Jump to content

Urpo Hönö

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kolho
 • Ajoneuvot
  monta

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  salainen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Iso käsi Tutkijalle. Bensaongelmien yleisin syy on syystä tai toisesta tukkeutunut imulinja.
 2. Kaikille palstan lukijoille ja kirjailijoille Otsikon mukaisia pyhiä.
 3. Rauhallista joulua ja talviriemua etelän lumettomalta alueelta.
 4. Vanhaa kansanviisautta mukaellen "vesivag on VAGinVAG".
 5. Kyllä tämmöinen ykköstyypin koneesta löytyy. En tiedä onko sorvattu/ osia vaihdettu,mutta hyvin on käynyt ja kukkunut. Nyt on hakusessa huoltoa varten tieto minkä auton jakaja kyseessä. Varaosakauppiaani kädet päähineessä näiden numerosarjojen kanssa.
 6. Varmaan tyhmä vinkki, mutta oletko ajatellut tuplajousien ulommaisia sinkkuina?? Ite joskus mittailin ja niistä löytyy yllättäen aika sopivia.
 7. Kärjetöntä mallia on. Kyljestä löytyy seuraavat numero-/kirjainsarjat Z 415 0 237 020 152 026905205AC Missä näitä vois selvittää Tieto olis valtaa, tai vinkki mukava terveisin nimimerkki Fotooliskiva
 8. Niin no, hakusessa tällä kertaa oli enemmänkin valmistajien mahdollisesti julkaisemia ohjeita/rajoja näille erilaisille nokille. Ottavat varmaan monenlaisia asioita huomioon suunnittelutyönsä aikana.Niitä vain ei tahdo normiharrastaja mistään löytää.
 9. Kyselen tässä onko kukaan löytänyt puristussuhde suosituksia eri nokka-akseleille? Valmistajat kun kovin nihkeästi antavat mitään suositusta ko.asiasta. Hakusessa olis nyt tuommoset "viralliset" myyjien/valmistajien ilmoitukset. Harrastajien omat kokemukset ja huomiot kyllä kiinnostaa,mutta niille lienee parasta joskus järjestää oikein oma topic.
 10. Oliko näin ...? Paketissa harvemmin-joskus ehkä kahinaa siirreltäessä. Koneessa pitää jotakin ääntä, mutta tietääkseni vain koneen käydessä.
 11. Eihän nuo uudet nyt kovin paljon maksa. Korjaussarjat usein saman hintaisia
 12. Ei ahdista ei! Rahaa tulee taas ovista ja ikkunoista!
×
×
 • Create New...