Jump to content

eturauhanen

Members
 • Posts

  213
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by eturauhanen

 1. Kyseessä 65 junis, milla tarkoitus ajella harvakseltaan käsi ojossa kesällä. Alusta on ruosteeton, hiekkapuhallettu ja nyt epoxy primer vetästy. Mitäs olette laittaneet pintaan, joku massa ja sen päälle maali vai pelkkä joku epoksi vai vinyylimaali? Mitäs rengaskoteloihin?
 2. Mikä on original alaosa mango green ja siihen valkonen yläosa värikoodit? Onko bussi silloin sisältä valkonen vai mango?
 3. Elinluovutuspellit meinaa istuu jiiriin. Ihmeen samaa sabluunaa ovat 60 luvulla käyttäneet. Ei kai nää oo samasta tehtaasta tullu...
 4. Ovista riittää alaosat. Mielellään semmoset mitä ei tartteis alkaa hitsailemaan.
 5. Varsin pätevä hiekkapuhallusmesta ja nopea palvelu odottaessa. JJ Hiekanjyvä
 6. Eli siitä pitkästä vaihteenvalitsimen 2m tangosta se koukkumainen 50cm putkimainen etuosa
 7. Aattelin hiukan oikasta ja en alkanu korjailemaan vanhaa luukkua. Löyty elinluovuttaja. Etuovet jos löytyis niin voisin ostella pois.
 8. Eli kiinnostaa: - aaltopelti joka konehuoneen katossa - tölkistä huoltoluukku ja reunaa mukaan.
 9. Tämmönen -4” kelkka tartteis istuttaa. Laakerit vaihtuu urtsipusliin.
 10. Kertokaas sepät millä lähtis helpoiten vääntövarsista laakereiden sisäkeskiöt pois? Löytyiskö sopivaa haarukkaprässiyhdistelmää vai riittääkö lämpö?
 11. Junis -67 sopivaa lattiaa etsin eli se rypytetty osuus ja takaluukun tiivisteosio sais olla ehjää. Voin tulla laikkaamaan, jos joku raato löytyy.
 12. Saa olla pintaruosteinen kuha 🐟 ei oo puhki
 13. Iisakki ei tiedä kirkon tekemisestä mitään. Luukun mallailua.
 14. Tämän vastauksen sain maaliliikkeestä: "Ei löydy tuollaista maalia, mutta lakkaa löytyy jota voidaan käyttää. Mipan CA kirkaslakka on tälläinen. Hintaa litran purkilla 54,00€, kovete 29€ ja ohenne 14,00€ "
 15. No sen kun tietäis. Eli miten toi homma menis, jos haluaa esitellä upeita hitsisaumoja, mutta hidastaa päälle painavaa pellin palamaista? Muuttuuko maali lakaksi jos siinä ei ole väripigmenttiä?
 16. Kokemuksia väripigmentittömästä maalista? Pohjat varmaankin hiomalla pellille, mut mitäs sit? Väritön pohjamaali ja pintaan väritön pintamaali? Häh?
 17. Saranalinjan heftailua kohilleen ennen kuin pääsee tekemään aukon reunat.
 18. meniin makuulle...mites näiden asennus...tarvii vissiin olla ikkunabussi mihin asentaa....ei suorakylki?
×
×
 • Create New...