Jump to content

Pasi

Members
 • Content Count

  359
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kiiminki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Up, myytyjä poistettu ja nostajat lisätty..
 2. Tavaraa lisätty, tarjouksia saa esittää myös..
 3. Käyttämättömät csp:n keskikupit 4kpl, sopii vanteisiin joissa sisäreikä 75mm (This chromed plastic center cap fits 4 and 5 lug Lemmerz/Ritter/Empi Sprint Star wheels with a 75 mm diameter center hole.) Tuossa vielä linkki csp:n sivulle ----> https://www.csp-shop.com/en/wheels-brakes/center-cap-for-lemmerz-wheel-601-157-000-15298a.html H. 70€ sis. postituksen. Kiiminki Yv / o442761546 -Pasi
 4. Ostan kuvan mukaiset putket kuplaan, päiden sisähalkaisijat 50/60mm. Hyväkuntoiset ja ehjät. Yv / o442761546 -Pasi
 5. Varastossahan noita näyttäisi olevan..
 6. Pasi

  Heic kuva...

  Oisko puhelin kuitenkin Samsung a51? 🤔 Kerro nyt kuinka teit sen, mulla on samsung a51 käytössä mutta en ole vielä kuvia laittanut palstalle. Onkohan samanlainen ongelma edessä?
 7. Up ja tajouksiakin saa esittää..
 8. Pasi

  Ilmajouset

  Limebugilta näyttäisi saavan kuplaan bolt on ilmajousisettiä ----> https://www.limebug.com/product/view/3279/t1-1950-79-beetle-deluxe-swing-axle-air-ride-kit#temp Onko kenelläkään kokemusta tuosta, tuottaako ongelmia katsastuksessa tai jotain muuta?
 9. Jatkanpa tähän ketjuun, onko kenelläkään kokemuksia tuosta linkin lämmittimestä? https://www.vauhtiputka.fi/tuote/diesel-ilmalmmitin tuossa näyttäisi tulevan ilmeisesti kaikki tarvittavat mukana? Ajatuksena olisi laittaa kuplaan tuo, jossa ei ole mitään muuta lämmitys systeemiä. Talvisin ei ole tarkoitus ajaa, vaan jos tuolla saa hieman lämpöä alkukeväälle ja loppusyksyyn.
×
×
 • Create New...