Jump to content

Vetoakseleiden päihin shimmejä - mistä?


Recommended Posts

Mä en onnistu nyt löytämään luetteloista sellaisia n. 3 milliä paksuja shimmejä, jotka tarvittais pitämään tuota diffiä ja vetoakselinpäitä yhdistävä murikka hampaita vasten. Löysin ulkomailta 2,8 ja 3,2 millisiä mutta olivat 97 mm halkaisijaltaan kun pitäis olla 65 mm.

 

Ehkä tuo kuva selvittää...

 

P1100777.JPG

Link to comment

Jos saat noita paksumpia toimitettua mulle, niin saan noista hiotettua parin satkun tarkkuudella sen paksuset kun haluat.

Työpaikan toimipiste muuttuu taas parin viikon päästä ja seuraavassa yksikössä on hyväksi jo aikaisemminkin havaittut hionta vermeet konepajan puolella.

 

Halvalla pääset, tarjoa BIFfissä bisse.

Toimitusaika vaan valitettavasti 1-2kk näillä näkymin....

Link to comment

Petteri, siinä on siis halkaisija se ongelma. Tilasin molemmat saatavissa olleet paksuudet jos jompi kumpi olis sattunu sopivaks. Missään ei mainittu minkä kokoisia ne on. Jotakuinkin 97 milliä on nyt vaikka 65 millisiä tarviis. Nää isommat osat lienevät numeroiden 10 ja 11 kaltaisia. Ja tää laatikko on Ranchon Pro-Street aavikko välityksillä

 

Shimmit on siis lähinnä tollaisia kuvassa näkyvien nro 4 kaltaisia

 

beetlediffdiagram2.gif

 

Tossa vielä tarkempi se paikka

 

P1100774.JPG

Link to comment

Ei ole ollu käsissä paljon noita askeja, joten siksi tämä kummastelu. En ole löytäny (en varmaan osannu ettiä...) verkkokaupoistakaan, vaikka varmaan niitä olis ollukin jossain.

Siis se mun mainitsema mitta on melkolailla timpurin tuumamitalla sörkitty arvio ja jos ne on valmiina noin nelimillisiä, niin uskon siihenkin ja ostan teiltä arvoisat osakauppiaat kyseisiä shimmejä kovin mielelläni.

 

Ilmeisesti uusissa on sama tilanne kuin niissä hammasmurikoissakin, että käytettynä saattaa kaverilta löytyä, mutta uusia ei tehdä?

Edittinä se, että kun kattelin Petteri noita sun prikkoja ni niissä ei näy sitä nuppulaa joka estäis shimmin pyörimistä - vai jäikö ne vaan just kuvasta piiloon?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...