Jump to content

Jani

Members
 • Posts

  123
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vaasa
 • Ajoneuvot
  Typ 1 -64, Speedster replica -55, Boxster, Cayman y.m

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0406507702

Recent Profile Visitors

1676 profile views

Jani's Achievements

 1. Hauskaa näyttää ainakin olevan, se on pääasia👍 Pikkasen menee välillä tylsäksi olla itsekseen tallissa.
 2. Jani

  Baja

  Hyvältä näyttää, ota vain pois ne kattoverhoilun väkäset myös. Standard tyyppinen maalattu sisusta on kevyemmän ja tyylikkäämmän näköinen. Tein saman mun 54:selle 👍
 3. Jani

  Baja

  On siinä kyllä säätämistä. Parempi olisi kun valmistajat tekisi ylimitoilla, helpompi vain hioa pois kun sovittaa.
 4. Päivän korikitti kuvat! 22mm oli kyljessä. Hienosti " rakennettu " aikoinaan. Nyt kaikki virheellinen leikattu pois. Tästä on hyvä jatkaa.
 5. Katso myös Tori.fi ja Findit.fi Uskon että siellä on enemmän tarjontaa kuin täällä.
 6. Nyt on työmaa ainakin hetkeksi siirtynyt eteen. Olisi tarkoitus saada nokka suoraksi ennenkuin jatkaa vasemmalla kynnys/ kylkihommilla. Nokassa kun on vanhoja kolarin jälkiä ja toki ruostettakin.
 7. Itsenäisyyspäiviä saisi olla useammin. Nyt alkaa näyttämään siltä että taistelu luukku/ takahelma on pian voitettu. Vaikka neliöitä on vähän niin tähän on mennyt monikertainen aika verrattuna siihen kun vaihdoin oikean kynnyksen ja kyljen. Pian saa aloittaa vasemman kylkihomman kanssa, saa vähän vaihtelua hommiin.
 8. Ei ole repron eikä alkuperäisen hinta liikaa. Alkuperäiset taitaa vain olla kiven alla. Paras ja parhaiten alkuperäistä vastaava repro on tämä: https://www.sunroofsource.com/teto-solar-beetle-sliding-ragtop-kit-britax-style/ Jompikumpi näistä menee ajan myötä tilaukseen kunhan projekti etenee. Todennäköisesti alla oleva. Indonesiasta käytännössä tarkka kopio alkuperäisestä maksaa 2200usd sisältäen kaikki komponentit, kankaan ja rahdin. Jenkeistä jotain päällä 3K. Siinäpä hintataso missä mennään.
 9. Eipähän kovin paljon ole edennyt viime aikoina työkiireiden takia. Takaluukun kanssa olen taistellut, todella haastavaa saada sopimaan aukkoon pienellä ja tasaisella raolla ympäriinsä.
 10. Jani

  Baja

  Huolella tehty Baja👍
 11. Hommat helman ja takaluukun kanssa ovat aika hitaita. Monta saumaa ja mittaa mitkä pitää saada kohdilleen. Perinteisesti takaluukun ruosteet oli joskus korjattu kitillä.
 12. Löytyykö Suomen maasta irtileikattua ja kunnostettavissa olevaa haitarikattoa? Ajattelin täältä kysäistä ennenkuin lähden ulkomailta tilaamaan. Ainakin jenkeistä ja jostakin Indonesiasta saa uustuotantona, mutta hinnat vähän liikaa tällä hetkellä. Periaatteessa Brasilian Britax käy myös. Ei ole väliä onko 2 vai 3 - fold . Tulee omaan ovali projektiin. o5o 585936ysi
 13. Oikea takakylki lähes valmis, hommat jatkuu takahelman hiekkapuhalluksella ja moottoritilan piiloruosteiden etsimisellä. Takahelmasta puuttuu toki iso pala mutta mielellään pidän alkuperäisen H-helman. Saahan näitä uutenakin mutta aika arvokkaita.
 14. Meneehän se näinkin.... Sain tutulta harrastajalta ehjän 70 luvun kyljen, ihan kivasti sai sovitettua ovalin koriin. Ensin pistehitsit irti, kevyt hiekkapuhallus sisäpuolelta. Kylkilistan reiät ovat toki liian korkealla mutta muuten täydellinen sopivuus vaikka ikäeroa noin 20 vuotta.
×
×
 • Create New...