Jump to content

SamiO

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  RAAHE
 • Ajoneuvot
  Kupla 1300 -72

Recent Profile Visitors

672 profile views
 1. Se pikkuletku on korvausilmalle, pikku letku tulee juurikin täyttöputkeen. Eihän siihen korkki vaikuta kun se on täyttöputkessa, jos se pikkuletku ei ole vaan tukossa... tosin jos tankki ei saa korvausilmaa niin olisihan se ongelma kylmänäkin?
 2. Käsittääkseni vaatii koko rattiakselin vaihdon jonka mukana tulee sopiva vipu jne.
 3. Käy läpi sulakkeet ja rasian abiko-liittimet. Kaikki liitokset jota löytyy. Voi olla myös virtalukossa vikaa jos mitään ei tapahdu. Kirjota samalla mikä vika polttoainepuolella oli vikana niin voi auttaa jotain seuraavaa jolla on ongelmia.
 4. Jos otat pumpun irti, pyöritä konetta että tappi on korkeimmassa kohdassa, nyt tälläät pumppua paikalleen niin paljonko jää pumpun ja bakeliitin väliin? Eli painaako tappi kuin paljon pumpun vipua? Ja/tai tuntuuko imupulssia pumpun nipoissa startatessa startatessa? -> Liikkuuko kalvo nimeksikään tai onko kalvo rikki(vaikka uusi). Kokeile vaikka letkuun pieni suppilo(tai vastaava viritys) ja anna sille pumpulle polttoainetta painovoimaisesti että ei tartte yrittää kuivana lutkuttaa. Tällai sain ite pumppaamaan, aluksi ei millään...
 5. Käyttöakseli liian lyhyt eikä käytä uutta pumppua kunnolla? Pumppu ei ilmaantunut kunnolla? Letkut oikeissa nipoissa?
 6. Putsaisin vaan ruosteet pois... ettei rasva löydä remmille.
 7. Enpä tiedä, jää se hitsisauma suojaamatta sisäpuolelta kuitenki niin kannattaako.
 8. Sama oli facen puolella mutta fosforihappo eikä vaadi huuhtelua... jokainenhan saa hifistellä niin pitkälle ku haluaa. Ajattelin vielä itekki imuroida ruoste mujun pois ja ruiskuttaa fosforihapon ympäriinsä 🙂
 9. Tuon lovi on irto pannassa joka on akselilla. Jos huoltaa simpukkaa niin tuokin on mahdollista pyöräyttää tai asentaa väärään kohtaan jos ei ole tiedossa. Eli uudemmissa sekään ei välttämättä ole totuus.
 10. Pistehitsiporalla. Tuo jousitapillinen versio on aika surkea, NO H2On linkkaama hyvä. Tosin todella lyhyt jolloin joihinkin paikkoihin mahdoton yltää... hitsaa jatkoa yhteen terään hankalimmille paikoille. Liian kovilla kierroksilla terät menee pilalle, matalilla kierroksilla painattaen kestää pidempään.
 11. M12x1.5, 90mm pitkiä. Ps. Kovia, 12.9 tms
 12. Mitä maalia? Liuottimiakin kannattaa kokeilla ennekuin raapii lasit naarmuille.
 13. Ota vanha kovalevy irti, katso onko se sata(pari liitintä vai ide-levy(paljon pinnejä). Kaupasta uusi SSD-levy(jos sata) tai 2.5" ide levy ja sata/ide-usb adapteri(riippuen kumpi koneessa oli) jolla saat vanhan kovalevyn koneen usb-porttiin kiinni. Asennat windowsin uusiksi ja sen jälkeen siirtää vanhalta kovolta tarpeellisen koneelle. Jos kovalevy on ehjä niin tiedot on helppo ottaa talteen. Keinoja on monia. Missäpäin ongelma kone on?
 14. Käyttiksen ilmastointikanavien raikastukseen ainakin toimi sellainen laukaistava painepakkaus jonka annetaan pöhistä sisäilmankierto päällä. Liekö toimisi jossain määrin kuppelinkin sisäilmaan ku jonku tuulettimen laittaa kierrättämään, näissä oli älyttömät hintaerot.. edullusin toimi itsellä ok.
 15. Purkissa on ohjeistus 1/10 eli tuolla litran törpöllä saa 10l tavaraa. Voi sivellä myös raakana. Oon sivelly sitä hankaliin paikkoihin ehkä 40% seoksena ja kuivuttua maalannu epoksilla päälle.
×
×
 • Create New...