Jump to content

Vinkkari toimimaan?


Guest Anttu

Recommended Posts

Guest Anttu

Olen kahlannut läpi palstan aiheet vinkkareiden kunnostuksesta/ korjaamisesta, mutta selkeetä ohjetta en löytänyt.

 

Vikana on että kuljettajan puoleinen vinkkari ei nouse, mutta valo kyllä syttyy.

 

Jos joku arvon harrastaja, Inkoo, Espoo, Helsinki akselilla pystyy korvausta vastaan katsomaan mikä vikana ja tarvittaessa korjaamaan vika, niin otan avun mielellään vastaan.

 

Anttu

O4O572 4484

Link to comment
Guest Anttu

Vinkkari toimi moitteettomasti vielä kesäkuun alussa kun otin auton talvisäilytyksestä. Miten saan vinkkarin irroitettua..? voiko sulan nostaa vaan ylös ja ruuvata koko vinkkarin irti? Tutkin sitä eilen, mutta siinä on sellainen vastus kun yrittää nostaa sulkaa(liikkuvaa osaa), enkä uskaltanut väkivalloin lähteä hommaan..

Link to comment

Jos vinkkarin yläpuolelta mahtuu jollain ohuella sopivasti taivutetulla raudalla painamaan tuosta kuvan osoittamasta paikasta, niin se vapauttaa vinkkarin lukituksen. Tuo lukitus pitää vinkkarin sisällä jotta ilmavirta ei sitä aukaise. Kun toimivan vinkkarin solenoidi lähtee nostamaan vinkkaria, se vetää tuon lukitusvivun alas.

 

Kun vinkkari on ylhäällä pääsee avaamaan yhden ruuvin, jolla vinkkari on kiinni alapäästä. Yläpäästä se on vain tuolla kuvassakin näkyvällä ulokkeella pienessä hahlossa.

post-3647-13888363489895_thumb.jpg

Link to comment
Guest Anttu

Kiitos vastauksista. Oletus on siis että solenoidi on paskana. Käyn kuitenkin läpi kaikki sähkökytkennät ennen lopullista tuomiota, vaikkakin kaikki kytkennät näyttävät silmämääräisesti olevan ok. Jos nyt on käynyt niin että vinkkari on hajonnut niin löytyykö vinkkarin korjaajaa pk. seudulta?

 

En haluaisi vaihtaa alkuperäisosaa uudeksi kiinan ihmeeksi.. Ja onhan se mahdollisiuus olemassa että jollain on toimiva alkuperäisvinkkari joutilaana jonka voisin ostaa? Saa tarjota...

 

Hauskaa Juhannusta kaikille...

 

Anttu

Link to comment

Mulla on ainakin yksi sellainen mikä on väkivalloin revitty jostain autosta irti eli muuten pitäisi olla toimiva mutta kiinityskohdassa sanomista. Eli jos kiinnostaa niin siittä saisi varmaan osia vaihtelemalla priiman.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...