Jump to content

Jani

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vaasa
 • Ajoneuvot
  Typ 1 -64, Speedster replica -55, Boxster, Cayman y.m

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0406507702

Recent Profile Visitors

1065 profile views
 1. Tässä useampi ilta ollaan kyseistä alumiini listaa taivutettu ja soviteltu. Lopputulos oikein hyvä. Sain nyt peränpään valmiiksi.
 2. Kivasti pimeinä iltoina kirkkaan värinen auto kasaantuu.
 3. Auto on maalattu paikallisessa automaalaamossa MH-Color.
 4. Viikonloppuna väriä pintaan.
 5. Joo, kyllä se näin on että kori vaatii hirveästi töitä että täyttää mun laatuvaatimukset. Vain priima kelpaa. Nämä korit näyttää kuvissa paremmalta kuin mitä ovat todellisuudessa. Suurin työmaa tässä vaiheessa on ovien ja luukkujen sovittaminen täydelliseksi. Petyin kyllä hieman itse laatuun, oletin kuvien perusteella parempaa. Mutta kärsivällisyydellä tästä hyvä tulee.
 6. Korityöt aloitettu maalausta varten, tässä hommassa ei kannata hosua. Vain rauhasa tehtynä tulee hyvä.
 7. Auto katsastettu ja rekisteröity, pienen ajolenkin jälkeen autoa taas purettiin maalausta varten, tavoite olisi saada ensi kesäksi valmiiksi.
 8. Jouduin vielä kerran tekemään uuden tallin muuton takia, joka nyt on vihdoinkin valmis. Nyt on ollut aikaa autoharrastukseen ja speedy alkaa olla viimeistelyä vaille rek.katsastusta. Ensirekisteröinti kilvet '55 vuodelta tilattu, muutaman viikon sisällä pitäisi olla kilvitettynä. Ja sitten tas puretaan pohjatöitä ja maalausta varten....
 9. Siistiltä näyttää, saako kysyä että missä on verhoilu teetetty ? Olisi suunnitteilla saman tyylistä mun speedster projektiin.
 10. Kun vanha talli tuli myytyä, niin joutuu taas kerran tehdä uutta. Eiköhän pian taas pääse autorakentelun pariin.
 11. Tästähän muodostui mielenkiintoinen keskustelu. Minulla ei ole kokemusta Trafi luvista muuta kuin tämän kanssa. Saa nähdä mikä käytäntö on heillä sitten seuraavan projektin kanssa 😊
 12. En tiedä onko merkitystä referenssinä....Jossain kohtaa kun tämän luvan saanti vaikutti toivottomalta niin yritin vedota siihen että on näitä tehty ennenkin Suomessa. Trafin vastaus oli että sillä ei ole merkitystä mitä ennen on tehty, kaikki autot/ tapaukset ovat yksilöitä ja päätös tehdään harkinnan mukaan. Onneksi antavat kuitenkin meille autoharrastajille mahdollisuuden toteuttaa harrastusta.
 13. Vähän on ollut huonosti speedster-aikaa viime aikoina. Uutta tallia kun joutuu rakentamaan muuton takia y.m hässäkkää. Jalkatilaan tuli kuitenkin tehtyä Porsche tyylinen jalkatuki ja polttoaine hanan vipu asennettua. Hyvä uutinen on kuitenkin että vihdoinkin Trafi myönsi luvan rakentelulle. Paljon aikaa ja piirrustuksia luvan myöntäminen vaati.
×
×
 • Create New...