Jump to content

Pasi

Members
 • Content Count

  353
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kiiminki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Käyttämättömät csp:n keskikupit 4kpl, sopii vanteisiin joissa sisäreikä 75mm (This chromed plastic center cap fits 4 and 5 lug Lemmerz/Ritter/Empi Sprint Star wheels with a 75 mm diameter center hole.) Tuossa vielä linkki csp:n sivulle ----> https://www.csp-shop.com/en/wheels-brakes/center-cap-for-lemmerz-wheel-601-157-000-15298a.html H. 70€ sis. postituksen. Kiiminki Yv / o442761546 -Pasi
 2. Ostan kuvan mukaiset putket kuplaan, päiden sisähalkaisijat 50/60mm. Hyväkuntoiset ja ehjät. Yv / o442761546 -Pasi
 3. Varastossahan noita näyttäisi olevan..
 4. Pasi

  Heic kuva...

  Oisko puhelin kuitenkin Samsung a51? 🤔 Kerro nyt kuinka teit sen, mulla on samsung a51 käytössä mutta en ole vielä kuvia laittanut palstalle. Onkohan samanlainen ongelma edessä?
 5. Up ja tajouksiakin saa esittää..
 6. Up! Vaihdossa voin vaikka ottaa kuplan ilma-alustan osia.. jos löytyy 🙂
 7. Pasi

  Ilmajouset

  Limebugilta näyttäisi saavan kuplaan bolt on ilmajousisettiä ----> https://www.limebug.com/product/view/3279/t1-1950-79-beetle-deluxe-swing-axle-air-ride-kit#temp Onko kenelläkään kokemusta tuosta, tuottaako ongelmia katsastuksessa tai jotain muuta?
 8. Jatkanpa tähän ketjuun, onko kenelläkään kokemuksia tuosta linkin lämmittimestä? https://www.vauhtiputka.fi/tuote/diesel-ilmalmmitin tuossa näyttäisi tulevan ilmeisesti kaikki tarvittavat mukana? Ajatuksena olisi laittaa kuplaan tuo, jossa ei ole mitään muuta lämmitys systeemiä. Talvisin ei ole tarkoitus ajaa, vaan jos tuolla saa hieman lämpöä alkukeväälle ja loppusyksyyn.
 9. Pasi

  -58

  Ei ole keskikuppeja vielä tullut laitettua... mutta jotain muuta tullut tehtyä kyllä. - Vakio vaihdelaatikko tuli vaihdettua paikoilleen vielä viime syksynä ja testattua ennen talvea. - Äänieristystä lisäsin vielä oviin - Limebugin 2" pudottavat säätölatat ja rungonpään suoja. - Kattoteline ja muuta romua katolle 🙂 - Gene bergin vaihdekeppi. - Taakse laitoin vielä 20mm spacerit, jotka ei kyllä ole vielä tuossa kuvassa paikoillaan. Aika mukavasti tuli rengas lähemmäksi lokasuojan kaarta. Eiköhän se ole siinä, ainakin jonkin aikaa kunnes keksii taas jotain.
 10. Reilussa sadassa vuodessa onkin jännittämistä..🤔 😄
×
×
 • Create New...