Jump to content

Huohotinboksin ja lisälauhduttimen asennus kuplaan


Recommended Posts

Hei,

 

koitin penkoa palstaa, mutta en oikein löytänyt kuvia. Mihinkä porukka on pultannut huohotinboksia paksutolpan konehuoneessa?

Muutaman paikkaan vähän jo mallailin, mutta kun ei oo konetta paikallaan, niin ei ole varma mahtuuko sinne minne suunnitellu.

 

Ja mihin kuplassa ois paras laittaa tuo öljyn lisälauhdutin. Keulaan saakka en aio letkuja vetää, joten mikä olis paras paikka tällaiselle: http://www.aircooled.fi/tuote/1277/oljy ... aipalla-t1

 

t:Art_Zi

Link to comment

Huohotinbokseja oon nähnyt pultattuna puhallinkopan oikeaan reunaan vähän samalle kohtin missä vasemmassa on puola. Samoin oon nähnyt niitä ripustettavan takaseinään.

 

Tuo jäähdytinsarja taasen, kenno mahtuu parhaiten vaihdelaatikon vasemmalle puolelle. Tosin vakiojäähdytystä ei kannata missään nimessä poistaa joten en suosittele tuosta sarjasta käytettävän kuin kennon, letkut ja ö-suodattimen jalan. Kallishan tuo ei ole ollut ilman niitäkään. Vähän lisää romua joutuu toki ostamaan, mutta ei ne hukkaan mene.

Link to comment

Jees, kiitokset.

Tuossa huohotinhommassa vaan mieitityttää se takaseinä, että mahtuuko tuo huohotin sinne kunnolla (puhallinkopan taakse), eli sen takia kuvia kaipaisin..

 

Ja lauhduttimesta sen verran, että tuosta sarjasta käytän juurikin nuo mitä mainitsitkin, eli orkkis lauhdutin jää myös toimintaan.

Miten päin tarkotat tuota laatikon puolelle? (kuvaa?) Kaveri pulttas sen sinne alapeltiin kiinni (takatavaratilan pohjaan) auton alle, mut vähän epäilyttää, et kiertääkö siel ilma?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...