Jump to content

Paksu-Tolppa

Members
 • Posts

  595
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Paksu-Tolppa

 1. Myydään pystylamppukuplan kuvan 4x130 Zimmermann etujarrulevyt, FAG laakerisarjat ja Meyle etujarruletkut (satuloille). Kaikki aivan uusia, yhtä levyä vain sovitettu ja laakerit asennutettu molempiin paikoilleen. Hinta yhteensä 115 e + postikulut.

   

  Vaihdossa voidaan ottaa makaavalamppuisen / paksutolpan osia, mm. pyyhkijöiden mekanismi, käsijarrukahva, takapuskurin kiinnitysraudat, etuistuimen selkänojan jouset (tai koko selkänoja), etuluukun "vaijeri" harmaalla nupilla. Tarjoa!

   

  Tavarat Kemissä. YV / O4O54O736neljä.

  IMG_3918.JPG

 2. On 7/25/2023 at 7:31 AM, ovaaliheppu said:

  Porsche 616 teollisuuskoneen jakaja, sellaisenaan pelaa tasakierrosmoottoreissa...  Kansi alumiinia jonka alla muovinen kansi, kannessa kierreliittimet häiriösuojatuille tulpanjohdoille, joten ollut puolustusvoimien sovelluksissa. Perus 616 vesipumppu jne jakajissa ei ole alumiinikantta ja häiriönpoistoa

  Magneetto on peräisin Ruotsin armeijan entisestä VW-perustaisesta aggregaatista.

 3. 2 minutes ago, mOval said:

  Tossa ylemmässä taitaa olla joku läppä systeemi vielä lisäks? Mitenkä mahtaa olla kytkettynä alunperin?
  Alemmassa ilmeisesti vaan lähtö lämminilma putkelle?

  Tuo 1200-putsarin läppä on painotettu, ei taida olla sen kummemmin kytkettynä vaikka siinä silmukka onkin. Kokeilin joskus tuollaista vakio 1600-moottorissa (yksireikäkansilla), moottori ei toiminut kunnolla enää korkeilla kierroksilla. Tuolla toisella putsarilla saattaisi vielä toimiakin.

 4. Yhdet 1968 Kuplan vaaleat istuimet pesin joskus runsaalla vedellä, en muista mitä käytin pesuaineena. Tulos oli huonompi kuin lähtökohta, tuli pahasti laikkuinen. Yhden Mersun vaalean etuistuimen pesetin joskus autofiksarilla, hinta oli 20 e. Itse kysyisin ensin fiksarilta tarjouksen, ennen kuin alkaisin voimakkaasti kastelemaan istuimia.

 5. 30 minutes ago, mikan said:

   

  Jenkeissä myös harrastavat tuota happoon dippaamista. Olis kiva, jos löytyisi tuollainen paikka lähempää kuin briteistä, vaikka Virosta tai Ruotsista.

  Tuollaisen happoon dippaamisen jälkeen kori pitäisi vielä neutraloida perusteellisesti ja upottaa maaliin. Jos tuo ei onnistu, niin onkohan kyseessä taas yksi menetelmä jolla korin voi pilata totaalisesti?

×
×
 • Create New...