Jump to content

Pasi

Members
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kiiminki
 • Ajoneuvot
  Rytöläjä -58

Recent Profile Visitors

1487 profile views
 1. Pasi

  -58

  Nyt on uudemman mallin vaihdelaatikon kiinnike vaihdettu, samalla hitsasin keskikannakkeelle kiinnitysraudat. Hieman sai tuota kiinnikettä modata, että sai sopimaan.
 2. Pasi

  -58

  No niin, epoksilla sutasin sisälokasuojat ja por-15 maalilla korista etuosan ja takaosan. Lämpökoteloiden pohjat täytyy vielä porrilla maalata ja sisälokasuojiin laitan vielä kiveniskumassan suojaksi niin eiköhän se siitä. Pakkelointihommia aloitin ja onhan se syvältä kun sitä(kään) ei osaa kunnolla... sivupaneelit ja a-pilarin alaosista saumat täytyy hiplailla tasaisemmaksi, no eihän tuosta muutenkaan tule mikään näyttelykampe niin jospa se välttäisi.. 😆 Maalaus/feikkaus homman annan suosiolla sille joka sen osaa tehdä.
 3. Pasi

  -58

  Eteenpäin on menty, niinkuin takalasin tarrassa lukee 😆 Hitsaushommat ois nyt korista tehty ja koppa nostettu takaisin telineeseen...
 4. Pasi

  Vw kiihdyttelyä vuodelle 2019?

  Pitäiskö sirkus Vinlandian järjestää Pudikselle pienet los kinkerokset jonkin kiihdytyspäivän yhteyteen?? 🙂
 5. Pasi

  -58

  En muista kenen tekemä tuo on, neoretrolta tuli tuokin hommattua.
 6. Pasi

  -58

  Päivitän hieman kuvia tänne, ei oo jaksanut jokaista rävellystä tänne laittaa mutta tässä nyt muutamia kuvia mitä on jo tehty. -Kuskin puolelle täytyi vaihtaa koko a-pilarin alaosa -Vänkärin puolella pääsi vähemmällä työllä a-pilarissa, vaihdoin vain pintapeltiä -Sivupaneelit molemmille puolelle autoa Vielä pitäisi vänkärin puolelle hitsata sisälokasuojan alaosa, niin sitten ois kaikki tarvittavat vaihdettu. Onhan siinä sitten siistimistä ja fiksaamista korjauspaikoissa kun korin nostaa takaisin telineeseen.. Ja löytyipä lookkiin sopiva vaihdehämmennin myös :)
 7. Pasi

  Ruudun koko

  Jep, nyt näyttäisi toimivan ihan ok 👍
 8. Pasi

  Ruudun koko

  Ainakin minulla vielä teki, samaan kiinnitin huomiota kuin Art_Zi, autotähden banneri oli juuri silloin näkyvillä..
 9. Pasi

  -58

  No joo, tuohan on ihan hyvä vaihtoehto kun kuitenkin pohjalevy on vielä kesken.. senhän voisi vaikka vaihtaa sinne.
 10. Pasi

  -58

  Jatkanpa tähän omaan projektiin juttua tuosta juniksen nokkakappaleesta, eli tuon nyt joudun vaihtamaan koska laitan siis uudemman laatikon paikoilleen. - Kuinka paljon vaihdelaatikon etuosa nousee nyt ylemmäs tuolla vaihdollla, muutamia senttejä ehkä? - Mites sitten käy laatikon keskikannakkeelle kun sellaisen aion laittaa, mahtuuko se paikoilleen? - Oisko muuta mitä ois hyvä tietää tuon vaihdon seurauksena?
×