Jump to content

Konehuone


Guest Metu2

Recommended Posts

Guest Metu2

Mite ootte laittanu konehuoneen seinät jos laittas pellit seinille niin oletteko laittaneet äänieristematon eka seinälle ja sit vasta rosterilevyt vaiko mite,tuli vaan mieleen että voip olla aika äänekäs jos ei eristä.

Link to comment
Guest Toheltaja

rosteri kaiuttaa ääntä silti vaikka välissä oiskin eriste. Riippuu toki eristeest yms kuinka resonoi. toisaalta samahan se on onko kovaääninen vai hiljainen, panee bilteman boosterista namikkaa kaakkoon :)

Link to comment
Guest Metu2

Just tota pikkasen meinasinkin että pikkasen olis vaimennusta,jos laittas jotain huopaa väliin mikä pikkasen vähentäs esim resoa ehkäpä jos laittas (saunasatua) ;) kaverilla oli aikoinaan rosterista putket jenkissä voi luoja sitä älämölöä mikä siitä läks heh heh.

Link to comment
Guest Metu2

Ehkäpä tuo sisäpuolelta eristäminen olisi parasta,laittas toho konehuoneen puolelle jonku ohkasen esim muutaman millin pikimaton ja siihe rosterin .Sitä niiku lähinnä siihe takapeltiin jos suoraa lätkäsee sen rosterin ilman mitään pehmikettä eiks siinä ole vaara että alkaa kauhee räminä tärisee sitä toista peltiä vasten.

Link to comment

Kandee ensin eristää konehuone ja sitten vetästä laatikko kiinni rautakannakkeilla.... Välttämättä ei hiljene, mutta äänen sävy muuttuu.

 

Eli pitää kattoa kaikki resonoinnit pois, vaihtaa kunnon oven tiivisteet ja miettiä äänenvaimennus niin eiköhän tinnitus vähene.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...