ja muutama rätti meni ku kuivaili autua perillä.. Paikanpäältä pari kuvaa. Yks ennen ja jälkee, oisko noin 1v 9kk eroa kuvilla, vielä on vähä hommia että voi konttorille ajella. Oisko se leimatavote juhannukseksi ettei tarttis taas yötämyöten rassata kiireessä.
 13. Päivittää tännekki tekemisiä, meleko kiirettä on pitäny ja kaikki "joutoaika" on pitäny kyllä laittaa tähän että ois valmis näytille huomiseen mennessä... Hetki Fusionin parissa niin 3D- printteristä sai kaivella adapterin kunnon nuppimankalle niin saa pookia kuunneltua, ei siistein mutta ihan ok nopea ratkaisu. Ovet on kasattuna ja paikallaan. Näiden uustuotanto peilien laatu on kyllä surkea, ihan nätin näköiset mutta valu on TODELLA ohut. Nämä saa poikki ihan säätämiselläki. Ei voi suositella, lisäksi tuo oveen ruuvattava jalka on liian lyhyellä kierteellä, säätömutteria ei saa niin ulos että peilin saisi muovisen aluslevyn kanssa oveen edes ruuvattua. Piti käyttää vanhat ovikiinnikkeet pienellä modauksella. Katkenneen peilinjalan sai kelvolliseki poraamalla ja kierteyttämällä molemmat puolet, pultista kierre osuutta pätkä ja kierreliimojen kans yhteen. Eilen vielä öljyttiin lavalle tulevia rimoja, maalasin puskurit ja keulamerkin.. ei nämä onneksi tiukalle mene. Tänään pitäs koittaa niitata rimat lavalle, saas nähä miten reijät lopulta osuu ja miltä lopputulos näyttää... itsessää rimoista tuli ihan kivan näköset, tähän hätään ihan männystä sirkkelöityjä soiroja työstettynä. Moottoriakin on aloiteltu kasaileen mutta ei millää kerkeä tämä valmiiksi, työntöhommiksi menee viikonloppuna.. Jarrut yms on kans kasattu ja ilmailtu, kone ku ois laittaa niin vois ajellakkin jo...
 14. Taas... mihinhän se viimes nousi ku oli huudossa... malli on edellee think :D Ei vissii tullu myyjälle kelpaavia tarjouksia, miksihän se muuttus uudella "huutokaupalla".
×
×
 • Create New...