Jump to content

Pasi

Members
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kiiminki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ok, olet seuraavana jos JuuJoo ei osta tuota.
 2. No, sehän on siis tämä.. noita kaasuttimen akseliin tulevia osia mihin tulee vivusto kiinni, olen vähän muotoillut, koska ne oli kiinni noissa jenveyn läppärungoissa. Mutta edelleen ovat täysin toimivat.
 3. Nyt myyntiin loput strokerista jääneet osat... - Logmech, alumiinityöntötangot p.277mm H.220€ - Jaycee työntötankojen suojaputket H.100€ - JPM 282 asteinen nokka + JPM nostajat H.400€ ( englen fk-89 aikalailla samanlainen, nokkaa käytetty ainoastaan n.15min.) - Jaycee lyhyet imusarjat, ida jaolla. Portattu ja kohdistettu CB super pro kansiin H.220€ - A1 Low down header 1 3/4” pakosarja, keraamisesti pinnoitettu, lambdan paikalla + 2” läpivirtaava simons vaimennin. H. 450€ - CSP öljypumpun kansi, full flow lähtö, paineenrajoitus venttiilillä. H. 60€ - CB virranjakajan tulppa. H.25€ - CB Keinuvivusto 1.40 H.240€ - Jenvey 48mm läppärungot (ida jaolla) mukaan tulee: imutorvet, benskiskot, tps-anturi, ilmansuodattimet (pipercross) ja bosch ev14 320cc suuttimet H.1200€ - Walbro gsl 392 bensapumppu H. 90€ - Vdo kierroslukumittari 8000rpm asti, kromikehyksellä halk.80mm H.100€ Näillä osilla on ajettu ainoastaan max. 2500km + löytyy vielä jotain muuta kunhan ehdin inventoimaan… Jos joku haluaa kuvia, niin voin watsuupilla laittaa tulemaan. Osat Kiimingissä Nouto tai toimitus vastaanottajan piikkiin. Yv / 0442761546 Pasi
 4. Kyllähän Kekeboy kärjessä painaa, sä oot matkanjärjestäjä 😄
 5. Pasi

  -58

  Kiitos tarjouksesta mutta mä taidan pitää tuon kovakattoisena.. 🤔 Vaikka eihän sitä kyllä koskaan tiedä jos mieli muuttuu..
 6. Pasi

  -58

  Kiitos Esa.. katolle en ole tehnyt mitään, enkä taia tehdäkkään. Lommot on edelleen siellä ja ei ne mua haittaa.. 😄
 7. Pasi

  -58

  No niin, nyt on etuakseli vaihdettu ja tuli hyfä.. ei raavi enään renkaat kaareen kääntäessä ja pystyi myös hieman laskemaan vielä alemmas. Ensimmäisellä koeajolla moottori kyllä lämpeni aivan liikaa, syyksi paljastui liian pieni pääsuutin. Paikoillaan oli ensin 125 ja vaihdoin 132,5 niin nyt vaikuttaisi toimivan, kulkua on kyllä ihan kivasti tuossa koneessa, ero 1200cc on kyllä huomattava. Kaasuttimen saaminen muuten toimimaan tyhjäkäynnillä teettätti töitä, imu päällä toimi ja otti kyllä kierroksia mutta tyhjäkäynillä ei meinannut alkaa millään toimimaan. Vaikka kaikki säädöt oli oletusasetuksissa. Googlelta löytyi tähän apuja, shoptalk foorumilla ja sambasta huomasin keskusteluja aiheesta. Oletettava syy tähän oli se, että tyhjäkäyntisuutin on joskus kiristetty liian tiukkaan ja varmaan käynyt niin että suuttimessa olevat reiät eivät kohtaa enään kaasuttimessa olevan kanavan kohdalla... en keksi muuta. Neuvoksi oli koneen käydessä avata hieman suutinta ja jos alkoi käymään niin syy oli siinä. Avasin sitä noin varttikierroksen ja tadaa, kone alkoi käymään niinkuin pitääkin.. suuttimen kierteisiin neuvottiin laittaan teflonteippiä tai prikka siihen alle ettei aukea itekseen. Laitoin o-renkaan siihen niin sekin näyttäisi toimivan. Tyhjäkäyntisuuttimena on 60 jonka luulen kyllä riittävän, isompaa ei ollut kokeiltavaksi. Virranjakajan vaihdan vielä 123 tuneen kunhan se vaan tulee, nyt paikoillaan vanha kärjellinen bosch.
 8. Pasi

  -58

  Tekniikan päivitystä :) Alkaa kohta olemaan 1603cc käynnistystä vaille, jospa tuon sais ens viikonloppuna tulille. Nokaksi valikoitui tuo CB2280 ja kaveriksi cb:n 28mm nostajat, saas nähdä miten tuo toimii. Tuo moottori on melkoinen keräilyerä, uutta osaa ainoastaan nokka+nostajat, öljypumppu ja tietenkin kaikki laakerit. Muuten kaikki osat tarkistettu koneistamossa ja ne oli ok. Etuakseli olisi myös hitsattu, pitää se alkaa siistimään ja sutaista jotain maalia päälle.. KKP jää nyt väliin mutta eiköhän sitä ruåtsin tapahtumaan pääse :)
 9. Nokka-akselin ja nostajat 👊
 10. Up ja saa myös tarjota 🙂
×
×
 • Create New...