Jump to content

Aircooled.fi ja HOT-CARS yhteistyöhön!


Guest Aircooled.fi

Recommended Posts

Guest Aircooled.fi

Tavaravirrat kasvavat ja Aircooled.fi:n toimittajalista laajenee!

 

Aircooled on solminut yhteistyösopimuksen Vaasassa sijaitsevan Hot-Carsin kanssa joka mahdollistaa kaikkien Hot-Cars tuotteiden tarjoamisen myös Aircooledin kautta!

 

Käytännössä esimerkiksi kaikki Hot-Cars tuotteet voidaan nyt toimittaa pääkaupunkiseudulla rahtivapaasti ja tuotevalikoima laajenee merkittävästi kattamaan suurikokoisetkin tuotteet, kuten mm. kaikki peltiosat, (lattiapellit, lämpökotelot, korjauspellit yms), lämmönvaihtimet, pakoputkistot, sekä tuhannet muut pienosat!

 

Lisäksi tulemme muutaman viikon sisällä aloittamaan Flat-4 tuotteiden maahantuonnin suoraan Flat-4:n jakelijana, jolloin mm. laadukkaat repro-ratit, (EMPI, Petri) vanteet (BRM, 911, Rader, Sprint-Star), kattotelineet, Hazet replica työkalusetit ynnä monet muut erittäin halutut tuotteet vähitellen muuttuvat hyllytavaraksi. Myös saatavuus paranee merkittävästi nykytilanteeseen verrattuna, kun tuotteita on mahdollista hankkia suoraan valmistajalta.

 

CROW toimittaa tunnetusti laadukkaita, mutta silti edullisia racing-varusteita ja Aircooled on aloittamassa myös kyseisten tuotteiden maahantuonnin. Jatkossa kauttamme saa kansallisissa ratasarjoissa hyväksytyt ajopuvut, hanskat, kengät, alusasut, huput, niskatuet, vyöt ja asennustarvikkeet.

 

Talven aikana pyrimme avaamaan yhteyksiä myös muihin uusiin toimittajiin, joten kannattaa pysyä tarkkana ja seurata ilmoittelua silmä kovana!

 

Nyt saat pääkaupunkiseudulla (ja toki maanlaajuisestikin) kaikki laadukkaat VW vakio- ja racing-osat edullisesti yhden katon alta!

 

terveisin,

 

Aircooled.fi:n henkilökunta (Tomppa, Marko, Jani ja Jarno)

Link to comment
  • 2 years later...

Hehe, sattui hyvä setti varaosia mukaan, niin mikäs siinä oli osia tarjotessa ;)

 

Limppari oli kyllä vähintääkin "erikoista", mutta se täytyy myöntää, että sillä sai lauantai-päivän aika tehokkaasti käyntiin :)

 

Paita on otettu sivuun ja toimitetaan seuraavan osatoimituksen yhteydessä!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...