Jump to content

Paljonko hevosia


Guest Zatiainen

Recommended Posts

Guest Zatiainen

Niin, mitä luulette paljonko seuraavanlaisella paketilla on puhtia

 

* 88 putket normaali iskulla

* 290 asteinen nokka

* 8,5 puristukset

* 32/36 kaksikurkkuinen weber

* Normaali pakosarja

* Normaalit kaksi reikä kannet

 

Ja miten saisin vielä helposti lisää....

Link to comment

Joo, itse olisin veikannut johonkin Raussin ja Kulmalan väliin, mutta sitä mieltä olen itsekin, että polttoaineen syötössä tuossa eniten hävitään, kun on tuollainen kaasari (pitkä imusarja, vain yksi kurkku per kansi yms), kannet tekemättömät, venttiilit pienet yms.

 

Muutenhan tuo kone on ihan kohtuullinen "ilmapumppu" joten imu- ja pakopuoli sekä tietysti kannet kun saa kondikseen, niin Raussin arvio ylittyy todennäköisesti muutamalla hevosella.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Mie heitin ton miun arvion perustuen erääseen mitattuun tulokseen vastaavan kokosella koneella. Voi olla kyl, että jos ei tee kansille mitään ja on vaan yks kaasari pitkällä imusarjalla, niin sinne asti ei päästä.

 

Nurkkakaasarit. Ei varmaan tarvii olla välttämättä tuplatkaan kunhan pääsee vaan pitkän imusarjan kirosta eroon ja pienellä kanavien viimeistelylläkin virtaa jo paremmin.

Link to comment

 

Nurkkakaasarit. Ei varmaan tarvii olla välttämättä tuplatkaan kunhan pääsee vaan pitkän imusarjan kirosta eroon ja pienellä kanavien viimeistelylläkin virtaa jo paremmin.

 

Mulla on nurkkakaasarit, yksikurkkuiset. Miten niitä kanavia kannattaa viimeistellä? Joskus mopopoikana puhuttiin, että ei saa olla kanavat liian sileät, bensa pisaroituu herkemmin... Onko totta vai tarua?

Mitäs muuta te olette tehneet kanaville? Kuvaa tarjolla kellään?

Link to comment
Guest Mika Raussi

Siliään pintaan joo pisaroituu bensa, mutta ei se sitä tarkota, että kaikki valupurseet ja kantit pitäs jättää jälelle. Kaikki pykälät sunmuut pois, niin pitäs toimia paremmin. T-1 kansia ei oo kyl tullu tarkemmin roplattua noin erityisemmin.

 

Ja sitten kun imusarja sattuu kanteen, eikä tiivisteen reikä oo liian pien. Ei sitä pisaroitumista tasvi lyhkäsillä sajoilla paljoo pelätä. Kunhan eivaan ihan kiillottamalla kiillota kanavia. Vaikka lasikuulapuhallus viimesenä vois olla hyvä jos sattuu vehkeet olemaan.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...