Jump to content

-55 Ovaaliin sisustaa hankkimassa


Recommended Posts

Pohdiskelin -55 Ovaalin sisutan hankkimista koska nyt ei ole muuta ku istuimet. Ei ole tulossa museo- eikä näyttelyauto joten kelpais edullisetkin, kuhan istuis jotenkuten. Ovipahvit, kattoverhoilu, penkinpääliset, jalkatilan vuoraukset ja lattiamatot.

Mistäs kannattais kysyä? Vai ostaa sieltä-täältä? Paruzzin sivuja vähän selailin mutta oli jotenki hankalaa kun ei edes oikein tiennyt mitä olis ettinyt. Vois varmaan laittaa kyssärin Oberille mikä olis könttähinta tollasille osille.

 

Kromilistasarjojakin vissiin on saatavilla?

 

Eli jos korin maalaa, ni löytyy uutena kaikki hilut ympärille ja tekstiilit sisään?

 

Alunperin oli tarkoitus laittaa strokeri perään ja ajaa varttia romulla, mutta nyt ku on katellu millasia ovaalit on alkuperäisessä stratos silver värissä ni alkaa tehdä mieli kunnostaa ihan vaan siistiksi ajeluautoksi.

Link to comment
Ovipahvit, kattoverhoilu, penkinpääliset, jalkatilan vuoraukset ja lattiamatot.

Löytyy, mutta yleensä maksavat melko reippaasti. Wolfsburg Westiltä löytyy sarjaa johon kuuluu ovi- ja takasivu verhoilut ja penkin päälliset, hintaa 2150 $. Jalkatilan (ja takatilan) vuoraukset hieman päälle 500 $, tai halvempi "synteettinen" reilut 200 $. Kattoverhoilu on näistä se helpoin, koska siihen sopii myös myöhäisemmän ovaalin vastaava, sillä hintaa alle 200 $

 

Kromilistasarjojakin vissiin on saatavilla?

Kromilistat on samat kuin paksutolpassa, joten ne eivät ole ongelma. Löytyy useista paikoista.

 

Eli jos korin maalaa, ni löytyy uutena kaikki hilut ympärille ja tekstiilit sisään?

Pääsääntöisesti kyllä, mutta ei halvalla, etenkään sisustaan. Oven osat on myös ongelmallisia eikä niitä tahdo löytyä, ainakaan halvalla, ovi-ikkunan kromilista taitaa kyllä olla sama kuin uudemmissa, joten niitä löytyy, mutta esim. uusia tupakki-ikkunoita ei, samoin ovenkahvoja ei tietääkseni saa uutena? Tosin tässä yksilössähän on splitin ovet, mikä pitää huomioida osia hankkiessa.

 

Kun kyseessä ei ole museoentisöinti, niin kannattaa ehkä harkita oviverhoilujen tekemistä itse, samoin kuin penkkien verhoilua. Lattiamatot saa sovellettua uudempien matoista, joka sekin pudottaa hintaa.

Link to comment

Ei hätää, OberSchlachterilta helposti ja nopeasti kaikki TMI:n verhoilut (varhaiseen ovaaliinkin, eikä siitä tarvitse $2150 maksaa...) millä tahansa materiaali/väriyhdistelmällä! Ei siis kannata jäädä tuijottamaan pelkää Paruzzi-valikoimaa, vaan reilusti kyselyä meille!

 

TMI: http://www.vwupholstery.com/bug.html

 

info [@] oberschlachter.fi

Meille saa myös soittaa:

Paruzzi-myynti: 044-2100000 (Matti)

Paruzzi-myynti: 0440-211119 (Mikko)

Paruzzi & Syncro-myynti, laskutus: 044-2110000 (Mikko)[/b]

 

paruzzi-tilaus_new.jpg

Link to comment
Ei hätää, OberSchlachterilta helposti ja nopeasti kaikki TMI:n verhoilut (varhaiseen ovaaliinkin, eikä siitä tarvitse $2150 maksaa...) millä tahansa materiaali/väriyhdistelmällä!

 

Noni, sehän on hyvä että löytyy muitakin vaihtoehtoja. Ehkä ei sitten kuitenkaan kannata tehdä itse..

Link to comment

 

Niinpä näkyy olevan, mutta -56 ja uudemmat, ei pre -55. Sopivat toki paikalleen mutta malli on eri, tähän kuuluu vielä urakahvat. Enemmänkin meinasin ulkopuolenkahvoja, mutta en kyllä tiedä yhtään paikkaa josta saisi varhaisovaalin sisäkahvojakaan. Oven avauskahvahan on sama kuin splitissä, käsittääkseni, mutta ikkunan veivi on omansa.

Link to comment
Guest Aircooled.fi

Aircooled.fi:n kautta laadukkaat OEM Classic ovipanelit T-1, vm 49-55 kupliin hintaan 299 e / setti.

 

Saatavilla ainakin ruskea, punainen, sininen, harmaa ja vihreä.

Link to comment

Onpas mukavasti tullut tarjouksia osamyyjiltä. Vielä kun ite selvittää mitä oikeasti on tarviimassa. :) Eli tässä oli sittekin splitin ovet ja paksutolpan etupenkit.

Vielä kun pääsee sopuun siitä että mikä väri sopii parhaiten tohon stratos silveriin sisustaksi...

Link to comment
paksutolpan etupenkit.

 

Ei ole edes paksutolpan etupenkit vaan -65/-66 etupenkit. Paksutolpassa on selkänojissa pyöreät ylänurkat ja noissa on terävät. Alla kuva selventämään tilannetta. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin pre -55:ssa takapenkin istuinosa on lyhyempi kuin uudemmissa, eli uudempien verhoilusarjat ei sovi takapenkin osalta, ja vanhempien verhoilusarjat ei sovi etupenkin osalta :(

 

Seat-Shapes1X.jpg

Link to comment
Vielä kun pääsee sopuun siitä että mikä väri sopii parhaiten tohon stratos silveriin sisustaksi...

 

L227 Strato Silver:

273000.jpg

 

 

L324 Polar Silver

98303.jpg

 

 

Rapsutappas varapyöräkotelosta sitä alkuperäistä maalia paremmin näkyville. Saattaa olla että muistin väärin ja se värisävy täsmäis paremmin kuitenkin tuohon polar silveriin.

 

Tuolta voi katsella alkuperäisiä ulkokuoren ja sisutan väriyhdistelmiä: http://www.thesamba.com/vw/archives/inf ... stype1.php

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...