Jump to content

Jani

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Sulva
 • Ajoneuvot
  Typ 1 -64, Speedster replica -55, Boxster, Cayman y.m

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0406507702

Recent Profile Visitors

642 profile views
 1. Peltiä sai työstää urakalla.
 2. Nyt on rakennettu uusi pohja tavaratilaan, orkkis Porsche tankki mahtuu nyt, tiukkaa teki mutta onnistui noin 30 tunnissa 🤪
 3. Ensin oli suunnitelma laittaa vielä vanhempi ovalin tankki, sopisi ihan hyvin tyyliin...ja helppo bolt-on. Nyt olisi kuitenkin ajatus saada orkkis tankki paikoilleen. Ovalin tankki myytävänä.
 4. Tiukkaa tekee että saa alkuperäisen tankin mahtumaan mutta uskon että voi onnistua.
 5. Kori on vihdoinkin omassa tallissa, etu ja takavalot asennettu ja sovitettu alustalle. Leikkasin koko etutavaratilan lattian pois koska teen uuden niin että alkuperäinen tankki sopii paikoilleen.
 6. Ostetaan aukaisu mekanismi ja siinä oleva tanko. Lukkoa ei tarvi... 60 luvun malli on erillainen, en tiedä vuosimallit mistä sopii mutta kuvan mukainen on ovalista. Lukko myytävänä jos joku tarvii.
 7. Kori vihdoinkin matkalla, eihän siinä mennytkään kuin 18 kk 😂
 8. Tosiasia on että siellä ei mennä tilausjärjestyksessä, moni joka on tilannut minua paljon myöhemmin niin ovat jo saanet kopan. Vastaavasti on sitten muitakin minun lisäksi jotka joutuvat odottamaan. Raha kyllä kelpasi jo kauan sitten... Todella outoa liiketoimintaa.
 9. Lisäsin juuri hinnan, 150€ Vaasan lähettyvillä sijaitsee.
 10. Etuakselin sain valmiiksi kasattua, lisäsin siihen ohjausvaimentimen mikä näistä 50 luvun kuplista puuttuu. Kaikki puslat luonnollisesti uusittu. Korin toimitusaika piti olla 4kk, nyt on mennyt 17kk, eli vuosi ja 5kk. Alkaa kyllä hermot mennä kyseiseen toimittajaan🤔
 11. Myydään kuvan mukainen teline, siistissä kunnossa. Ollut 67 mallisessa kuplassa. 150€ Voin myös ottaa jotain sopivaa vaihdossa. Vaasan lähettyvillä sijaitsee. 040 6507702
 12. Onko jarrusylinteri vm 55-57 vai 67-79? Jos vanhempi niin otan.
 13. Mistä löytyy T1 1955 etuakselin puslat/ laakerit? Uudempaan olkatappiakseliin kun näyttäisi ulkomitta olevan 46mm. Nämä pitää olla 37x45mm.
 14. Runko valmis. Oli haastavaa saada takaosa yhdistymään siististi.
 15. Nyt ei ole enää paluuta vanhaan. Hitsaan tunnelin sisäpuolelle 5mm laattaraudat. Muutenkin uusi tunneli on 4mm paksua peltiä kun alkup. vain 2.5mm. Vaihdetanko mahtuu ehkä juuri vielä menemään. Koko tunnelia ei ole vaihdettu, ainoastaan yläosa. Ainahan voi perustella sillä että se on ruostekorjaus, runko oli niin ruosteessa että oli pakko korjata 🤣 en ota yhtään paineita siitä.
×
×
 • Create New...