Jump to content

Vw fastback ilmanottoaukot takana/sadeveden poisto


Recommended Posts

Yo bros! Takaikkunan hollilla on type 3 fastbackissa ne kaposet aukot joiden kautta ilmeisesti ilma pääsee auton sisään sinne takahattuhyllylle....samoin vesi jonka pitäisi mennä sitten putkea  pitkin sinne takalokarin alle jonnekin - hölmö systeemi:

 

vuosien roskat tukkineet ja ruostuttaneet putket ja vesi taas ruostuttanut sieltä takaluukun sivusta luiskaosan sisältä pellit.... onko kukaan korjannut tuota systeemiä?

 

Mihin on vedet johdettu ja miten? Vai  onko noita ilmaaukkoja tuunailtu niin ettei sade/pesuvesi valu niistä sisään??? OLisi luullut sakemanni-insinöörin keksineen paremman systeemin.....

 

nyt leikkasin tylysti takaosan kyljistä, viisto-osasta takaikkuna kohdilta pellit auki niiden aukkojen takaa, heivasin vanhat vedenpoisto putket mäkeen - aion tehdä kokonaan uuden "kaukalon" sinne rungon sisään noiden aukkojen taakse joka kerää valuvedet ja samalla laittaa letkun aina pohjasta läpi pihalle saakka, vanha kun loppuu sinne takalokari sisään ja toivoo että vedet valuvat sitten jostain insinöörin suunnittelemasta reiästä ulos... nämä reiät on yleensä aina tukossa tai hitsattu joskus kiinni, siksi tän mallin takaosan helma/pohja siitä renkaan takaa ruostuu kun vedenpoisto ei futaa...Saapi kommentoida.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...