Jump to content

Kalpio

Members
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tuusula/Kouvola

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kalpio's Achievements

 1. Mulla on jos Åkelta ei löydy..
 2. Äkkiseltään näyttää samalle tuo johdotus kuin Kuplassa, joten Kuplan johtosarjasta riipimään. Ja siinä on tosiaan kaksi liitintä.
 3. Tarjolla Kuplan uudet palkkipuskurin kiinnitys raudat eli 68-74 eteen ja taakse. Laatu nyt ei ole kauhean kaksinen, mutta ei pitäisi olla kalliitkaan. 20€ kaikki yhteensä. Tuusulasta löytyy. nano.vka@suomi24.fi O5O-3935I6O
 4. Tämähän on Mun Eka auto!! vm. -74 😲 Ostin vuonna -96 serkkutytön poikakaverilta joka oli tuon veljensä kanssa rakentanut kasarityyliin. Perä oli korotettu jouset takomalla, plyyssi verhoilut ja kromi Mangelssit alla. Öljynpainemittari oli kuulemma junasta ja sen kyllä huomasi asteikosta. Toi on alunperin se lapsenpaskan värinen keltainen/ruskea. Mulle tullessa jo punainen. Tuo kiekkamittari asennus on mun käsialaa. Maalasin tuon Hondan metallihohto punaisella kun olin oikonut repsikan puolen takakulman. Meni pitkässä sladissa perä männyn kylkeen.. jälki näkyy siinä männyssä vieläkin..
 5. Hakusessa olisi paksutolppa Kuplan (58-64) mätä kori josta voisi vielä pelastaa katon. Jos nyt jollain sattuu olemaan pelkkä katto niin sitäkin voi tarjota. Tarve on Tuusulassa, mutta puolesta Suomesta noudan jos hinta/laatu kohtaa. Tarjouksia tulemaan O5O-3935I6O nano.vka@suomi24.fi
 6. Ei tuota kattoa saa oikaistua mitenkään järjellisellä työmäärällä. Kattopelti taittuu ihan reunasta alkaen ja sisäpuolen reunoilla olevat jäykisteetkin on ihan muodottomat. Näin ollen myös hanun laittaminen jää pois laskuista. Face projektin myyjäänkään ei saa yhteyttä.. Edelleen ahdistaa..
 7. Ihan pikkuisen ahistaa..! 15 vuoteen ei tuolta katolta ole lumet alas tulleet. Paitsi nyt. Tuo olis ollut sähköjä ja moottoria vaille valmis. Pohjalevyssä/alustassa liki kaikki uutta ja koppa hitsattu.. 🤬 Ostetaan Paksutolpan suora katto tai mätä koppa ja -60 sopiva etuluukku..
 8. Kiitokset SamiO:lle. Tuota topicia edellisen kerran lueskelinkin. Aika kattava vertailu. Hyvä tietää, että Virtaseltä löytyy tähänkin osaa tarvittaessa.
 9. Periaatteessa joo, mutta kun noita simpukoita on repullinen niin kyllä niistä ainakin yhden toimivan saa. Olis kiva tehdä homma noin niin kuin kerralla valmiiksi kun olis ne stefat valmiiksi. Kerran olen stefat hankkinut ko. hommaan ja mitat laitoin muistiin, mutta eihän niitä tietysti löydy kun niitä seuraavan kerran tarvitsee..
 10. Oliko missään Kuplan ohjaussimpukan stefojen mittoja esillä? Vois hommata tiivarit valmiiksi kun ryhtyy toimeen. En haulla löytäny.. vaikka se nyt ei takaa etteikö niitä täällä jo olisi.. Ja jos niitä simpukoita on useampaa kokoa niin nyt kyseessä on 70-luvun tuote eli kahdella kumitulpalla varustettu malli.
 11. Olisin sanonut, että joku vaalea vihreä, mutta saattoi kyllä olla vaalea kauhtunut sininenkin. Kattoa en muista oliko hanu. Mahdollisesti, kun korikin oli kohtuullisen hapan..
 12. Minä näin kerran (~20 vuotta sitten) Kuplapajalla yhden paksutolpan joka oli kuulemma tullut Etelä-Afrikasta. Taisi olla BER. (Beyond Economical Repair)
 13. Uppia! Pahvit vielä hakusessa vaikkei niitä asentamaan ehdikään. Täytyy tehdä Pajeroon koneremontti Vol.2.
×
×
 • Create New...