Jump to content

Kiihdytyskilpailut Kesäkauden Päättäjäisissä Kalajoella la 22.8.


pantse1

Recommended Posts

Laitetaanpas tästä asiasta oma topiikki, niin ei info hautaudu muun keskustelun alle.

 

Kun Kesäkauden 2015 päättäjäisten pitopaikaksi päätettiin Kalajoki, niin aloimme saman tien pohtimaan mahdollisuutta järjestää kiihdytyskisat Kalajoen pienlentokentällä. Kenttähän sijaitsee Hiekkasärkien välittömässä läheisyydessä, valtatie 8:n toisella puolella, ja siellä on järjestetty niin katuautokisoja kuin SM-tason kiihdytyskilpailujakin.

 

Kisojen järjestämisen mahdollisuutta  selviteltäessä kävi nopeasti ilmi, että samana viikonvaihteena Kesäkauden Päättäjäisten kanssa kentällä käydään  kesän 2015 West Coast Street Cupin päätösosakilpailu.  Aloitimmekin järjestävän tahon kanssa neuvottelut mahdollisuudesta osallistua kiihdytysajoihin omana VW-luokkana. Toisaalta asiaa selviteltäessä kävi myös ilmi, että yksistään VW-porukalla kisojen järjestäminen kävisi taloudellisesti mahdottomaksi, hintavien kenttävuokrien, ajanottolaitteiden ym. vuoksi.

 

Nyt olemme kuitenkin saaneet lopullisen varmistuksen järjestävältä taholta, että voimme olla mukana WCSC:n päätöskilpailussa Kalajoella, ja ajaa siellä oman VW-luokan. Olosuhteet ovat varmasti hienot järjestelyiden osalta, ja tunnelmaa riittää. Kilpailujen järjestäjänä toimii Sunrice Cruisers Vaasasta.

 

Ei muuta kuin mahdollisimman moni VW-kuski mukaan kiihdyttämään, niin saadaan samalla mukavasti näkyvyyttä omalle harrastukselle. Tällaiset tilaisuudet eivät toistu kovin usein!

 

Osallistumaan pääset seuraavasti:

 

1. Ilmottaudu kisoihin WCSC: sivun kautta, ja kirjoita lisätietoihin VW-luokka. Osallistumismaksu ennakkoon ilmoittautuvalle on 35e ja paikan päällä 50e.

 

http://www.sunrisecruisers.com/wp/ilmoittautuminen/

 

2. Laita viesti myös allekirjoittaneelle, että olet osallistumassa ajoihin.

 

panu.moilanen (ät) dnainternet.net

 

3. Koska kyseessä ovat viralliset kilpailut, niin ajamiseen vaaditaan lisenssi. Tutustumislisenssin hinta on 30e, ja sen saa ostaa paikanpäältä.

 

 

Lisätietoa tapahtumasta löydät mm.

 

www.sunricecruisers.com

Edited by pantse1
  • Like 4
Link to comment
  • 2 weeks later...

Volkkarit ajavat näillä näkymin osana street bracket luokkaa, kun autojen määrä ei tunnu nousevan kovin suureksi. Näin päästään kuitenkin ottamaan mittaa muistakin automerkeistä. Kesäkauden päättäjäisissä jaetaan sitten VW Varttimaili palkinnot Volkkarikuskeille.

 

Vaatimuksena WCSC:n kisoissa on kypärä, pitkähihainen paita ja turvavyöt. (3-piste vöistä taidettiin puhua WCSC:n sivuilla)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...