Jump to content

Pasi

Members
 • Posts

  401
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kiiminki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pasi's Achievements

 1. No niin, laitanpa infoa vielä tähän ketjuun jos joku vielä tekee tällä combolla straight axle takajarruja junikseen. Rummut saatu ja käytetty pajalla sorvautettavaa, mittailujen ja Tanhiksen vahvan mutun myötä, rummuista sorvattiin 15mm pois. Nyt kruunumutteri ja sokka menee paikoilleen kuin pitääkin.
 2. Ehjä pissapojan säiliö kokonaisuudessaan hakusessa, ei tarvitse olla priima kunhan on vaan ehyt. yv / 0442761546
 3. Työsylinteri on vaan pultattu kilpeen kiinni, ei ole sen kummemmin tuettu, tietääpä sitten jatkossa tarkkailla tuota. Olishan se ollut varmaan helpompi tehdä kuplan jarruilla jos jarruteho kerran pysyy samana, aiemmin kun haeskelin tietoa straight axle jarruista niin sain sellaisen käsityksen että kuplan jarrut olisi heikommat teholtaan. Mutta mennään nyt näillä kun on jo jarrut muuten kasattuna. Tuo Tanhiksen mainitsema 15mm sorvaus rummusta taitaa olla hyvinkin lähellä, mitä tuossa sain mittailtua.
 4. Takajarrut on jo tosiaan muuten kasattuna mutta rummut puuttuu vielä, jarrut on kokonaisuudessaan -63. Laakerikannen ja jarrukilven välissä on tosiaan 2.5mm alumiinispeiseri jotta kansi kiristyy oikein. Pitkä vetoakseli ja eikös tuo ole lyhyt spoori? Täytyy tosiaan mittailla ja googletella vielä jospa tämä selviäisi.
 5. Oiskohan kellään antaa tarkkaa mittaa paljonko täytyy ottaa tavaraa pois?? Tuo steerinbox linkki ei näyttänyt toimivan enää..
 6. Komia peli, hyvä hankinta 👍
 7. Ok, kiitoksia taas avusta. Kyllä tämä nyt selvisi 👍
 8. Jatketaan vielä, vilkkuviiksi olisi kytketty ja se ois nyt ok. Aloin vielä miettimään tuota pyyhkijänmoottorin kytkentää kun se ei vielä selvinnyt, moottorissa siis kolme liitintä joissa merkinnät: 31b, 54 ja 54d. Ja katkaisijassa on vain kaksi liitintä, onkohan tähän autoon joskus vaihdettu vanhempi katkaisija? Pitäisikö siinä sittenkin olla tämä -->https://www.coolairvw.co.uk/product/211955511b/ Katsoin vielä sambasta sähkökaavioita ja tuossa -65 kaaviossa on juuri sellainen pyyhkijänmoottori liitännöiltään kuin minulla -- https://www.thesamba.com/vw/archives/info/wiring/65busWipers.jpg ja tuossa on myös useampi liitin katkaisijassa. Ja eikös tuo moottori nyt maadoitu auton runkoon? Elikkäs, hommaanko erilaisen katkaisijan vai kuinka saan toimimaan tuon?
 9. Juu, eiköhän. Nyt taisi tulla sellaiset ohjeet, että meni mullakin jakeluun... Kiitos. Vilkkuviiksessä ei ole muita toimintoja, pitkien vaihto on tosiaan jalalla. Onhan se tietenki vähän haaskausta laittaa tälläinen viiksi mutta ei nyt käytettyjä tullut muitakaan tarjouksia. Ja ennemmin käytetty / kulunut alkuperäinen, kuin kiiltävä repro.. :) Pyyhkijänmoottori oli tosiaan 6v johon vaihdoin 12v ankkurin, ehkä nuo sähkökaavioiden selaaminen sekoitti vaan enemmän päätä. Kiitokset vaan kummallekkin vastaajalle, täytyy palata aiheeseen jos ei ala toimimaan näillä ohjeilla.
 10. Jatkanpa tähän ketjuun kun liippaa niin läheltä, eikä itelle nyt oikein aukea tämä. Elikkäs kohteena on -64 junis. Sambasta en löytänyt suoraan -64 sähkökaaviota, vaan -63 ja -66 (ei usa kaaviot) olivat lähinnä, niissäkin oli joitain eroja keskenään. Ongelma on siis seuraavanlainen: Autosta oli ajan saatossa hävinnyt oma vilkunviiksi ja ostin siihen käytetyn viiksen jossa on johtoja 6 kpl. Orkkis johdot ovat paikoillaan siinä ja johtojen merkinnät on muutenkin selvillä. -Onko tämä viiksi jossa johtoja on 6kpl. jokin usa malli tms.? -Miten mä nyt saan kytkettyä tuon oikein jotta vilkut pelaa, hätävilkkuja en ajatellut laittaa toimintaan kun ei tässä ole niitä ollutkaan. Täytyykö tässä jättää joitain johtoja kytkemättä vilkkuviiksestä? Lisäksi, pyyhkijänmoottorista lähtee kolme johtoa ja katkaisijassa on kaksi liitintä, kuinkas tämä..? Katkaisija on vain yksiasentoinen, on ja off. Jos nyt joku ymmärsi jotain ja voisi vaikka rautalangasta vääntää tämän mulle nii ois hyvä... Muuten auton sähköt on selvillä ja kunnossa. Tuossa on -63 kaavio ---> https://www.thesamba.com/vw/archives/info/wiring/bus_63_non_usa.jpg Tuossa on -66 kaavio ----> https://www.thesamba.com/vw/archives/info/wiring/bus_66.jpg Ja tämän kaavion mukainen vilkunviiksi mulla on ---> https://www.thesamba.com/vw/archives/info/wiring/bus_63_USA_with_emergency.jpg
 11. Projektista ylimääräisiä peltiosia joita en tarvitse, peltiosat on ostettu autocraftilta / alan schofieldilta. - Tunkin korvakot 4kpl. 100€ yht + toimituskulut ostajalle. Saa myös tarjota jos on hinnat ihan pielessä. Kiiminki Yv / whatsapp 0442761546 -Pasi
 12. On jotain tullut taas touhuttua. Voisi jopa sanoa, että 90% peltitöistä on tehtynä.. 🙃 Kuvista poiketen penkkien kiskot / kiinnitykset on myös paikoillaan.
×
×
 • Create New...