Jump to content

Kuinka leveä vanne 15" mahtuu ?


don

Recommended Posts

Kuinka leveä vanne 15" mahtuu vakio et:llä orkkislokareihin. Eli meneekö taakse esim. 5" levitetyt ja eteen 3-4" levitetyt vanteet? tuleva renkaan leveys on ehkä eteen 195-205 / taakse 225-235. Niin kyseessä pystylamppu -72. Tarkoitus on siis kysyä, että mikä on 15" vanteelle/renkaalle maksileveys mikä mahtuu orkkislokasuojiin eikä se miten kenenkin mielestä asia kannattaa toteuttaa ;) Mittaustulos lokasuojan reunan ja vakiovanteen välistä olisi hyvä tieto;) Kiitos etukäteen.

Link to comment

Siis edelleen kiinnostaa: mikä on mitta (cm/mm) orkkisvanteen reunasta lokasuojan reunaan edessä ja takana (vm-72). En kaipaa nyt muutos taulukkoja muita sovitus ehdotuksia. Saan toki itsekkin mitattua kyseisen mitan, jos ruuvaan lokarit paikalle. Se on vaan tässä vaiheessa turha homma, joten toivoin, että täällä jollakin on suoraa antaa vastaus.

Link to comment

No kumpi vaan on helpompaa, päätellä mitat noista tiedoista mitä tuossa ja samban ketjussa on, tai sitte ruuvaat ne lokarit kiinni. Tarvike/orkkis/korjatut vanhat lokarit on kaikki yksilöitä joten millimetritarkkuuteen et kuitenkaan pääse kuin kokeilemalla omiasi. Jos viis ukkoo käy mittaamassa omansa, saat viis eri mittaustulosta viidestä eri kohdasta lokaria...

 

Jos meinaat hakea maksimileveyttä vakio et:llä niin levität siis vannetta saman verran sisäpuolellepäin. Tällöin tulee ihan yhtä tärkeäksi mitaksi etäisyys sisälokariin, takana korin kiinnityskorvake on kohta mihin rengas ottaa yläasennossa kiinni. Renkaan koko tietenkin lyö lopullisen niitin mahtumiselle.

 

Vannepajan Esalla voi olla suora vastaus...

Link to comment
Eli meneekö taakse esim. 5" levitetyt ja eteen 3-4" levitetyt vanteet? tuleva renkaan leveys on ehkä eteen 195-205 / taakse 225-235. Niin kyseessä pystylamppu -72.

Ei mahdu, ei mitenkään.

 

Taakse mahtuu 5,5" ET25 vanteella 185 rengas niin että se tulee juurikin melko lailla lokarin reunan tasalle, juuri ja juuri voisi mennä 195 rengas tuolla vanteella. Siitä saat helposti laskettua minkä levyinen vanne sopii vakio ET:llä.

Link to comment

http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/9391-kupla-73-ikuinen-projekti-sai-kilvet/

 

Tuolta löytyy muutama kuva joissa vanne 17" leveys 7" ja et 40, rengas 205/55 ja tarvikelokarit->tulee juuri lokarin Reunalle.

Edessä joutu jo kääntymistä jonkinverran rajoitamaan, keula ylhäällä kun leimasetä käänteli, otti lujaa kiinni. Renkaat edessä kapeammat.

Et:tä joudut ainakin muuttamaan, eikä renkaan taaksekaan tuossa omassa autossa liiemmälti tilaa jää. Hideout vaimenninta piti ainakin mulkata et sai mahtumaan. Uskaltaisin väittää että 10" vanne ja vakiolokari, millä et:llä tahansa ei tule onnistumaan...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...