Jump to content

kari kittilä

Members
 • Content Count

  1466
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kemi
 • Ajoneuvot
  Street Race kupla-51, Porsche 911 cabrio

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0408296269

Recent Profile Visitors

6037 profile views
 1. https://www.nettiauto.com/porsche/911/11307192
 2. Sähköhommia. Vilkkujen älyboksiin pari johtoa jo kytketty:)
 3. Hinta alkaen 15000e NYT 10000e rullaavana. Mahdollista ostaa myös OXYboxer ruisku tekniikalla hintaan 25500e NYT 21500e.
 4. Autoon löytyy eri rattivaihtoehtoja, kuplan penkit noiden Cobrien tilalle, takapenkit jos sellaisen haluaa sovittaa paikoilleen. Talleissa tapahtuu osiossa sivulta 23 alkaen auton vaiheista löytyy jotain!!!! Edelleenkin soittamalla lisätietoja. Muutama yhteydenotto ollutkin.
 5. Ei alkuperäinen, uudelleen rakennettu hyvistä osista. Ei vielä rekisterissä, kilpi ja paperit löytyy, 8/51. Vaatii vielä vähän viimeistely töitä, ei puutu kun sähköt tehdä loppuun, sisustan kasaus ja tekniikka. Kaikki osat löytyy. Koriin ja pohjaan tehty mittavat pelti- ja muutostyöt ja saumat tinattu sekä puhallettu lasilla jonka jälkeen epoksipohjamaali kittipohjat ja pintaväri. Kaikki osat uusia tai kunnostettuja. Alustan osat puhallettu ja maalattu PURilla. Täysin korkeus ja vaimennus säädettävä coilover alusta Gazin tuotteilla, hammastanko-ohjaus. Levyjarrut joka nurkassa, edessä 42mm männillä reijitetyillä levyillä, teflon teräspunos letkuilla. Urapuskurit yms. yms. Turvakaaret saa irti jos haluaa(ovat pulteilla kiinni) Takasivulasit löytyy vakiot jos haluaa nuo scoopit pois. TÄSTÄ HUIPPUAUTO HELPOLLA AJOON VIELÄ TÄMÄN KESÄN RIENTOIHIN:):):) EIKÄ TARVI TEHDÄ PASKAHOMMIA!!!!!! Hinta alkaen 15000e NYT 10000e rullaavana, niin voi laittaa sellaisen ja sen hintaisen koneen /tekniikan kuin haluaa. Tekniikkakin löytyy mutta eri hinnasta. Mahdollista ostaa myös OXYboxer ruisku tekniikalla hintaan 25500e NYT 21500e Kiinnostuneet soittaa numeroon 0408296269 klo: 17.00 jälkeen. En vastaile kyselyihin tässä ilmossa.
 6. Oishan noita oikean kokoisenakin saanut.
 7. Osakauppiailta löytyy tai sitten katot jonkun sopivan limppari tai mehupullon korkin.
 8. Tekee adapterin paineilmaliitännälle sopivaan säiliön korkkiin ja siihen painetta korkeintaan 1bar niin on helppo yksin ilmata jarrut ja näkyy samalla mahdolliset pienet vuodotkin.
 9. Pari iltaa puhallinkoppaa ja puhallinta sovitellut moottoriin, vielä pitäis tehdä reijät imusarjoille ja pakoaukoille niin ois valmis. Männät, putket ja imusarjat lähti koneistajalle, ne kun saa takaisin niin pääsee kasaamaan moottorin loppuun.
 10. Öljynsuodatinkin löysi paikkansa, vieläkö tuon kattoo sopivaan kulmaan ja tekee ehkä jonkin kivisuojan niin se on siinä.
×
×
 • Create New...