Jump to content

Ruby Red

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  VW kupla vm. 1965

Recent Profile Visitors

306 profile views

Ruby Red's Achievements

 1. SK Katsastus Oy:llä kävin juuri muutoskatsastamassa omani. Homma toimi erittäin hyvin ja hinnoiteltu oli mielestäni erittäin hyvä.
 2. En ole täydellisyyttä tavoitteleva, mutta tykkään, että tietyt perusasiat on autossa kunnossa. Tekniikaltaan tämä on todella hyvä auto. Lähinnä tavoittelen tällä hetkellä tilannetta, jossa mikään ei ainakaa pahene.
 3. No, nyt kun tuota on edelleen enemmän tutkiskellut, niin kyllä siellä on lämpökanava saanut myös osansa. Eli täytyy nyt miettiä vähän mitä tämän kanssa tekee. Ei nyt ainakaan ihan ensimmäisenä talvena olisi kiva laittaa koko autoa atomeiksi. Toisaalta sekin on kyllä edessä, mikäli meinaan pitää tämän pitkässä juoksussa. Kyllä tässä siis taikurikin yllättyy.
 4. Verokarhu vie omansa päältä ensin. Eipä oikeastaan mitään toivoa saada omiaan takaisin niillä, joilla on ostoksia maksettu etukäteen sisälle.
 5. mobilian arkistosta löytyi ihan kuva kyseisestä laitteesta.
 6. Millaiset korjauspalat tähän nyt kannattaisi hankkia valmiiksi?
 7. Tuossa lokarin ja astinlaudan välisen paneelin alaosassa on ihan sormen mentävä reikä.
 8. Ostin laatikon, jonka sisältö täytyy käydä vielä myöhemmin tänään varmistamassa.
 9. Niin, mutta autoissa ratti oli lähes kaikissa vasemmalla.
 10. Ruostepeikko on iskenyt hampaansa mun kuplaan pelkääjän puolelle ja ajattelisin, että olisi viisasta tehdä asialla jotain. Kts. kuvat. Löytyykö korjaamiseen valmiita hyviä korjauspaloja? Itseltä ei noi korihommat oikein luonnistu. Eli löytyisikö pirkanmaalta osaavaa tekijää?
 11. Millaisia kokemuksia on katsatusasemista kertynyt Pirkanmaalla? Missä palvelu on palannut ja ollut asiantuntevaa esim. muutoskatsastusten suhteen jne.? Minne ei missään tapauksessa kannata mennä?
 12. Tampereella oli käyttöautona yksi sininen pystylamppu tuossa vajaat 20 vuotta sitten. Auto taisi olla 1970-luvun alkupuolelta.
 13. Mun kuplan (vm- 65) vaihdelaatikko on alkanut viimeisen viikon aikana räkäisemään tallin lattialle ajon jälkeen. Tippa muodostuu ainakin tyhjennystulppaan. En ole nostanut vielä ylös ja katsonut, että vuotaako muualta. Vuoto lakkaa täysin, kun auto on jäähtynyt. Mistä voisi johtua ja mitä kannattaa huomioida, kun nostan auton pukeille ja tutkin tarkemmin?
×
×
 • Create New...