Jump to content

Pasi

Members
 • Content Count

  243
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kiiminki
 • Ajoneuvot
  Rytöläjä -58

Recent Profile Visitors

1409 profile views
 1. Pasi

  Ruudun koko

  Jep, nyt näyttäisi toimivan ihan ok 👍
 2. Pasi

  Ruudun koko

  Ainakin minulla vielä teki, samaan kiinnitin huomiota kuin Art_Zi, autotähden banneri oli juuri silloin näkyvillä..
 3. Pasi

  -58

  No joo, tuohan on ihan hyvä vaihtoehto kun kuitenkin pohjalevy on vielä kesken.. senhän voisi vaikka vaihtaa sinne.
 4. Pasi

  -58

  Jatkanpa tähän omaan projektiin juttua tuosta juniksen nokkakappaleesta, eli tuon nyt joudun vaihtamaan koska laitan siis uudemman laatikon paikoilleen. - Kuinka paljon vaihdelaatikon etuosa nousee nyt ylemmäs tuolla vaihdollla, muutamia senttejä ehkä? - Mites sitten käy laatikon keskikannakkeelle kun sellaisen aion laittaa, mahtuuko se paikoilleen? - Oisko muuta mitä ois hyvä tietää tuon vaihdon seurauksena?
 5. Pasi

  -57 Ovaali

  Juu, tämä keppilinjan muutos tuli minulle uutena asiana.. :) Hyvä tietää, kun olen laittamassa tuohon omaan -58 kuplaan uudempaa swing laatikkoa..
 6. Pasi

  -57 Ovaali

  Miksi täytyy vaihtaa laatikkoon nokkakappale?
 7. Pasi

  Ruudun koko

  Sama homma minulla, tosin ei ole Samsungin luuri.
 8. Osalistaa päivitetty.
 9. Pasi

  -58

  Eteen ajattelin laittaa 145/65 ja taakse 195/65 Kuvia mitä olen katsellut niin tuolla 8" vanteella ja tuolla rengaskoolla mahtuu just kaaren sisäpuolelle taittumaan..
 10. Pasi

  -58

  Etenee tämäkin, kohta ois takaosa hitsailtu kasaan..
 11. Pasi

  -58

  Virtalukosta löysin stanssatun kirjaimet ja numerot joilla saa teetettyä avaimen, oli vaan niin hyvin hapettumaa päällä ettei meinannut huomata. Kiitos vinkistä ystävälliselle harrastajalle 👍
 12. Pasi

  -58

  Saako tähän alkuperäiseen virtalukkoon teetettyä uuden avaimen? Joskus luin täältä juttua, että tuohon olisi stanssattu numero sitä varten ja käykö sama avain myös kuskin oveen? Mistä se löytyy jos sellainen on, päällisin puolin tuossa ei näy mitään? Tämä ei nyt ole ihan vielä ajankohtainen juttu mutta haluaisin kuitenkin selvittää tuon 😉
 13. Pasi

  -58

  Kuvat on aina mukavia projekteissa.. :) Lämpökotelo ois heppailtu kiinni, lattiapelti on vielä irti. Täytyy vielä kohdistaa kiinnitysreiät kunnolla ja kiinnittää vasta sitten, mutta mitä tuossa vilkaisin pikaisesti niin yllättävän hyvin osuu kohdilleen. Vänkärin puolella on vielä lämpökotelo paikoillaan, sieltä saa hyvin mittoja kun se puoli oli muutenkin paremmassa kunnossa. Digitaalinen etäisyysmittari on tosi hyvä myös tähän hommaan :)
 14. Pasi

  -58

  Edistyy pikkuhiljaa, tänään nostettiin kori väliaikaisesti rungon päälle niin pääsee sovittamaan lämpökotelot ja pohjapellit paikoilleen.
×