Jump to content

jnj

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jkl
 • Ajoneuvot
  356 Speedster replica

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0405455451
 1. Onneks olkoon luvan suhteen. Näyttää hyvälle!
 2. On se vaan hieno!! Voi kun omankin sais viimeisteltyä samalle tasolle. JJ
 3. Junakeula 2,4/6 http://www.ebay.de/itm/911-T1-Porsche-Technik-VW-Bus-2-4l-S-5-Gang-911S-/330674340686?pt=Automobile&hash=item4cfdba034e
 4. Näitä z-barittoman jousiakin olen suunnitellut. Aiheuttaa vaan tuo lyhempi joustovara sen, että pitäs mieluusti progressiota saada joustoon lisää, niin ei topparit tule liian kovasti vastaan. Mitään rata-autoahan tästä ei ole tarkoitus tehdä, eli pieni yliohjautuvuus ei ole pahasta. Tosin tällä hetkellä pyöränkulmat mitä sattuu ja yliohjautuvuus on todella reipasta vauhdikkaammassa menossa. Pitäs vaan ensin saada tuo takapään jousituksen pohjaus kuriin.
 5. No kun madalluksen jälkeen paukuttaa toppareihin ja muutenkin löysän oloinen ilman z-baria. Eli peräpäätä on madallettu aika reippaasti ja laatikkoa/moottoria nostettu n. 4-5 cm. , niin meinaa tuo joustovara käydä vähiin ja siksi tarvittis jäykennystä. Noita coilovereita tässä katsellut ja saattaisi olla helpoin vaihtoehto, jos vaan pituus sopii. Paruzzin sivulla näyttäs olevan minimi mitta 300 mm ja vähän muistelen mitanneeni 270+ mm tai jotain, että olis hyvä olla lyhimmillään. Pitää tuo mitta autosta tarkastaa. Lattoja pitäs vissiin vähän leikata yläreunasta lisä liikevaran saavuttamiseksi. Ja voikos ne kumitopparit poistaa ilman suurempaa ongelmaa, vai pitäskö edes pikkulätkät jättää? Nyt topparit madallettu ehkä 2-3cm paksuiksi. Ja edullisia -72 swingi akseliin sopivia lattoja tästä Jyskälän liepeiltä voi tarjota leikkelyä varten. Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan. Ja mieluusti semmoisia kohtuu vaivalla ja rahalla toteutettavia, niin sais vielä tälle kesälle fiksattua. Peräpään nosto ei ole vaihtoehto..
 6. Tarttis Speedsteri jäykempää takajousta. Alunperinhän tuossa z-barilla (1972), mutta ei tuo baari enää oikein alle sovi. Kun foorumia selasin, niin ymmärsin, että 50-lukulaisten vääntösauvat taakse voisi laittaa. Eli onko pituus sama tuommoisissa ja mistä vuosimallista tarkalleen sopisi. Saapi myös ko sauvoja tarjota. Janne
 7. Aitoa ja kopiota tarjolla. http://www.nettiauto.com/porsche/356/3923074
 8. http://www.superchargerrebuild.com/?page_id=69 Tuolta varmaan vois kysyä.
 9. Ainakin -56 ja -57 leikkeissä Kuplallakin. http://www.ksml.fi/teemat/ralli/ralli-1950-luvulla/ralli-1957/
 10. Kun kauppaa käydään oikealla rahalla, niin eipä kai tuossa ongelmaa. Mutta usein ongelma shekeissä. Laittavat shekin tai maksumääräyksen (usein jopa pari tonnia ylimääräistä kuluihin), minkä lunastat pankista rahaksi. Kaikki ok, paitsi viikon päästä tulee pankista tieto, että oli katteeton shekki ja haluaa rahat takaisin. Lisäksi olet ehkä maksanut jo auton rahdinkin sillä shekillä, tai ainakin ylimääräisen rahan laittanut palutuksena johonkin..
 11. http://www.vwspeedshop.com/product.php?productid=16759&cat=394&page=1 Tässäpä näppärän näköinen setti.
 12. jnj

  kuplan levyt

  http://cgi.ebay.de/CSP-Scheibenbremsanlage-Tieferlegungsachsschenkel-/110588164383?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item19bf91791f Tossahan nuo olis. On vaan omalla listalla niin paljon muuta hankittavaa ensin..
 13. Tässä olis se hyvä puoli ettei rengas pääsisi tippumaan ulosjoustossa liian alas ("kääntyy auton alle vinoon"). Esimerkiksi mulla on kirpussa sen vuoksi hitsattu alapuolelle toppari rajoittamaan ulosjoustoa. t. Mika Eikä täällä tappaa tule tuo iskarin pituuskaan ongelmaksi. Kauheasti ei ole ainakaan minun iskareilla varaa ottaa joustoa enää syvempään. On siinä tietty vähän enempi vaan hommaa, melkein korin joustus nostamaan. Latan viilaaminen aika helppo homma.
×
×
 • Create New...