Jump to content

'78 Pallukan kokonaiset uudet etuakselistot ?


KimmoH

Recommended Posts

Rojektin alla kun tuossa taas iltapäivän makoilin niin keulaa purkaessani huomasin, että etuakselistoa joutunee toiselta puolen joko hitsailemaan tai korvaamaan sen kokonaan uudella. Nähtävästi tuota on apukuskinpuolelta jonkun aikaisemmankin omistajan toimesta hitsailtu enempi vähempi.

 

Akseliston korvaaminen uudella ja vieläpä madaltavalla mallilla olisi nyt päällimmäisenä mielessä. Tätä Wagenswestin pakettia olen jo pidempään tuijotellut ja tuo vaikuttaisi parhaalta vaihtoehdolta mitä tähän mennessä on vastaan tullut.

 

Onko kenelläkään kokemuksia tuosta tai jostain muusta vastaavasta kokonaisesta "pulttaa kiinni" paketista ? Hakusassa siis oikeasti hyvä ja toimiva, hintaa ihmetellään vasta kahden ensimmäisen kriteerin täytyttyä.

 

Mikä mahtaisi olla järkevä madallus kun autolla on oikeasti tarkoitus ajaakkin sitten joskus tulevaisuudessa ? ;)

Link to comment
  • 1 month later...

Hiljaista tuntuu olevan... Eikö kukaan palstalaisista ole pultannut pallukkaansa tuota Wagensin slam bay specialia ?

 

Tuossa hetken mielessä jo pyöri pelkät transporterhousen dropatut spindled mutta tänään kun pallukan kyljelleen kippasin ja pääsin etuakselistoa tutkimaan tarkemmin päivänvalossa, niin totesin, että taitaa vaihtoon mennä koko akselisto kuitenkin :( Sen verran omaan silmään huonolta tuo näyttää...

Link to comment

Niin ja jos joltain löytyy kokemuksen syvää rintaääntä, niin kommentteja otetaan vastaan 2" vaiko 4" kavennettu akseli... Ainakin tällä hetkellä tarkoitus olisi vakaasti mennä eteenpäin vakioilla 14" peltivanteilla ja pillerikapseleilla.

Link to comment

No ite tekemällä pääsee ainakin tonnin halvemmalla, tosin ei siihen droppeja saa. No nuo linkin dropit näyttää hitsatuilta jotka on yhtä laittomat kuin ite tehty akselikin. Mut eihän niitä tarvii kun nostaa akselia sopivasti. Pikku-Tompan tyyliin.

 

Nuo takapään hevosenkenkä lätkät voi poltatella kotimaassakin ja tehdä pultattavaksi, niin ovat siltä osin laillisia. Valmiit laserointi kuvat löytynee harrastajilta.

 

Jos voisi pari tonnia heittää etuakselistoon, valitsisin tämän: http://www.red9design.com/type2.htm

Link to comment

Meinaatko itse tekemisellä niitä etuakselistoon hitsattavia säätöpaloja vai ? Ne ei ole omissa suunnitelmissa käyneet missään vaiheessa eikä käy :)

 

Mites muuten tuo akselistojen laillisuus suomessa menee, saako esim. tuollaisen vaikka JustCamperssilta saatavan etuakseliston pultata kiinni ihan laillisesti ?

 

Transporterhousen droppiosat eivät olet hitsatut eli ne olisi ainakin lailliset sen puoleen. Wagenssin kamoista en osaa nyt sanoa...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...