Jump to content

Jawa

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kotka

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0505873384

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ostetaan hyväkuntoiset/kunnostuskelpoiset ovet vm.62 kuplaan. Ei tarvi olla ilmaiset ,mutta vaatimuksena hyvät kromikehykset tupakkiikkunoissa/sivuikkunoiden pystylistoissa. 050 5873384 Kotka
 2. Samaa mieltä edellisen kanssa! Voi olla ihan hyvä mig ja ehkä puikkokonekin ,muttei sitä kannata pelkästään tuon raapaisu tig ominaisuuden takia ostaa.
 3. Ok kiitos! Hieman hankala käytettävä ,mut täytyy yrittää opetella!!
 4. Tervehdys! Kysellääs tietäviltä - eli hakusessa varaosaluettelo 63 kuplaan! Hajoituskuvineen ja numeroineen! Mistä löytyis? Kopiot käy myös, netissä käytettävä/ ladattava tai vaikka cd. Omat haut tuottaa vain pääasiassa tarvikeliikkeiden luetteloita.
 5. Ratti löytyi! Tuollainen hyväkuntoinen kiveniskupelti mut repsikan puolelle tarpeen myös!
 6. Ostetaan: -Tupakki ikkunoiden hyvä kromiset kehykset ikkunoilla tai ilman, sekä pystylistat tupakki ja sivuikkunoiden väliin/ tai mahdollisesti koko ovet - Hyväkuntoinen alkuperäinen sivupeili - Tuulilasin pyyhin/pesin kytkin nuppeineen T Mikko 050 5873384 Kotka
 7. Vwagen tiesi! Virtalukkovika! - katkaisee virrat puolalta starttausasennossa! Hyvä että selvisi ,joten kiitos ja kumarrus!! Mun virtalukko mallia ilmeisesti "Neiman" eli ohjauspylväässä sijaitseva ohjauslukollinen virtalukko. Siihen sitä virtaosaa ei taida helpolla härmälandiasta löytyä. Löytyisköhän Saksasta? Jenkkilästä kyllä. Vw 111-905-865E ilmeisesti oikea palikka?? Ostetaan jos joltain löytyy!!
 8. Lukee kyllä 6V -made in brasil😂 Voi olla virtalukkovika ,tai sit vaan virta ei riitä! Otan vaikka solenoidille lähtevän johdon irti ,niin saan mitattua katkaiseeko virran käynnistysasennossa puolalta.
 9. Moro! Se on Bosch 0221124001 Saksasta tuli ,vaikka luulin tilaavani suomesta - autodoc.fi😂 Piti vastata VW 111 905 105h
 10. Puoli päivää pähkäilty ja putsailtu mut ei riitä virta sekä startille ja puolalle samanaikaisesti. Lähtee nyt kyllä hieman paremmin käyntiin , mut sillee oudosti eli kun avaimesta starttaa ,ei lähde käyntiin vaikka startti pyörittää konetta ihan 6volttiseks hyvin , mut kun lopettaa starttaamisen eli kääntää avaimen virta asentoon , niin lähtee joskus käyntiin -eli kone hetken vielä pyörähtää ja startti ei haukkaa virtaa ,niin sitä riittää puolalle.😂 Toisella tavalla lähtee heti käyntiin , eli vetää ylimääräsen + san akulta puolaan ja starttaa ,niin käynnistyy heti. Putsasin akun navat ,sulakerasian puolelta akulta tulevat -virtalukkoon menevät -sieltä tulevat -puolalle lähtevät ja tulevat liitokset ,sekä koneelta runkoon maadoituksen! Ideat loppu , tuleeko mitään muuta mahdollista vikakohtaa mieleen minkä tarkistaisi vielä?? Akku hyvä ,sen maadoitus"liuska" hieman kälynen ja menee vaihtoon.
 11. Jep! Yritin/yritän kyllä jos selviäis ilman releen asennusta! Vinkkejä mahollisista ongelmakohdista kehiin!! Putsailin sulakerasian puoleiset liitännät mutta ei vielä apua. Starttimoottori pyörittää konetta hyvin joten solenoidi toimii ja akussa virtaa riittää.Vois tietty vetää sulakerasiasta pidemmän johdon suoraan puolalle ns ilmaasennuksena niin se selvittäis asiaa. Jos päädyn releeseen ,niin mihin se noissa 6 volttisissa kannattaisi laittaa?? Takapenkin alla ei startin/solenoidin piuhoista näy vilaustakaan ,joten asentaminen ja liittyminen hankalaa.
 12. Tulihan sitä valoa tunnelinpäästä ,eli alkoi pelittämään! Vaihdoin kaikki virtaosat ja puolan , osan varmaan ihan turhaankin -esmes uudessa bosch 6V puolassa ensiökäämin vastus 3 ohmia ja toisio 12,8megaohmia ,joten vanha oli ihan kunnossa! Sytytysjohdot oli väärin kytketty ym ym ,mut päävika oli ettei sytytyspuolalle riittänyt virtaa tarpeeksi startatessa. Ylimääränen johto kuten joku ehdottikin suoraa akusta puolalle sai koneen käynnistymään paremmin. Eli sähkötöitä tiedossa ,asennettava semmoinen "hard start relay" pikaisesti! Takapenkin alla olisi ilmeisesti hyvä paikka sille. Kiitoksia avusta!!!
×
×
 • Create New...